Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşadığım en muhteşem duygu hamilelikti, resmen mutluluk sarhoşuydum tüm hamileliğim boyunca bir daha benzer bi duygu yaşabileceğimi sanmıyorum hattaboshayallersmile
Sanırım cvpların % 90 bebişlerle alakalı olacak
Sonuçlardan çıkaracağım karar ise hemen bebek yapmaksırnaşık şey
Ama yok yok daha erken çokkkk zor çok bebek bakmak çevremde görüyorum korkutuyorlar benisenağlama
bu bebek konusunda başkalarını korkutanlara acayip sinir oluyorum ....başkalarını etkilemeye ne hakları var ..bence biz çok tembeliz de ondan bu kadar büyütüyoruz bu olayı ..tabiki zor bir şeydir ama hayatta zor olmayan bir şey gösterebilir misiniz bana ..hayat zor ama yaşamaya değer öyle değil mi ..çocuk da aynen öyle .bir çocuğum yok ama o çocuk doğduktan sonra eminimki daha önce yapsaydım diyeceğim ...insanlar para için hırs için gecesini gündüzüne katıp her türlü fedakarlık ve yorgunlukla çalışırken çalışıyorlar ama çocuğa gelince zor demeyi bilip onun için fedakarlık yapmaktan kaçınıyorlarya sinir oluyorum ...hayattaki en anlamlı fedakarlıktır çocuk büyütmek ...para hırs olmadan ,karşılık beklemeden verilen bir fedakarlık ..en anlamlısı da bu değil mi ..bence bir an önce sen de ben de o dugyuyu tatmalıyız inş.
ayrıca bir de nerden biliyoruz belkide çocuğumuz olmayacak ..sanki kapıda bizi bekler gibi havadan konuşuyoruz ..
[/B][/COLOR]
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.
inş.
Ben bebeklere bayılan bir insanım,inanılmaz seviyorum ama beni çok korkutuyorlar ya :gitme: Tabi bu korkutanlarda 2-3 çocuk yetiştirmiş insanlar ,kardeşim madem bu kadar zor nasıl o kadar yaptın?
Aman yokk gezin tozun evliliğinizin tadını çıkarın bebek olunca herşey değişiyor yaşayın evliliğinizi diyorlar...bilmyrm artık nasip
Buarada dediğin gibi aslında birazda tembeliz kaydirigubbakcemile3
Ben uykuya çok düşkünüm mesela
ya mutlaka ki gezip tozacaksın evlenince hemen yapmak da doğru değil herşeyin bir zamanı var ama çok da uzatmamak lazım yani bu konuyu ..hem çocuk 1-2 yıl seni bağlasa da ondan sonra koluna takar gezersin hem sen gezersin hem onu gezdirirsin..mesela eşimle biz yurt dışı gezisine filan gitmeyi düşünüyoruz ..düşünsene çocuğumuz olsa beraber gitsek küçük yaşta ona da oraları göstersek ii olmaz mı ..bencil olmamak lazım ..onun ayağımıza bağ olduğunu düşünmek yerine hayatımızın bir parçası olacağını düşünmek gerek bence ..
sen beni sor bir de ..hem de ne uykucuyum kaydirigubbakcemile3 ama olsun herşeye değer ..ona da alışırız zamanla ...
Bencede Allah öle bir sevgi verir ki onun herşeyine alışılır arkadaşımolumunekankayizsmile....Ben evleneli 1,5 sene oldu şuanda çalışıyorum zaten ,biraz daha bekleyelim diyoruz Allah nasip ederse zamanı gelince olur,,,,O muhteşem duyguyu isteyen arzulayan herkez tadar:Saruboceq:
ben de 1,5 yıllık evliyim ..yaza düşünüyorum ALLAH nasip ederse inş. .:)
Konuyu dağıttık biz şahsi sohbete döktük olayı ama olssuunn yazın gariiii topik benm topiğimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
2 sene sonu güzel bir zaman aslında,,,,
Sonuçta 9 ayda doğum gerçekleşiyor
Cnm arkadaşım umarım tüm dileklerin gerçekleşir
Hayırlı sağlıklı bir bebişin olur![]()