• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

_Yaşadığınız En Muhteşem Duygu_

_hande_

soNsuza deK sen!n!M .....
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
108
1
96
İstanbul

Evet kızlar evlilik hayatınız boyunca yaşadığınız en muhteşem duyguları gelin paylaşalımmkaydirigubbakcemile5 Her insanın mutlaka unutamadığı bir anısı ve bu anının vermiş olduğu mutluluk vardır

Ben başlıyorum ...
Henüz bir bebeğim olmadığı için onun mutluluğunu tahmin bile edemiyorum....Evlilik hayatım boyunca mutlu olduğum birden fazla günlerim var ama sadece bir günü paylaşmak istyorum...En başa dönelim:kedi:
Nikah masasında ,nikah memuru beni eş olarak kabul edip etmediğini sorduğunda;
Eşimin uzun süren sessizliği ve o sessizliğin ardından verdiği cvp ; Ömrümün Sonuna Kadar _EVET_ deyişi onca insanın karşısında beni çok duygulandırıp inanılmaz mutlu etmesine neden oldu:asigim:

yaşadığım en muhteşem duygu hamilelikti, resmen mutluluk sarhoşuydum tüm hamileliğim boyunca bir daha benzer bi duygu yaşabileceğimi sanmıyorum hattaboshayallersmile

yaşadığım en muhteşem duygu hamilelikti, resmen mutluluk sarhoşuydum tüm hamileliğim boyunca bir daha benzer bi duygu yaşabileceğimi sanmıyorum hattaboshayallersmile

En merak ettiğim duygudur _hamilelik_
Çünkü mucizevi bi olay bence,,,
Bedeninde kendi parçan minik yavrun var:asigim:

Doğum yapıp kızımın sesini duyduğumda ve kucağıma ilk aldığımda ki o muhteşem duygudur.
Birde ilk emzirme anlatılamaz .

en mutlu anım hamile kalişlarım yevrularımııı kuçağımaaa alışım:)yerimseniben
bide oğlumun torun mujdesi vermesiiii:emir_bebek:

Sanırım cvpların % 90 bebişlerle alakalı olacak:emir_bebek:
Sonuçlardan çıkaracağım karar ise hemen bebek yapmakbayanssulusmile
Ama yok yok daha erken çokkkk zor çok bebek bakmak çevremde görüyorum korkutuyorlar beniohaoldumsmile

evlendiğimden beri her günüm mutlu çok şükür .ama doğum bana da çok mucizevi bir olay olark geliyor ...nette doğum videoları ve 4 boyutlu ultrasonları izliyorum mesela ..hayretler içinde kalıyorum ve çocuk yapma isteğim had safhaya ulaşıyor ..bir de büyük bir sevgi varsa eşinizle aranızda baldan tatlı olur ..ikinizden bir parça vucudunuzda oluşuyor ..sanırım en büyük mutluluklarımdan biri de eşimle bebeğimizi kollarımıza aldığımız gün olacak ..tam bir aile olacağız o zaman inş. daha hamile değilim ama az kaldı inş. yaza düşünüyorum ...:asigim:

Son düzenleme:
Sanırım cvpların % 90 bebişlerle alakalı olacak:emir_bebek:
Sonuçlardan çıkaracağım karar ise hemen bebek yapmaksırnaşık şey
Ama yok yok daha erken çokkkk zor çok bebek bakmak çevremde görüyorum korkutuyorlar benisenağlama

bu bebek konusunda başkalarını korkutanlara acayip sinir oluyorum ....başkalarını etkilemeye ne hakları var ..bence biz çok tembeliz de ondan bu kadar büyütüyoruz bu olayı ..tabiki zor bir şeydir ama hayatta zor olmayan bir şey gösterebilir misiniz bana ..hayat zor ama yaşamaya değer öyle değil mi ..çocuk da aynen öyle .bir çocuğum yok ama o çocuk doğduktan sonra eminimki daha önce yapsaydım diyeceğim ...insanlar para için hırs için gecesini gündüzüne katıp her türlü fedakarlık ve yorgunlukla çalışırken çalışıyorlar ama çocuğa gelince zor demeyi bilip onun için fedakarlık yapmaktan kaçınıyorlarya sinir oluyorum ...hayattaki en anlamlı fedakarlıktır çocuk büyütmek ...para hırs olmadan ,karşılık beklemeden verilen bir fedakarlık ..en anlamlısı da bu değil mi ..bence bir an önce sen de ben de o dugyuyu tatmalıyız inş.

ayrıca bir de nerden biliyoruz belkide çocuğumuz olmayacak ..sanki kapıda bizi bekler gibi havadan konuşuyoruz ..

bu bebek konusunda başkalarını korkutanlara acayip sinir oluyorum ....başkalarını etkilemeye ne hakları var ..bence biz çok tembeliz de ondan bu kadar büyütüyoruz bu olayı ..tabiki zor bir şeydir ama hayatta zor olmayan bir şey gösterebilir misiniz bana ..hayat zor ama yaşamaya değer öyle değil mi ..çocuk da aynen öyle .bir çocuğum yok ama o çocuk doğduktan sonra eminimki daha önce yapsaydım diyeceğim ...insanlar para için hırs için gecesini gündüzüne katıp her türlü fedakarlık ve yorgunlukla çalışırken çalışıyorlar ama çocuğa gelince zor demeyi bilip onun için fedakarlık yapmaktan kaçınıyorlarya sinir oluyorum ...hayattaki en anlamlı fedakarlıktır çocuk büyütmek ...para hırs olmadan ,karşılık beklemeden verilen bir fedakarlık ..en anlamlısı da bu değil mi ..bence bir an önce sen de ben de o dugyuyu tatmalıyız inş.

ayrıca bir de nerden biliyoruz belkide çocuğumuz olmayacak ..sanki kapıda bizi bekler gibi havadan konuşuyoruz ..

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

Ben bebeklere bayılan bir insanım,inanılmaz seviyorum ama beni çok korkutuyorlar ya :gitme: Tabi bu korkutanlarda 2-3 çocuk yetiştirmiş insanlar ,kardeşim madem bu kadar zor nasıl o kadar yaptın?
Aman yokk gezin tozun evliliğinizin tadını çıkarın bebek olunca herşey değişiyor yaşayın evliliğinizi diyorlar...bilmyrm artık nasip

Buarada dediğin gibi aslında birazda tembeliz kaydirigubbakcemile3
Ben uykuya çok düşkünüm mesela

[/B][/COLOR]
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

inş.

Ben bebeklere bayılan bir insanım,inanılmaz seviyorum ama beni çok korkutuyorlar ya :gitme: Tabi bu korkutanlarda 2-3 çocuk yetiştirmiş insanlar ,kardeşim madem bu kadar zor nasıl o kadar yaptın?
Aman yokk gezin tozun evliliğinizin tadını çıkarın bebek olunca herşey değişiyor yaşayın evliliğinizi diyorlar...bilmyrm artık nasip

ya mutlaka ki gezip tozacaksın evlenince hemen yapmak da doğru değil herşeyin bir zamanı var ama çok da uzatmamak lazım yani bu konuyu ..hem çocuk 1-2 yıl seni bağlasa da ondan sonra koluna takar gezersin hem sen gezersin hem onu gezdirirsin..mesela eşimle biz yurt dışı gezisine filan gitmeyi düşünüyoruz ..düşünsene çocuğumuz olsa beraber gitsek küçük yaşta ona da oraları göstersek ii olmaz mı ..bencil olmamak lazım ..onun ayağımıza bağ olduğunu düşünmek yerine hayatımızın bir parçası olacağını düşünmek gerek bence ..

Buarada dediğin gibi aslında birazda tembeliz kaydirigubbakcemile3
Ben uykuya çok düşkünüm mesela

sen beni sor bir de ..hem de ne uykucuyum kaydirigubbakcemile3 ama olsun herşeye değer ..ona da alışırız zamanla ...

ya mutlaka ki gezip tozacaksın evlenince hemen yapmak da doğru değil herşeyin bir zamanı var ama çok da uzatmamak lazım yani bu konuyu ..hem çocuk 1-2 yıl seni bağlasa da ondan sonra koluna takar gezersin hem sen gezersin hem onu gezdirirsin..mesela eşimle biz yurt dışı gezisine filan gitmeyi düşünüyoruz ..düşünsene çocuğumuz olsa beraber gitsek küçük yaşta ona da oraları göstersek ii olmaz mı ..bencil olmamak lazım ..onun ayağımıza bağ olduğunu düşünmek yerine hayatımızın bir parçası olacağını düşünmek gerek bence ..

sen beni sor bir de ..hem de ne uykucuyum kaydirigubbakcemile3 ama olsun herşeye değer ..ona da alışırız zamanla ...

Bencede Allah öle bir sevgi verir ki onun herşeyine alışılır arkadaşımolumunekankayizsmile....Ben evleneli 1,5 sene oldu şuanda çalışıyorum zaten ,biraz daha bekleyelim diyoruz Allah nasip ederse zamanı gelince olur,,,,O muhteşem duyguyu isteyen arzulayan herkez tadar:Saruboceq:

Bencede Allah öle bir sevgi verir ki onun herşeyine alışılır arkadaşımolumunekankayizsmile....Ben evleneli 1,5 sene oldu şuanda çalışıyorum zaten ,biraz daha bekleyelim diyoruz Allah nasip ederse zamanı gelince olur,,,,O muhteşem duyguyu isteyen arzulayan herkez tadar:Saruboceq:

ben de 1,5 yıllık evliyim ..yaza düşünüyorum ALLAH nasip ederse inş. .:)

ben de 1,5 yıllık evliyim ..yaza düşünüyorum ALLAH nasip ederse inş. .:)

Konuyu dağıttık biz şahsi sohbete döktük olayı ama olssuunn yazın gariiii topik benm topiğimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

2 sene sonu güzel bir zaman aslında,,,,
Sonuçta 9 ayda doğum gerçekleşiyor
Cnm arkadaşım umarım tüm dileklerin gerçekleşir
Hayırlı sağlıklı bir bebişin olur:emir_bebek:

Konuyu dağıttık biz şahsi sohbete döktük olayı ama olssuunn yazın gariiii topik benm topiğimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

2 sene sonu güzel bir zaman aslında,,,,
Sonuçta 9 ayda doğum gerçekleşiyor
Cnm arkadaşım umarım tüm dileklerin gerçekleşir
Hayırlı sağlıklı bir bebişin olur:emir_bebek:

sağol inş. sana bana ve isteyen tüm insanlara ALLAH sağlıklı evlatlar versin inş.:emir_bebek:

en mutlu olduğum an hamileliğimi öğrendiğim çift çizgiyi gördüğüm gündü..mutluluktan ağlamak nedir bilmem o gün mutluluktan ağlamıştım..bir de hamileliğim her şeyi yemiştim bir güzel nasılsa kilo problemi yok diye..o 9 ay çook mutluydum yani..

hamile olduğumu öğrendiğim an ve çocuklarımı kucağıma ilk aldığım an

Valla sonuç pek iç açıcı değil :umursamaz:
Demekki mutlu olan az kişi var
Durumlar vahim yaniiii:gitme:

Yaşadığım en berbat en rezil gün olan düğünüm bitti
Evimize geldik ve görümcek defolup gitti
Eşimle koltuklara oturup şöööyle bi etrafa baktım
ışte benim evim ve hayatım dedim
Sonra üstümde gelinlik eşimde damatlık hotel california eşliğinde salonun ortasında dans
Sonrasında ben gelinlikle boğuşurken eşim sucuklu yumurta yapıp tepsiyle getirdi
Yediğim en lezzetli yemekti
Anlatırken çok sıradan geliyor ama benim en mutlu olduğum ilk aklıma gelen andır

Back
X