A be kaynana :):)

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
820
266
103
34
Merhabalar ben 1 yıllık evliyim kaynanamdan bazı konularda çok muzdaribim bunun için kendisinden bazı konulardan nefret ediyorum ve nasıl davranmam gerekiyor size bir danışmak istedim.

1-1 yıllık evliyiz ve daha kaynanam evimizi göremedi ve aradaki mesafemiz 2,5 saatlik
2-her telefon açtığında boş boş konuşur ve bir kere bile kızım bir ihtiyacın var mı vs diye sormaz
3-Şuanda ramazan tamam arifede gitcez ama yine de bir haftasonu çıkıp gelin iftarı birlikte açalım demez

Yani buna benzer konulurdan dolayı kaynanamı çok vasat buluyorum ve elimden gelse asla görmek istemiyorum hadi beni düşünmüyor oğlunu da mı düşünmüyor yani böyle bir durum karşısında sizce ne yapmalıyım bana bir öneri fikir yada akıl verir misiniz?

A ayselmamedova123 benim sıkıntı duyduğum iki durum bir türlü o kadar uzakmesafe olmamasına rağmen 1 yıldır gelmeyişı ve hani gelemiyorsan da bir eksiğimiz var mı vs demeyisi hani üstelik köyde oturuyorlar hani bir çok şey gönderebilir insan iste se

Herkes herseyi dusunmezki.evinize tsbi senede bir kez dahi olsa gelmeliydi fazla icli disli olmasida guzel degil..tabi sizinki gibi hic gelmemeside hos degil.birseyler gonderebilir demissiniz haklisin koyde oturanlardan genelde birseyler beklenir ama herkes dusunceli degilki bence dert etme burda kvalidesiyle ugrasan gormekten bikan o kadar cok kisi varki.

Siz davet ettiniz peki anne gel evimizi gor. diye?

Belki maddi durumu kendine anca yetiyor ya da koyde diye o kadar mahsulu cikmadi.?

Ayrica 2.5 saat mesafe varsa siz arayip bu h.sonu size gelcez diyebilirsiniz bence.

* benim kv'de de pek sormaz ilk zamanlar ben de dert ederdim. Cunku yanimizda gorumceme verip bize vermedigi anlar oluyordu. Simdi umrum degil.onun ince fikirsizligi bana dert olamaz. Hanende mutluysan gerisi faso fiso.

eskudo yani hani gelecem gelecem dedi gelemedi çünkü tarla işler vs vs yani hani o tamam da hani her telek onu açtiginda boş konuşmadı hani kızım var mı bir isteğin dememesı yada ben yeni olduğum için çok taktim

A ayselmamedova123 Allah Allah ben çok mu abarttım acaba herkes boşver diyor yani yeni olduğum için mi çık takıyorum acaba hani köyde oturuyor kv ve durumu iyi hani sadece eşimle bayramda ve ara zamankarsa gittiğimizde bir şeyler verir ekstra vermez

Psychopaths evet ama herkes sizin dediğiniz gibi bunu mu dert ediyorsun dedi yani ben yeni evli olduğum için galiba takılmamak gerektiğini zamana öğrencem ama isterdim ki düşünceli olsun durumu da iyi hani ama dusuncesiz oluşu bana ters

Ayyy ben kaynanamin ilgisinden bunaldım artık sen sen ilgi göstersin diyosun o zamanda bunalirsin benim kaynanam hergun mutlaka üç kere ariyo

Bence hic takilma,burda ne sorunlarla ugrasanlar var sizinki sorun bile degil.gelmese kendi bilir gondermesinde birsey,huzursuzluk vermiyor en azindan keske benim kvalidem kusurlari bu kadar olsaydi neler vermezdim.dert etme sukur et

DonukPudra ya zaten eskisi çok da umursamıyorum ama bu kadarda vurdumduymaz bir insan hiç gormedim hani eşim adına üzülüyorum benim annem bir alırsa kendine bize de alır ama bu kadın yok ys açıkçası kv olarak görmüyorum çok çok boş birisi

uzerinde dusunmeye degecek bir konu degil birak yaomiyosa yapmasin

Kv arayacak" kızım birşeye ihtiyacın var mı ?" diyecek. Bu beklentiler yorar sizi. Rahatınıza bakın bence.

İnsan bekliyor anlıyorum seni. Ama kadın buysa değişmez. Gidemeyeceğinizi bilse bile davet etmeli,insan gelir görür evi çok uzak değil. Rahatsız etmek istemiyorsa da abartmış olur. Benim de kv bayılır dıdının dıdısını anlatmaya telefonda, bende hep hıı hııı diyordum artık biraz topa basıyor.ben de tedavi sürecinde gelir yardım eder yemek yapar sanmıştım gelmedi. Beklemeyi bırakmamız gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…