- 21 Nisan 2016
- 820
- 266
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
kiz bosver ne gelmesin nede bir copunu isdemeA ayselmamedova123 benim sıkıntı duyduğum iki durum bir türlü o kadar uzakmesafe olmamasına rağmen 1 yıldır gelmeyişı ve hani gelemiyorsan da bir eksiğimiz var mı vs demeyisi hani üstelik köyde oturuyorlar hani bir çok şey gönderebilir insan iste se
Herkes herseyi dusunmezki.evinize tsbi senede bir kez dahi olsa gelmeliydi fazla icli disli olmasida guzel degil..tabi sizinki gibi hic gelmemeside hos degil.birseyler gonderebilir demissiniz haklisin koyde oturanlardan genelde birseyler beklenir ama herkes dusunceli degilki bence dert etme burda kvalidesiyle ugrasan gormekten bikan o kadar cok kisi varki.Merhabalar ben 1 yıllık evliyim kaynanamdan bazı konularda çok muzdaribim bunun için kendisinden bazı konulardan nefret ediyorum ve nasıl davranmam gerekiyor size bir danışmak istedim.
1-1 yıllık evliyiz ve daha kaynanam evimizi göremedi ve aradaki mesafemiz 2,5 saatlik
2-her telefon açtığında boş boş konuşur ve bir kere bile kızım bir ihtiyacın var mı vs diye sormaz
3-Şuanda ramazan tamam arifede gitcez ama yine de bir haftasonu çıkıp gelin iftarı birlikte açalım demez
Yani buna benzer konulurdan dolayı kaynanamı çok vasat buluyorum ve elimden gelse asla görmek istemiyorum hadi beni düşünmüyor oğlunu da mı düşünmüyor yani böyle bir durum karşısında sizce ne yapmalıyım bana bir öneri fikir yada akıl verir misiniz?
Bence hic takilma,burda ne sorunlarla ugrasanlar var sizinki sorun bile degil.gelmese kendi bilir gondermesinde birsey,huzursuzluk vermiyor en azindan keske benim kvalidem kusurlari bu kadar olsaydi neler vermezdim.dert etme sukur eteskudo yani hani gelecem gelecem dedi gelemedi çünkü tarla işler vs vs yani hani o tamam da hani her telek onu açtiginda boş konuşmadı hani kızım var mı bir isteğin dememesı yada ben yeni olduğum için çok taktim
Oylegelmis oyle gider.DonukPudra hanem de çok çok çok mutluyum çok şükür sadece eşimin annesinin rahatlığı bu vurdumduymazlık tavrı beni sinir ediyor
uzerinde dusunmeye degecek bir konu degil birak yaomiyosa yapmasinMerhabalar ben 1 yıllık evliyim kaynanamdan bazı konularda çok muzdaribim bunun için kendisinden bazı konulardan nefret ediyorum ve nasıl davranmam gerekiyor size bir danışmak istedim.
1-1 yıllık evliyiz ve daha kaynanam evimizi göremedi ve aradaki mesafemiz 2,5 saatlik
2-her telefon açtığında boş boş konuşur ve bir kere bile kızım bir ihtiyacın var mı vs diye sormaz
3-Şuanda ramazan tamam arifede gitcez ama yine de bir haftasonu çıkıp gelin iftarı birlikte açalım demez
Yani buna benzer konulurdan dolayı kaynanamı çok vasat buluyorum ve elimden gelse asla görmek istemiyorum hadi beni düşünmüyor oğlunu da mı düşünmüyor yani böyle bir durum karşısında sizce ne yapmalıyım bana bir öneri fikir yada akıl verir misiniz?
İnsan bekliyor anlıyorum seni. Ama kadın buysa değişmez. Gidemeyeceğinizi bilse bile davet etmeli,insan gelir görür evi çok uzak değil. Rahatsız etmek istemiyorsa da abartmış olur. Benim de kv bayılır dıdının dıdısını anlatmaya telefonda, bende hep hıı hııı diyordum artık biraz topa basıyor.ben de tedavi sürecinde gelir yardım eder yemek yapar sanmıştım gelmedi. Beklemeyi bırakmamız gerekiyor sanırım.Merhabalar ben 1 yıllık evliyim kaynanamdan bazı konularda çok muzdaribim bunun için kendisinden bazı konulardan nefret ediyorum ve nasıl davranmam gerekiyor size bir danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?