Eski sevgili sorunu halen bitmeyen sevgi :((

Ateş 🔥 🔥 🔥 seni çağırıyor

Ama siz yine de size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın

Sonra derler bir leylek mi kaldı diye...

Kusura bakmayın ama adam sizi hiçbir zaman eş olarak istememiş zaten. Siz ona 25 yaşınızda dönmüşsünüz. Adam istememiş, o kadar size meraklı ise o zaman kabul ederdi zaten. Eminim eşi de tam ailesinin istediği gibi, bir kızdır. Tipik beğendiğim ile gezeyim annemin buldugu ile evleneyim kafasında adammış da siz anlamamışsınız.
Kaldı ki şuan sizi hayatında yerleştirmeye çalıştığı sıfatlık ne metreslik cidden gerçekten seven unutamayan adam sevdiği kadına bu sıfatı yakıştırır mı?
Adam bildiğin ahlaksız, önceden de öyleymiş siz görmemişsiniz, istese çoktan evlenirdiniz, onun derdi hiçbir zaman evlilik olmamış siz görmemişsiniz. Evlenmek istemek gelecek planı içinde şu zaman evleniriz, bu zaman şöyle yaparız diye kızın gözünü boyamaya çalışmak değildir. Siz 37 yaşınızda bunu hala göremiyorsanız, sizinde geçen ömrünüze yazık.
Kaldı ki adam sizi camide bulmamış, giyimizi yaşamınızı ailenizi ve görüşünüzü bilerek sizle gezmiş tozmuş sevgili olmuş, tatillere gitmiş iş evliliğe gelince sen şöylesin böylesin diye sizi manüpile etmiş sadece. Evlilik için şartlar koymuş, madem sizi ailesine uygun bulmamış, sizin ile neden sevgili olmuş. Adam gibi adam hayatındaki kadına kız kardeşine başkası nasıl davransın istiyor ise öyle davranır. Kendi kız kardeşi ile bir adam yıllarca sevgili olup tatillere çıkıp, gezdikten sonra sen şöyle böylesin diyerek ayrılsa ne yapardı acaba.?
Herşeyi geçtim, adamın şimdi size metres olmayı yakıştırdığın da bile sizin o adamın yanlış kişi oldugunu anlamanız lazımdı. Evli çoluklu çocuklu adam eski sevgilisini manüpile ederek metresi yapmaya çalışıyor. Evli olmak istediğiniz adam böyle bir adam mı? Bence bir an önce aklınızı başınıza alın.

Yaşınız 37 olmuş evlenmemişsiniz. Ondan böyle düşünüyorsunuz. Tamamen yaşım geçti telaşının verdiği bir şey bu.
Zaten sevgiliyken sizi aldatan bir adam bu. Karısını da aldatıyor. Neden ben? Yeni biri değil demişsiniz ya. Şu an adamın kaç kişiyle daha konuştuğunu bilmiyorsunuz. Eminim daha pek çok kadın vardır ve hepsine ayrı yalanı atıyordur.
Bu gözü dışarda adamla evlenmemeniz sizin hayrınıza olmuş esasında.
Evet evli çocuklu ve boynuzlu olabilirdiniz

O kadar ön yargılısınız ki o yüzden hayatınıza kimseyi alamamışsınız. Yok ailesi kapalı yok kurban hayvan haklarına aykırı..gerçekte böyle düşünmediğiniz halde darladıkça darlamışsınız. Sizin aileniz de kurban kesiyorsa ve bu duruma karşı değilseniz elalemin kurbanından size ne mesela? Bu kadar çok sorun ettiğiniz için adam "gelme yapamazsın" demiş ne desin yani? Ben olsam ben de gelme derim, sonra suçlayıp duracaktınız çünkü.
Şimdi de hayatınıza kimseyi alamadığınız için geçmişe takılı kalmışsınız. Adam ne amaçla arıyor bilemem ama sonuç olarak evli. Boşan öyle gel de bakalım bir daha arıyor mu:d

İlk dediğinize katılmamakla birlikte , diğerinde ben de aynı düşünüyordum. Seviyorsan evlenirdin diyorum . ‘O zaman senden emin değildim aileme saygılı olacağından emin değildim’ diyor. Ben saygısız biri de değildim ki. Benim aklımı karıştırıyor galiba manipülasyon yapıyor .
Yoo gayet de saygısızmışsınız. Ailen kapalı deyip kestikleri kurbana laf etmişsiniz. Ne yapsın kocaman kadın sizin için saçını mı açsın?

O kadar ön yargılısınız ki o yüzden hayatınıza kimseyi alamamışsınız. Yok ailesi kapalı yok kurban hayvan haklarına aykırı..gerçekte böyle düşünmediğiniz halde darladıkça darlamışsınız. Sizin aileniz de kurban kesiyorsa ve bu duruma karşı değilseniz elalemin kurbanından size ne mesela? Bu kadar çok sorun ettiğiniz için adam "gelme yapamazsın" demiş ne desin yani? Ben olsam ben de gelme derim, sonra suçlayıp duracaktınız çünkü.
Şimdi de hayatınıza kimseyi alamadığınız için geçmişe takılı kalmışsınız. Adam ne amaçla arıyor bilemem ama sonuç olarak evli. Boşan öyle gel de bakalım bir daha arıyor mu:d
Evliliğe gidecek bir ilişkide bunların konuşulması normal ama. Ben de konuşmuştum. Ailesi kurban kesiyorsa ileride adam da kesmek isteyebilir. Kızın ailesi kesiyorsa bile kız karşı olabilir. Bu tip konuların evlenmeden önce konuşulması karara bağlanması gerekir. Adamın ailesi kapalıysa ileride kapan deme ya da kıyafete karışma ihtimalleri vardır. Bu da konuşulur. Bodoslama, hiçbir şey düşünmeden, hiçbir şey konuşmadan evlenenlerin hikayesini okuyoruz burada bolca.

Sizi kısıtlayan bir adamla mutlu olamazdınız net söyleyeyim, yıllar geçmiş üzerinden sizin yüzünüzden olmamış bile olsa oturup günlerce dövünün isterseniz bu saatten sonra neyi değiştirir?

Back
X