canım tebrik ederim mucizen seninle umarım sağlıklı bir hamilelik geçirip meleğini sağlıkla kucağına alırsın
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
canım burdan bakabilirsin 4 haftalık senin pıtırcık
ayyy ruyabu cok sevindim canim benim, tesadufen girdim topige cok sasirdim senin oldugunu gorunce.
allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim benim.mafoldumben
tebrikler canım allah kucağına almayı nasip etsin.
canim seni cok aradim bendee:))) fildir fildir topiklerde gezindim ama karsilasamadikbi türlü kaydirigubbakcemile5 bikac gundur rüyada gibiyim istee opuyorumnanaktan cok yeni daha bikez kan testi yapildi 2. de cuma gunu dualar ediyorum degerim artsin diye eyvahedigeldismile
sende durum ne ???
ozelden mesaj atsaydin canim.
benim durum ayni canim. 3 aydir tedavi gormuyorum, biraz cektim kendimi
piskolojim cok bozuldu. depresyona girdim.
simdi iyiyim cok sukur dusnmemeye calisiyorum artik.
ama 1 aydir bende bas donmesi, mide bulantisi.
2 haftadir gogus agrisi ama sislik yok.
test felan yaptirmadim daha dogrusu yaptiramadim.
cok korkuyorum yine negatif cikacak diye, ama bu sefer ilk defa oluyo boyle
yani catlama ignesi felan yaptirmadan bu belirtiler ilk defa oluyo.
allahtan hayirlisi bekliyorum bakalim.
Akasiacigim benim bu ay ters taraf yumurtladi diye tedavi sonlandirilmisti... üzgün harab bitaptim resmen..hatta bu ay tutmaz diye oyle cokda beraber olmadik esimle :kedi:
seni cok iyi anliyorum bende artik kafayi yemek uzereydim gerci hala oyle sadece kan testi yetmiyor mecbur görmem lazim bebisimi..
gögüs agrilarini dikkate al derim ben de bu ay sirf onlardan süphelendim ..sismediler ama cok aciyorlardi dokundugumda .. regline kac gun var?? ben reglim gectikten 3 gun sonra evde test yaptim ve 2. cizgi acik renkte olsa cikmisti...
senin gene sagliken benim gibi sorunlarin yok canim biliyorsun ben de laparoskopiden tut tüpümü kaybetmeme kadar hersey var
biliyorum soylemesi kolay ama inan zamani gelince olacak kaydirigubbakcemile5
Akasiacigim kusura bakma canim gec yaziyorum cvp...butun gun pc karsisinda degilim maalesef..canim benim renglim cok duzensiz, geciktimi gecikmedimi bilmiyorum.
gogus agrim soyle var, sag gogsum daha cok agriyo
ve sag gogsumun sag tarafina bir agri saplaniyo.
boyle yani.
senin simdiki belirtiler neler canim anlatirmisin.a.s.
Akasiacigim kusura bakma canim gec yaziyorum cvp...butun gun pc karsisinda degilim maalesef..
belirtilerime gelince gögüslerimde sizi var uclari aciyor hizli kalktigimda falan kasiklarimda batma oluyor..biraz halsizlik varr vücudumda kasiniyor aksamlari(nedeni gebelikmi yoksa uyuzmu oldum bilemiyorum kaydirigubbakcemile3) arada uzun sürmeyen adet sancilari gibi sanci giriyor belime ama cok kisa sürüyor ... canim cuma gununu iple cekiyorum degerim ikiye katlanmismidir acaba bilmiyorumkismile cookk endiseliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?