• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A l d a t i lmak ve kararsizlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi slz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
210
4
118
Iğdır
Mrhba arkdslr .hatirlarsaniz aile sorunlarimdan bi kac kez konu acdim.bi kere de "sizce aldatiliyormuyum"diye bi konu acmisdim.o zamanlar pek emin digildim hep supheler vardi .Ama nihayet telf.sifresini ogrendim ve baktim telef.face falan girmis orda pek ciddi bi sey yok hep iltifat etmis aptal aptal ordaki kizlara.ama whatsappta bir kizla konusuyor hatta bulusmaktan falan soz ediyor ne zamandir onu taniyor ne kadar ciddi bilmiyorum ama ogrenicem henuz benim bildigimi bilmiyor once belgelemeyi dusunuyorum.sanirim kiz iki saatlik mesafe de baska bir sehirde oluyor gorumcemde o sehirde yasiyor .uc gundur ordaydik misafir gibi esim hep isim var arkadaslarcagirdi diyip uc gunun ucunu de gece ucde dorte geldi eve.ben simdi buna ne yapiyim?bosanmak en kolayi beni kaybetmryin onu uzecegini bilsem bir dakika durmam ama cok ta rtkilenmez bir iki gun sonra daha da rahatlar bense kendime yedirwmiyorum bosanmayi cunku hayallerimi yikti ,sanki kullanilip atilmis gibi hiss ediyorum kendimi.onu baska nasil cezalandira bilirim? Bi akil verirmisiniz?

hiç birşey yapamazsın .. eşin belli ki senden vazgeçmiş . yazık ... bu kadar kolay mı diye düşünüyor insan . yedirememen normal . ama varlığında yokuğunda bir ise bırakıp gitmen daha doğru olur .. zaten bir gün gelir o senden boşanmak ister .. o yüzden seni bırakman daha iyi bence .

canım aldatılmayı kaldıramıyorsun da seni aldatanla yola devam etmeyi kaldırabilecek misin?
görümcenin evindeyken belli ki işi pişirmişler. bırak ne yaparsa yapsın. kendi pisliklerinde boğulsunlar.
ben olsam böyle biriyle evli kalamazdım.:50:

canım zaten aldatılmışsın boşansam umrunda olmaz diyosun
sen niye bunlarla uğraşıp kendini onun için yıpratacaksın ki

boşa gitsin o da ne hali varsa görsün sen de kendine yeni bi hayat kur
illa ki canı acısın istiyıosan ona haber vermeden dava aç mahkeme celbini de iş yerine filan gönder ne biliyim
tazminat davası aç eşine ve seni aldattığı kişiye

ama böyle değmeyecek insanlar için kendini yıpratma derim ben

onu cazalandırdınız diyelim,sonra hiçbişey olmamış gibi devammı ediceksiniz evliliğinize?çözümmü yani bu..

umarım çocuğun yoktur..

eğer yoksa çok şanslısın keşke bende çocuğum olmadan görseydim bilseydim arkama bakmadan çeker giderdim buna emin ol önce aldatılmakla yaşamaya çalışıyorsun ama öyle bir zaman geliyoki 13 yıllık eşinden nefret etmiş hale geliyosun.sende bence ayaklarının üstünde dur ve o evi terket ne hali varsa görsün..ben bir gün çocuğum büyüsede eşimin haberi olmadan boşanma davası açsam o dilekçeyi eline aldığında ki surat ifadesini görsem herşeyi unutturur bana diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun

Canım benim, içindeki intikam alma hissini çok iyi anlıyorum, ama sonra pişman olacağın şeyler yapma. Ayrıl ondan, uzamasın daha fazla.

hiç birşey yapamazsın .. eşin belli ki senden vazgeçmiş . yazık ... bu kadar kolay mı diye düşünüyor insan . yedirememen normal . ama varlığında yokuğunda bir ise bırakıp gitmen daha doğru olur .. zaten bir gün gelir o senden boşanmak ister .. o yüzden seni bırakman daha iyi bence .

Belki de hic bir sey soylememek daha dogru zaten lafdan utanip arlanacak kotu olucak birisi bunu yapmazdi.beni o uzuyor zaten bu kadar kolay vazgecicektin ne diye yalvardin bi suru soz verdin asigim dedin evlendin ihanet etmek icinmi?kendime yediremedigim de bu zaten beni kandirmasi

umarım çocuğun yoktur..

eğer yoksa çok şanslısın keşke bende çocuğum olmadan görseydim bilseydim arkama bakmadan çeker giderdim buna emin ol önce aldatılmakla yaşamaya çalışıyorsun ama öyle bir zaman geliyoki 13 yıllık eşinden nefret etmiş hale geliyosun.sende bence ayaklarının üstünde dur ve o evi terket ne hali varsa görsün..ben bir gün çocuğum büyüsede eşimin haberi olmadan boşanma davası açsam o dilekçeyi eline aldığında ki surat ifadesini görsem herşeyi unutturur bana diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun

Bir kizim var bu yaptigiyla yalniz benim diyil onunda hayatini duzenini bozucak cocuk her sabah uyandigimda gelir ikimiz birden kucaklar yanaklarimizdan oper "sizi cok seviyorum,anne baba ve zeyneb"diyor onu dusundukce daha sinir oluyorum.

canım zaten aldatılmışsın boşansam umrunda olmaz diyosun
sen niye bunlarla uğraşıp kendini onun için yıpratacaksın ki

boşa gitsin o da ne hali varsa görsün sen de kendine yeni bi hayat kur
illa ki canı acısın istiyıosan ona haber vermeden dava aç mahkeme celbini de iş yerine filan gönder ne biliyim
tazminat davası aç eşine ve seni aldattığı kişiye

ama böyle değmeyecek insanlar için kendini yıpratma derim ben

Yeteri kadar yipratti beni zaten bi yandan ailese bi yandan kendisi hayati zehir ettiler sessizce cekip gitmek yine bana zarar vericek ama baskada mantikli bir yol bulamiyorum

acaba o bayanlamı buluştu
yada gercekten arkadaşlarıylamıydı...
ilk önce buna emin olmak gerekmiyormu
bunun ucunda pire için yorgan yakmak var birde

belki tiye alıyor yazıstıgı bayanı

ciddi bir cümle ciddi bir yazışma gördünüzmü...??

oturup konuşun bence bir açıklaması olmalı içiniz içinizi yiyeceğine belki sizi kaybetme korkusu kendisine çeki düzen vermesini sağlar

Bir kizim var bu yaptigiyla yalniz benim diyil onunda hayatini duzenini bozucak cocuk her sabah uyandigimda gelir ikimiz birden kucaklar yanaklarimizdan oper "sizi cok seviyorum,anne baba ve zeyneb"diyor onu dusundukce daha sinir oluyorum.

işte bu z0or gerçekten benimde bir kızım var babasını 1 gün görmese mutlaka 2 gün evde ister onu morali bozulur hiç gülmez oynamaz babası gelince dünyalar onun olur.zaten herşey onun için..

acaba o bayanlamı buluştu
yada gercekten arkadaşlarıylamıydı...
ilk önce buna emin olmak gerekmiyormu
bunun ucunda pire için yorgan yakmak var birde

belki tiye alıyor yazıstıgı bayanı

ciddi bir cümle ciddi bir yazışma gördünüzmü...??

oturup konuşun bence bir açıklaması olmalı içiniz içinizi yiyeceğine belki sizi kaybetme korkusu kendisine çeki düzen vermesini sağlar
Tabii ki emin olmadan bir sey yapmayi dusunmuyorum ilk once yazismalari daha detayli okuyucsm sonra kendisi ile konusucam sadece her gun dusunmekten sinirlerim yiprandi konusmak paylasmak istedim once fikrimi toplamam ne yapmak istedigime kararvermem gerekir

işte bu z0or gerçekten benimde bir kızım var babasını 1 gün görmese mutlaka 2 gün evde ister onu morali bozulur hiç gülmez oynamaz babası gelince dünyalar onun olur.zaten herşey onun için..

Kendisi de cocuga duskun evin var cocugun var universt.mezunuyum,cirkin sayilmam,belki etrafindaki her kesden daha gorgulu daha anlayisliyim ama yine de kacinilmaz son aldatilmak onlarinki sadece kendini beyenmislik ve dusuncesizlik yoksa mahv edeceyi hayatlari dusunmuyor

Kendisi de cocuga duskun evin var cocugun var universt.mezunuyum,cirkin sayilmam,belki etrafindaki her kesden daha gorgulu daha anlayisliyim ama yine de kacinilmaz son aldatilmak onlarinki sadece kendini beyenmislik ve dusuncesizlik yoksa mahv edeceyi hayatlari dusunmuyor[/Q

onlar şimdi bizim hayatlarımızı mahvediyorlar ya aslında en çok kendilerine zarar veriyorlar.. hah benim umrumda mı tabikide değil

eğerr gerçekten böyle birşey varsa çok ii düşün canım benim çocuğunu tek düşünen sensin çünkü onlar düşünüyor gözükürler aslında akılları fikirleri başka şeylerdedir

Tabii ki emin olmadan bir sey yapmayi dusunmuyorum ilk once yazismalari daha detayli okuyucsm sonra kendisi ile konusucam sadece her gun dusunmekten sinirlerim yiprandi konusmak paylasmak istedim once fikrimi toplamam ne yapmak istedigime kararvermem gerekir

sizi anlıyorum bunun şokuyla sinirlerinizin yıpranması normal ama siz sakinliğinizi koruyun size öğrendikten sonra cocugunuz var affedin vs demiyorum zaten acunkü sizinde bir hayatınız var

sen böyle düşünüyosun madem yapacak pek bişey kalmamış..
adam üzülmez bile diyosan durum vahim...
boşanmak kolay değil elbette...
zaten anladığım kadarıyla senin böyle bi niyetin yok..
bildiğini eşine söyle mutlaka konuş...
bundan sonra kurcalama fazla eşinin telefonunu fln...
madem boşanmayacaksın bari kendini sıkıntıya sokma...

sen böyle düşünüyosun madem yapacak pek bişey kalmamış..
adam üzülmez bile diyosan durum vahim...
boşanmak kolay değil elbette...
zaten anladığım kadarıyla senin böyle bi niyetin yok..
bildiğini eşine söyle mutlaka konuş...
bundan sonra kurcalama fazla eşinin telefonunu fln...
madem boşanmayacaksın bari kendini sıkıntıya sokma...

Cox haklisin bundan sonra kendimi uzmuycem ama bosanmak henuz istemiyorum cunku olan bana olucak bense onu pisman etmek istiyorum.Iliskisi hangi boyutda bilmiyorum ciddiyse bosanmak ona hesiyye olur bosanmayip ona rahat haraket etmek imkani vermiycem,basit sanal dunya takintisiysa eger beni bizi kaybetmek korkusu olsun istiyorum.Ama nasil ?kafam karismisdi paylasdikca fikirlerinizi aldikca rahatliyorum.sag olun desteginiz icin hanimlar

Cox haklisin bundan sonra kendimi uzmuycem ama bosanmak henuz istemiyorum cunku olan bana olucak bense onu pisman etmek istiyorum.Iliskisi hangi boyutda bilmiyorum ciddiyse bosanmak ona hesiyye olur bosanmayip ona rahat haraket etmek imkani vermiycem,basit sanal dunya takintisiysa eger beni bizi kaybetmek korkusu olsun istiyorum.Ama nasil ?kafam karismisdi paylasdikca fikirlerinizi aldikca rahatliyorum.sag olun desteginiz icin hanimlar

bildigini ögrenmesini bile bence eşini rahatsız eder:34:
sen biran önce bunları eşinin yüzüne vur ve onunla muhattap olma
evde yokmuş gibi davran yemek koyma önüne
çamaşırlarını yıkayıp ütüleme
daha fazla dayanamaz zaten
yalvarmaya başlar
yalvarsa ne olacak onuda bilmiyorum

Belki de hic bir sey soylememek daha dogru zaten lafdan utanip arlanacak kotu olucak birisi bunu yapmazdi.beni o uzuyor zaten bu kadar kolay vazgecicektin ne diye yalvardin bi suru soz verdin asigim dedin evlendin ihanet etmek icinmi?kendime yediremedigim de bu zaten beni kandirmasi

bu sadece senin başına gelen birşey değil .. dünyadaki bir çok kadın aldatılıyor . dünyanın en güzel kadınları bile aldatılmıştır . bir çok örneği var . erkek milleti elindekinin kıymetini bilmez sonra ağlarlar ama iş işten geçtikten sonra ..

Back
X