Mrhba arkdslr .hatirlarsaniz aile sorunlarimdan bi kac kez konu acdim.bi kere de "sizce aldatiliyormuyum"diye bi konu acmisdim.o zamanlar pek emin digildim hep supheler vardi .Ama nihayet telf.sifresini ogrendim ve baktim telef.face falan girmis orda pek ciddi bi sey yok hep iltifat etmis aptal aptal ordaki kizlara.ama whatsappta bir kizla konusuyor hatta bulusmaktan falan soz ediyor ne zamandir onu taniyor ne kadar ciddi bilmiyorum ama ogrenicem henuz benim bildigimi bilmiyor once belgelemeyi dusunuyorum.sanirim kiz iki saatlik mesafe de baska bir sehirde oluyor gorumcemde o sehirde yasiyor .uc gundur ordaydik misafir gibi esim hep isim var arkadaslarcagirdi diyip uc gunun ucunu de gece ucde dorte geldi eve.ben simdi buna ne yapiyim?bosanmak en kolayi beni kaybetmryin onu uzecegini bilsem bir dakika durmam ama cok ta rtkilenmez bir iki gun sonra daha da rahatlar bense kendime yedirwmiyorum bosanmayi cunku hayallerimi yikti ,sanki kullanilip atilmis gibi hiss ediyorum kendimi.onu baska nasil cezalandira bilirim? Bi akil verirmisiniz?
kanıtlayıp ispatlayıp boşanma davası açıp manevi tazminat ve nafakanı çatır çatır alıp bir güzel yiyerek ve onsuz mutlu bir hayat kurarak ceza verebilirsin yapman gereken bu