A life hastanesi

Kızlar selam A life hastanesi tüp bebek hakkında ne düşünüyorsunuz giden tecrübesi olan var mu acaba Embriyolog iyi diyorlar
Benim eltim gidiyor. Ama nasıl gidiyor hiçbir bilgim yok. Çünkü eltim daha polip ne folikul ne yumurta toplama ne bir tedavi kaç gün sürer onu bile bilmiyor. O yüzden sorarak bilgi alabileceğimi zannetmiyorum 🤷 A life i burada çok duydum okudum. Ama durum bu.

Devlet hastanesinden farksız, ortam hijyenik değil açıkçası ben de çok beğenmedim. Ama azosperm hastaları birtek o embriyolog gördüğü için el mahkum gibi, bu da beni endişelendiriyor

Devlet hastanesinden farksız, ortam hijyenik değil açıkçası ben de çok beğenmedim. Ama azosperm hastaları birtek o embriyolog gördüğü için el mahkum gibi, bu da beni endişelendiriyor
Kim bu Dr ? Eltim de dedi doktorlar birbirinden kopuk dedi. Google yorumlarında puanı da çok düşük.

Kim bu Dr ? Eltim de dedi doktorlar birbirinden kopuk dedi. Google yorumlarında puanı da çok düşük.
Embriyolog Semra Sertyel, herkes testlerine o baksın diye kapısında bekliyor tuhaf geldi bana bu durum

Ben gittim çok curcuna kadın doğum aşırı ilgisiz embriyolog en son Semra sertyeldi işinde iyi eğer orda düşünen olursa dış takip yaptırabilir sadece transfer orda olur hatta dışardan transfere doktor da getiren vardı aşırı paragözler ödediğiniz herşeyi de kontrol etmekte fayda var

Embriyolog Semra Sertyel, herkes testlerine o baksın diye kapısında bekliyor tuhaf geldi bana bu durum
Demek ki hastanenin prestiji. Ya bilmediğimden soruyorum emin ol. Azosperm hastalarına İstanbul'da tedavi göreceği yer var mı? Bakıyorum insanlar hep şehir dışına gitmek zorunda kalıyor. Sanırım belli başlı klinikler var.

Ben gittim çok curcuna kadın doğum aşırı ilgisiz embriyolog en son Semra sertyeldi işinde iyi eğer orda düşünen olursa dış takip yaptırabilir sadece transfer orda olur hatta dışardan transfere doktor da getiren vardı aşırı paragözler ödediğiniz herşeyi de kontrol etmekte fayda var
Eltime histeroskopi demişler. Evet olması gerekiyor. Polipi var. Orada olma dedim. Olmak zorunda değil. İst'da olursun dedim. Tamam dedi. Evet böyle sorunu eltimde yaşıyor. Bazı takiplerini İstanbul'da bazılarını orada yaptırıyor.

Benim eşim orda sperm testi vermişti yani çok kalabalık ve iç içe millet düşünki devlet hastanesinin aciline gittin

Demek ki hastanenin prestiji. Ya bilmediğimden soruyorum emin ol. Azosperm hastalarına İstanbul'da tedavi göreceği yer var mı? Bakıyorum insanlar hep şehir dışına gitmek zorunda kalıyor. Sanırım belli başlı klinikler var.
Ben gitmedim bilmiyorum ama şişli memorial ın da bu konuda iyi olduğunu okudum forumdan. Bir de uzaktan tedavi düşünüyorsanız Murat mermerkaya hoca da var, testlerine göre bazı hastalarada uzaktan tedavi veriyor

Bilgi aldınız mı hiç fiyatlar hakkında
fiyatları paylaşıyorum
1787730168191.webp

Başka postlara bakıyorum. Herkes övmüş. Olumlu sonuç alanlar da var. Eltimin şu an 2 embriyosu 5. Güne ulaşmaya çalışıyor. Eşinden de 4-5 adet çıkış olmuş. Demek ki olabiliyor. Ama ohsas olmuş hiçbir şey yapmadan geri göndermişler. Zeynep Kamil'in acilinden giris yapmış. Ağrısı var diye. OHSAS nedeniyle yatış verilmiş. Görülen polipler daha büyük görülmüş ve kist de görülmüş. Histeroskopi de olacak. A life da antibiyotik igne vurul geçer deyip göndermişler.

Back
X