YasminB Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2010 685 5 96 Çanakkale 14 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi YasminB #1 Annem gitmiş hem şampuanını hem saç kremini almış . Nasıldır nasıl değildir bilmiyorum . Kullanan eden var mı ? Bilgi almak istedim ^^
Annem gitmiş hem şampuanını hem saç kremini almış . Nasıldır nasıl değildir bilmiyorum . Kullanan eden var mı ? Bilgi almak istedim ^^
V valhala Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 2.390 2 96 Tekirdağ 15 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi YasminB #2 hiç bir fikrim yok canım..sanırım canan kozmetik üretiyormuş,ipek şampuanı üreten firma..loreal satın almıştı bu firmayı yanılmıyorsam.
hiç bir fikrim yok canım..sanırım canan kozmetik üretiyormuş,ipek şampuanı üreten firma..loreal satın almıştı bu firmayı yanılmıyorsam.
YasminB Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2010 685 5 96 Çanakkale 16 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi YasminB #3 valhala .!.: hiç bir fikrim yok canım..sanırım canan kozmetik üretiyormuş,ipek şampuanı üreten firma..loreal satın almıştı bu firmayı yanılmıyorsam. Genişletmek için tıkla... Hmmm , teşekkür ederimm . Bir kere denedim fena değil gibiydi .
valhala .!.: hiç bir fikrim yok canım..sanırım canan kozmetik üretiyormuş,ipek şampuanı üreten firma..loreal satın almıştı bu firmayı yanılmıyorsam. Genişletmek için tıkla... Hmmm , teşekkür ederimm . Bir kere denedim fena değil gibiydi .
filerun Reklamdakisıradandeterjan Kayıtlı Üye 20 Haziran 2011 1.517 13 66 Ağrı 10 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi YasminB #4 bende bugun öğlen aldım biraz öncede denedim. içine sarımsak attığıma rağmen gayet hoş kokuyor. ve sacımda hiç kepek yapmadı. gayet güzel bence.
bende bugun öğlen aldım biraz öncede denedim. içine sarımsak attığıma rağmen gayet hoş kokuyor. ve sacımda hiç kepek yapmadı. gayet güzel bence.