Börekler A.Ş.K Böreği (: Milföyle salamın A.Ş.K ı :) sponsor küçük dostum MERVEM:)

nfy_9185

MiniK Muc!z3m B3N!mL3 :)
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
6.225
129
173
34
merhaba arkadaşlar:16:..

öncelikle katılacak olan arkadaşlarıma basarılar,bol şanslar diliyorum...
oy kullanacaklar için ise karar vermeleri açısından kolay gelsin diyorum:34:

bu benim ilk yarışmaya katılışım ve eminimki son da olmayacak çünkü çok eğlendim:1::1:

başta 1 haftadır benimle börek seçimi,sunum şekli, sunum fikirleri açısından yardımcı olan arkadaşım E_M_A ya yardımlarından dolayı sizin huzurlarınızda cok teşekkür ediyorum:16::16:
resim çekme detayları sunum için ufak ama güzel fikirler veren arkadaşım EGUNAL e de cok teşekkür ediyorum:16::16:

salamlı gül böreği

ev yapımı milföy hamurumuz için mazemeler

* *4 su bardağı un
* *1,5 su bardağı su
**1 paket margarin
* *tuz

böreğimizin iç malzemesi

* *salam

$1.webp

yapılışı

*** hamurumuz için unumuzu,suyumuzu ve tuzumuzu ilave edip hamurumuzu yoguruyoruz..
**hamurumuzun iyi yoğurulması önemli.
:28: (püf noktası)
hamurumuzun kıvamı kulak memesinden biaz daha sert olacak

**hamurumuzu yoğurduktan sonra 15 dk dinlendirip açmaya başlıyoruz

$2.webp

**hamurumuz belli bir büyüklüğe geldiğide ortasına oda sıcaklığında erimiş margarinimizin hepsini ekliyoruz

$3.webp

**daha sonra zarf şeklinde kapatıp üzerini streç filmle sarıp dolapta 1 saat bekletiyoruz (buzluk kısmında 20-30 dk yeterli)

$4.webp

**bekle süremizin sonunda hamurumuzu tekrar açıyoruz

$5.webp
:28: hamurumuzu acarken dikkat edelim margarinler dısarıya cıkmasın
:28:hamurumuzu soğukken ısınmadan acmamız gerekiyor

hamurumuz acıldıktan sonra tekrar zarf halinde katlayıp yine buzdolabına koyuyoruz

*** bu işlemin böreğimizin kat kat olması için toplam 3 kez tekrar edilmesi gerekmektedir..

hamurumuzu 3 kez işlemden geçirdikten sonra 1,5 cm lik seritler halinde kesiyoruz

$6.webp

** hazırladıgımız salamları yarım ay şeklinde kesip resimde gördüğümüz gibi bir kısmı hamurun dışında kalacak sekilde koyup rulo halinde sarıyoruz

$7.webp

$8.webp

böreklerimiz pişmeye hazıırr:52:

:28: Eğer milföyleri soğuk fırına sürerseniz fırın ısınana kadar yağını dışarı verebilir bu yüzden,sıcak fırına sürmelisiniz.:16::16:

sunum için hazırladıgım biberli güller
malzemeleri
$9.webp
yapılmış hali
$10.webp

NOT= sunumdaki gül sapını ve yaprağını hamura ıspanak ekleyerek yeşil hale getirip yoğurdum ve şekil verdim:34:

işte salamla milföyün aşkııııııııı:16::16::16::16:

$12.webp $11.webp $12.webp

BAŞINIZA A.Ş.K. DÜŞSÜN :)

Eki Görüntüle 786557

Son düzenleme:
kazen bey konumu açtıgınız için teşekkür ederim:16:

arkadaşlar yarışma başlamadan belirtmek istiyorum bu ay tedaviye başlıyoruz o yüzden yarışma sonlarında aranızda olamaya bilirim sakın konuyu acıp ilgisiz oldugumu düşünmeyin çünkü nete iş yerimden giriyorum ve transfer sonrası raporlu olucam..
şimdiden herkese teşekkür ederim:16::16::16::16:

Değişik vede aşk dolu bir börek olmuş .Ellerine sağlık vede bol şansların olsun:16::16:

Vay be cok hoş görünüyor. Canim bunu normal milfoyle yapsak olur mu (seyyan duymasin :9: )

Canımmmmm çok ama çok güzel görünüyor herşey ellerine emeğine sağlık :)

Özellikle hazır milföy kullanmayıp evde milföy hamuru yapman artı puan zaten.
Fikir alışverişi yaptık evet ama bu tamamen senin başarın.
Çok temiz çalışmışsın.Hazırlık aşamasını da sunumunu da çok çok beğendim.
Yarışma da başarılar canım seviyorum seni :16:

Vay be cok hoş görünüyor. Canim bunu normal milfoyle yapsak olur mu (seyyan duymasin :9: )
saol muhatcım :16:
normalde tarifte hazır milföy hamuruyla yapılıyordu ama ben yarışmada el emeğim olsun istedim E_M_A nın yardımıylada böyle bişey cıkardım ortaya umarım gerçekten begenmişsinidir:16:

Canımmmmm çok ama çok güzel görünüyor herşey ellerine emeğine sağlık :)

Özellikle hazır milföy kullanmayıp evde milföy hamuru yapman artı puan zaten.
Fikir alışverişi yaptık evet ama bu tamamen senin başarın.
Çok temiz çalışmışsın.Hazırlık aşamasını da sunumunu da çok çok beğendim.
Yarışma da başarılar canım seviyorum seni :16:
ilk kez yaptım :40: zaten hamuru ama inan yumusacık olmuş milföy hamuru gibide değil farklı bişey olmuş..
canım benim başarım olabilir ama genel fikirlerde sende vardın hakkını yiyemem sponsor seni yapıcaktım ama kız kardeşim sırf resim cekmek için geldi annemden öyle olunca hadi dedim o olsun sponsor:1:

beğenmene cok sevindimm:16::16:

teşekkür ederim lisabella:16:
sen misafir ol gel bana börekler açarım sana dedin ama ben senden önce davrandım:1:

Hiç sorma canım ben böreği açana kadar yarışma bitecek :1:Ama sorun bende değilki sorun gelmeyen misafirde
36142sx4.gif
36142sx4.gif

saol muhatcım :16:
normalde tarifte hazır milföy hamuruyla yapılıyordu ama ben yarışmada el emeğim olsun istedim E_M_A nın yardımıylada böyle bişey cıkardım ortaya umarım gerçekten begenmişsinidir:16:

Cok hoşuma gitti bugün nikah günümüz suan kv :56:deyim. Eve vakitlice gidersem yaparım.hele hazır hamurla oluyosa kesin yaparım

çok beğendim:56: sunum ayrıca çok güzel
başarılar dilerim
:16:

Cok hoşuma gitti bugün nikah günümüz suan kv :56:deyim. Eve vakitlice gidersem yaparım.hele hazır hamurla oluyosa kesin yaparım
canım oluyo tabiki ama sana bi tavsiyem daha eger hazır milföyle yapacaksan bile hani onlara şekil vermek için biraz çözünmesini bekliyoruz ya işte öyle bekle çözüldükten sonra yaptınmı tekrar dolaba koy börek soğuk olucak fırın sıcak olucak yoksa açılır:34:

ilk kez yaptım :40: zaten hamuru ama inan yumusacık olmuş milföy hamuru gibide değil farklı bişey olmuş..
canım benim başarım olabilir ama genel fikirlerde sende vardın hakkını yiyemem sponsor seni yapıcaktım ama kız kardeşim sırf resim cekmek için geldi annemden öyle olunca hadi dedim o olsun sponsor:1:

beğenmene cok sevindimm:16::16:

İlk kez yapmışsın ama gayet başarılı :)
Resim çekmekte marifet ister iyi yapmışsın kardeşini sponsor yapmakla hayatım :16:

çok beğendim:56: sunum ayrıca çok güzel
başarılar dilerim
:16:
çok teşekkür ederimmm:16:saolun:16:

İlk kez yapmışsın ama gayet başarılı :)
Resim çekmekte marifet ister iyi yapmışsın kardeşini sponsor yapmakla hayatım :16:
o benden meraklıydı abla bak ben giremem siteyebilmiyorum ama mutlaka öğret nasıl girildiğini görcem yazılan yorumları diyo:1:
aslında ben ona sarı kızım diyorum :52::52: öyle yazacaktım ama sanki inek ismi gibi oldugu için küçük dostumda diyorum onu yazdım:9::9:

çok teşekkür ederimmm:16:saolun:16:

o benden meraklıydı abla bak ben giremem siteyebilmiyorum ama mutlaka öğret nasıl girildiğini görcem yazılan yorumları diyo:1:
aslında ben ona sarı kızım diyorum :52::52: öyle yazacaktım ama sanki inek ismi gibi oldugu için küçük dostumda diyorum onu yazdım:9::9:

Yesinler senin sarı kızını :)
Kaç yaşında küçük dostun

Yesinler senin sarı kızını :)
Kaç yaşında küçük dostun
15 canım ama nazlı kızımızdır o bizim çok hastalıklarla ugraşıp bu yaşa getirdik hala küçücük bizim gözümüzde:16:
zaten tipide minyon hiç ablasına cekmemiş:19: :9::9:

Back
X