Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arka sıramdaki kadında bağırarak bizi kimbilir nasıl yoldular dedi...Olamaz tabi ki, bu tip yerlerde fiyat standarttır, ona 5 sana 3 olmaz. Resmen ne kopartırsam demiş siz yemeyince de geri adım atmış.![]()
insanlara ne olmuş yahu 3 kuruş için gunaha girip adlarını kirletiyorlarher kişiden 7 lira alsa 10 kişiye aynını yapsa 70 lira yapar bu da iyi para :)))
insanlara ne olmuş yahu 3 kuruş için gunaha girip adlarını kirletiyorlar![]()
aynen öyle yaptı. baya tırstı bendenOlamaz tabi ki, bu tip yerlerde fiyat standarttır, ona 5 sana 3 olmaz. Resmen ne kopartırsam demiş siz yemeyince de geri adım atmış.![]()
öyle parayı ben ne yapayım sonra rabbimde ona 70 türlü hastalık verir..her kişiden 7 lira alsa 10 kişiye aynını yapsa 70 lira yapar bu da iyi para :)))
hiç sanmıyorum .Alışmış kudurmustan beterdir.sacmalik...bencede sikayet edin..belki akillanip bi dahakine normal davranir.
insanlara ne olmuş yahu 3 kuruş için gunaha girip adlarını kirletiyorlar![]()
kesinlikle ödemeyinşimdi hatırlıyorum da bazen etikette ki fiyattan daha fazla ücret isterlerdi benden, bende herhalde değişti fiyatı der verirdim parayı resmen kazıklanıyormusum ya , bundan sonra sorarım ben onlara çakallar![]()
şimdi hatırlıyorum da bazen etikette ki fiyattan daha fazla ücret isterlerdi benden, bende herhalde değişti fiyatı der verirdim parayı resmen kazıklanıyormusum ya , bundan sonra sorarım ben onlara çakallar![]()
Amerika'da bir arkadaşım yaşıyor. Geçen gün buraya geldi. konu konuyu açtı ve bana ordaki tüketici haklarının çok katı olduğunu , insanların inanılmaz bilinçli olduğunu anlattı. 1 dolar için bile mahkemeye başvuran yüzlerce insan varmış.. Ve genelde müşteriler kazanıyormus . ceza olarakta 200 ile 300 dolar arası ceza keiliyor ayrıca dolandırıcılıkla bile suçlanıyormuşBir kere fiyat değişmiş olsa bile etiketin üzerindeki fiyattan vermek zorundalar tüketici hakları kanunua göre. Bir çok iyiyiz işte her şeye tamam diyoruz.
hakkınızı arıyorsunuz barkod sistemi ile çalışan bir marketler zincirinde nakit para alması için dahi barkod girişini yapması gerekir cebine indirmeye çalıştığı aşikar..şikayetini bildir tabiki..kasanın giriş saatinide bildir fişte yazıyodur.merhaba arkadaşlar bu hafta a101 den plaj için bir terlik aldım hem kendime hem eşime
terlikler 9.95 ti fakat kasadaki hanım bana 16.95 olduğunu söyledi
ben tabi çok şaşırdım aktüel de öyle yazmıyor falan dedim
kadın da yok belli zamanlar indirim var gibi gösteriyormuş ta aslında olmuyormuş gibi gayet saçma bir açıklama yaptı.Ve illa benden nakit para istedi barkodu sistemde yokmuş
bende epey sinirlendim mağaza müdürünü istedim oda güya yokmuş orada
Ben baya zorluk çıkarınca kızda tamam o zaman size 9.95 olsun ama bundan önceki 3 muşteriye 16.95 e verdik dedi yüzsüzce
Şimdi sorum şu ki sizce ben bu kızı arayıp a101 e şikayet etmelimiyim?
sonuçta haksızlık yapıyor ve helal olmayan parayı cebine indiriyor.
Biliyorsunuz ki dinimizde haksızlığa susmak çok günah..
ama bir yandan da kızı işinden edip vebal alırmıyım diyorum
merhaba arkadaşlar bu hafta a101 den plaj için bir terlik aldım hem kendime hem eşime
terlikler 9.95 ti fakat kasadaki hanım bana 16.95 olduğunu söyledi
ben tabi çok şaşırdım aktüel de öyle yazmıyor falan dedim
kadın da yok belli zamanlar indirim var gibi gösteriyormuş ta aslında olmuyormuş gibi gayet saçma bir açıklama yaptı.Ve illa benden nakit para istedi barkodu sistemde yokmuş
bende epey sinirlendim mağaza müdürünü istedim oda güya yokmuş orada
Ben baya zorluk çıkarınca kızda tamam o zaman size 9.95 olsun ama bundan önceki 3 muşteriye 16.95 e verdik dedi yüzsüzce
Şimdi sorum şu ki sizce ben bu kızı arayıp a101 e şikayet etmelimiyim?
sonuçta haksızlık yapıyor ve helal olmayan parayı cebine indiriyor.
Biliyorsunuz ki dinimizde haksızlığa susmak çok günah..
ama bir yandan da kızı işinden edip vebal alırmıyım diyorum
Amerika'da bir arkadaşım yaşıyor. Geçen gün buraya geldi. konu konuyu açtı ve bana ordaki tüketici haklarının çok katı olduğunu , insanların inanılmaz bilinçli olduğunu anlattı. 1 dolar için bile mahkemeye başvuran yüzlerce insan varmış.. Ve genelde müşteriler kazanıyormus . ceza olarakta 200 ile 300 dolar arası ceza keiliyor ayrıca dolandırıcılıkla bile suçlanıyormuş
gittim ve sordum 9,95 her yerdeayıptır söylemesi geçende bi restauranta oturduk, sipariş cihazı bozuk diye sipariş almadı, yani sipariş verin, yemeğinizi yiyin, hesabıda öder gidersiniz diyebilirdi. ister düzelmesini bekleyin ister gidin demeye getirdi, herşey kayıt altında olmalı çünkü.
barkot olmadığından tut nakit istemesine kadar şüpheli geldi, günahını almak istemem ama, var bi gariplik, başka bi 101 varsa orada sorup emin ol istersen
aradım açan yok ki..hakkınızı arıyorsunuz barkod sistemi ile çalışan bir marketler zincirinde nakit para alması için dahi barkod girişini yapması gerekir cebine indirmeye çalıştığı aşikar..şikayetini bildir tabiki..kasanın giriş saatinide bildir fişte yazıyodur.
durum şaibeli
ben de olsa arkasını araştırırdım
şikayet namına olmasada işin aslı nedir merak ettim şeklinde bir müracatta bulun