- 26 Ekim 2022
- 943
- 1.555
- 43
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Yalnız konu kimsenin iki yüzlülüğü değil konu sahibinin yemek arasında maruz kaldığı saygısız tavır. Boykot yapan yapar yapmayan yapmaz. Saygı diyen de herkes ne hali varsa görsün der geçer. Bunu anlatmaya çalışıyorum boykotcu kesimin boykotu dayatmaya çalışması da normal değil diğer kesimin de onları eleştirmesi doğru değil.Alakası yok.
Kimsenin hayatına ne yedip içtiğine yada giydiğine karışmam ,haddimi bilirim. Bana sorulmadığı sürece fikrimi de beyan etmem. Kim boykot ediyor kim afiyetle yiyip içiyor o da beni ilgilendirmez haliyle asla üzerime alınmıyorum yorumunuzu.
Ama yazdıklarım yüzde yüz gerçek. Işlerine geleni boykot edip, işine gelmeyeni tepe tepe kullanmak ikiyüzlülüktür. Amacına uyan bir tavırda olmuyor haliyle.
Bana şunu boykot et,bunu kullanma diyecek haddi kendinde bulan kişinin a'dan z'ye yediği,içtiği,kullandığı herşey yerli malı olmalı. Değilse de haddini bilsin,kendi işine baksın zaten.
Benim anlamadığım bunu nasıl saygısızlık olarak göremiyorsunuz. Boykot yapın yapmayın bu kimseyi alakadar etmiyorsa kimin boykotu da ne kadar ve ne şekilde yaptığı sizi alakadar eder mi?
Bence etmez. Hiç birimizi etmez. Bu kişilerin kendi insiyatifine bağlı kişisel bir alan. Eleştiri yapayım derken aynı duruma düşmüş olmayın diye söylüyorum. Şahsi fikrim bunun diğerinden farklı olmaması yönünde. Bence milletçe saygı nasıl duyulur öğrenmemiz gerekiyor.