- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Valla şimdi bir sürü linç gelecek ama ne boykotu arkadaşlar bizim buradaki fabrikaları kapattirma lüksümüz mu var?
Ülke batıyor ztn biz fabrika kapattırmaya mi uğraşıyoruz o ürünler burada üretiliyor ztn
Çare bu mu
Ben ortaokulda iken bu konuyu duydum hala gr ilerleme yok hala sektörlerde liderler.
Facebookta boykot sayfası kurulmus tövbe yarabbim bisey yazsam anlayan çıkmayacak
ilaç sektöründe liderler alternatifi varmi? Yok
Ticari anlaşmalar var ülkemiz ne kdr ticaret hacmi arttırmış bir araştırın
Bence asitli içecekler zehir o apayrı bir konu
İçlerinde İngiliz markasıda dahil olmus listeler karmakarışık ben marka kötüleme olarakta görüyorum sonra yerli marka diye paylaşılmış marka Cumhuriyet düşmanı çıktı tövbe bir lira vermem işte ona, bu ülkenin varlığına düşman olmak asıl zarar.
Çare çalışmak ama biz ancak gaza gelir olmayacak işler peşinde koşarız
Ülke batıyor ztn biz fabrika kapattırmaya mi uğraşıyoruz o ürünler burada üretiliyor ztn
Çare bu mu
Ben ortaokulda iken bu konuyu duydum hala gr ilerleme yok hala sektörlerde liderler.
Facebookta boykot sayfası kurulmus tövbe yarabbim bisey yazsam anlayan çıkmayacak
ilaç sektöründe liderler alternatifi varmi? Yok
Ticari anlaşmalar var ülkemiz ne kdr ticaret hacmi arttırmış bir araştırın
Bence asitli içecekler zehir o apayrı bir konu
İçlerinde İngiliz markasıda dahil olmus listeler karmakarışık ben marka kötüleme olarakta görüyorum sonra yerli marka diye paylaşılmış marka Cumhuriyet düşmanı çıktı tövbe bir lira vermem işte ona, bu ülkenin varlığına düşman olmak asıl zarar.
Çare çalışmak ama biz ancak gaza gelir olmayacak işler peşinde koşarız