- 26 Kasım 2019
- 4.836
- 16.979
- 208
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Evet senden daha duyarlıyım. En azında elimden hiçbir şey gelmediğini bilerek bir şeyler yapmaya çalışıyorum sizin gibi küçümsemiyorum.
Yav boykot edilen markaları söylediğim zaman onlar israil malı değil bir şey bilmiyorsuna getirerek beni küçümsemeye çalışıyor asıl kendi bilmiyor o markaların verdiği desteği ya da İsrailin yüzdesini...
Bu iş dindarlık işi de değil insanlık yüzlerce video var müslüman olmayan ülkelerde müslüman olmayan insanlar çıkıp protesto ediyor yürüyüş yapıyor.
Benim "neden boykot ediyorsunuz, boykot saçma, boykot etmek yanlış" minvalinde tek bir cümlemi alıntı yapın buraya sizden özür dileyeceğim. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz herhalde, ben haddini bilmeyen insanlara sinir oluyorum. Sizin kimi boykot ettiğiniz benim zerre umurumda değil, sizin boykot etmeniz benim hayatımı etkilemiyor, tırnağımın ucuna dokunmuyor. Ben boykot etmeyen insanlara yapıştırdığınız bu duyarsız yaftasını, insanların hayatına burnunuzu sokmanızı eleştiriyorum. Birkaç kez okuyun bunu isterseniz.