- 15 Nisan 2011
- 1.351
- 1.765
- 333
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Herşeyi çok mu fazla takıyorsunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekken yeğenimin karnında vardı hemanjiom kayboldu gitti büyüdükçe, şuan 9 yaşında dert etmeyin sağlığı yerinde olsun allah uzun ömür versin inşallah.Hanımlar merhaba iyi akşamlar..4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var maşallah öyle güzel bir bebek ki bir bakanı bir daha baktıracak masmavi boncuk gözleri var.Rabbim nazar olmasın diye kızıma nazarlık hediye etmiş sanki kaşının hemen üzerinde hemanjiom denen kılcal damar toplanması var.1 aylıkken ortaya çıktı git gide büyüyor şu an mercimek tanesi kadar yolda sokakta hastanede ya da bir tanıdıkla karşılaşınca maşallah bile demeden sorulan tek bir soru var "alnına ne oldu/ alnındaki ne düştü mü ?" Hele ki şu sıralar o kadar çok soran oldu ki. "Hamileyken ne yedin gizli gizli de alnına sürdün böyle oldu" soruları.Sanki benim suçum var da.Sormayan olursa acayibime gidiyor artık. Kızıma ne kadar çok yakıştırsak da çocukluk çağında arkadaşları dalga geçip üzer mi diye endişe etmeye başladık(bilirsiniz çocuklar acımasız olur) çünkü büyümeye devam ediyor.Nihayetinde kaybolacak ama ne zaman kaybolacak belli değil.Doktorumuz 11 yaşa kadar kaybolma ihtimali var ama isterseniz 1 yaşını geçince aldırırsınız bir zararı yok aldırmanızın ya da kalmasının karar sizin dedi.Eşimle kararsız kaldık anne baba yüreği kıyamıyoruz hangisi onun için doğru olur bilemedik.Daha önce kepçe kulak konusunda post açılmıştı ben olsam ameliyat ettiririm demiştim ama insanın kendi başına benzer şey gelince öyle hariçten gazel okunmuyormuş..Yorumlarınız nelerdir ? Not: Büyük dedesi sakar eşek diye seviyor uyarıyoruz hala sakar eşek diyor.Sakar bizde izi,beni olana derler bildiğimiz manada sakar değil.
Savaş zamanı hakimiyet kuran devletlerin dillerinden geçmiş böyle kelimeler var anadoluda. Nisan’a april derler mesela. Hatta “kork aprilin beşinden, öküzü ayırır eşinden” diye bir atasözümüz bile var.Scar ingilizce yara izi demek (bkz ; scar face filmi) ama nerelerden teee Anadolu'ya nasıl gelmiş de sakar olmuş,ben de şaşirdim
Konu sahibi, hiç iliskeyin. Belki de çocuğunuz çok sevecek ,kendine yakıştıracak. Benim de gözümün hizasında bir ben var ,hatta çocukken nokta gibiydi, ben büyüdükçe o da biraz büyüdü,şimdi kırık pirinç kadar.
Bana da 'aaaa bu ne? Aldirsana' falan diyenler var ama ben gerçekten çok beğeniyorum, "Julia Roberts aldırmış mi hen aldirayim?" Diyorum,göz alti benini
Aynı şekilde bir arkadaşımın dudağının üstünde beni vardı,topluigne kadar. Ergenligimizde o da hiç sevmezdi. Ama zamanla yüzüyle ozdeslesti o ben ve karakteristik bir hava kattı. Artık benine cidden bayılıyor.
O yüzden aldırmayın bence, çocuğunuza her fırsatta ne kadar eşsiz olduğunu hatırlatin. Kendisini severse gözü hiç bir kusurunu görmez bile
Bence çevredekilerden daha çok siz önemsiyor ve uzuluyor gibi geldiniz. Çokmu mukemmeliyetcisiniz. Niye bu kadar taktınız anlamadim. Benim oğlumun kafasında koca bir et beni var. Oyle böyle büyük degil. Her gören kafasında bisey var cocugun diyor. Böcek var kafasında diyen cok oluyor. Doktor kist degil ur degil dedi. İsterseniz aldırın dedi. Umursamadık. Soranlar için hic rahatszi olmadım daha. Isterse ameliyat büyüyünce olabilir cocuk 5 yaşına girdi hala duruyor. Hatta oğlumun kafasi büyüktür. Ben doğduğundan beri koca kafalı derim, esim ve kayinvalidem sizin gibi alınırdı dediğimde kafasina takardi deme oglum oyle degil diye simdi onlarda baristi ve kabullendi koca kafalı evet diyorlar ve bu durumu olumsuz olarak algilamiyorlar.Hanımlar merhaba iyi akşamlar..4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var maşallah öyle güzel bir bebek ki bir bakanı bir daha baktıracak masmavi boncuk gözleri var.Rabbim nazar olmasın diye kızıma nazarlık hediye etmiş sanki kaşının hemen üzerinde hemanjiom denen kılcal damar toplanması var.1 aylıkken ortaya çıktı git gide büyüyor şu an mercimek tanesi kadar yolda sokakta hastanede ya da bir tanıdıkla karşılaşınca maşallah bile demeden sorulan tek bir soru var "alnına ne oldu/ alnındaki ne düştü mü ?" Hele ki şu sıralar o kadar çok soran oldu ki. "Hamileyken ne yedin gizli gizli de alnına sürdün böyle oldu" soruları.Sanki benim suçum var da.Sormayan olursa acayibime gidiyor artık. Kızıma ne kadar çok yakıştırsak da çocukluk çağında arkadaşları dalga geçip üzer mi diye endişe etmeye başladık(bilirsiniz çocuklar acımasız olur) çünkü büyümeye devam ediyor.Nihayetinde kaybolacak ama ne zaman kaybolacak belli değil.Doktorumuz 11 yaşa kadar kaybolma ihtimali var ama isterseniz 1 yaşını geçince aldırırsınız bir zararı yok aldırmanızın ya da kalmasının karar sizin dedi.Eşimle kararsız kaldık anne baba yüreği kıyamıyoruz hangisi onun için doğru olur bilemedik.Daha önce kepçe kulak konusunda post açılmıştı ben olsam ameliyat ettiririm demiştim ama insanın kendi başına benzer şey gelince öyle hariçten gazel okunmuyormuş..Yorumlarınız nelerdir ? Not: Büyük dedesi sakar eşek diye seviyor uyarıyoruz hala sakar eşek diyor.Sakar bizde izi,beni olana derler bildiğimiz manada sakar değil.
Hemanjiom dediginiz sey damar beni mi? Simdiden bilemezsiniz. Doktor yok olabilir de demis, olmayabilir de. Eger gercekten rahatsiz edecek bir boyitta ise o zaman duruma bakarsiniz. Gule gule buyutun bebeginizi
teşekkür ederim evet damar beni de diyorlarmış adına
Yeni anneliğin verdiği koruma içgüdüsü mü dersiniz ?Kotu niyetle, dalga gecmek amacli sormadiktan sonra insanlar meraklandiklari icin sorabilir. Siz kendi cocugunuz oldugu icin üzülmüşsünüz bu sorulara ama bunda sinirlenecek birsey yok bence.![]()