Aa oraya ne oldu ? Bitmek bilmeyen ahiret soruları..

Yeni anne olsam ben de takardım belki, o dönem her şeye takıyor insan çünkü.
Ama insanlar da merak ediyor, ne bileyim sormasalar keşke de bizim insanımız konuşmuş olmak için konuşmayı sever malum.
Benim kızıma da sana hiç benzemiyor derlerdi direkt, eskiden bozulurdum da, ama napayım cidden benzemiyor zamanla azaldı bu duruma üzülmem. Ben bir bana bir kızıma baktıklarında direk diyorum artık, babasına benziyor diye.
sanırım yeni anne olmanın verdiği içgüdüyle düşünüyorum ondan kızıyorum ben de

Hanımlar merhaba iyi akşamlar..4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var maşallah öyle güzel bir bebek ki bir bakanı bir daha baktıracak masmavi boncuk gözleri var.Rabbim nazar olmasın diye kızıma nazarlık hediye etmiş sanki kaşının hemen üzerinde hemanjiom denen kılcal damar toplanması var.1 aylıkken ortaya çıktı git gide büyüyor şu an mercimek tanesi kadar yolda sokakta hastanede ya da bir tanıdıkla karşılaşınca maşallah bile demeden sorulan tek bir soru var "alnına ne oldu/ alnındaki ne düştü mü ?" Hele ki şu sıralar o kadar çok soran oldu ki. "Hamileyken ne yedin gizli gizli de alnına sürdün böyle oldu" soruları.Sanki benim suçum var da.Sormayan olursa acayibime gidiyor artık. Kızıma ne kadar çok yakıştırsak da çocukluk çağında arkadaşları dalga geçip üzer mi diye endişe etmeye başladık(bilirsiniz çocuklar acımasız olur) çünkü büyümeye devam ediyor.Nihayetinde kaybolacak ama ne zaman kaybolacak belli değil.Doktorumuz 11 yaşa kadar kaybolma ihtimali var ama isterseniz 1 yaşını geçince aldırırsınız bir zararı yok aldırmanızın ya da kalmasının karar sizin dedi.Eşimle kararsız kaldık anne baba yüreği kıyamıyoruz hangisi onun için doğru olur bilemedik.Daha önce kepçe kulak konusunda post açılmıştı ben olsam ameliyat ettiririm demiştim ama insanın kendi başına benzer şey gelince öyle hariçten gazel okunmuyormuş..Yorumlarınız nelerdir ? Not: Büyük dedesi sakar eşek diye seviyor uyarıyoruz hala sakar eşek diyor.Sakar bizde izi,beni olana derler bildiğimiz manada sakar değil.
Allah bağışlasın.
Acısız bı islemse aldırın

genelde birkaç sene içinde küçülür hemanjiomlar. nadiren büyüyenler olabiliyor. ona da bazı şartları taşıyorsa cocuk hematolaglari ilac veriyorlar küçülmesi icin. ilacla küçülüyor hic cocuk hematolojisine yonlendirildiniz mi
hayır doktorumuz her kontrolde takip edelim dedi sadece

Böyle insanlardan nefret ediyorum ya bi sus sorma bu merak nedir ya annemin de kolu tam kıvrılmıyor küçükken kırılmış ve yanlış kaynamış namaz kılarken tam kıvırma işlemini yapamıyor camide namaz kıldığı zaman illa dikkatini çekip sorarlarmış sen şu mezhepten misin namazın olmuyor öyle diye artık camide namaz kılacağım zaman koluma yazı yapıştırıcam diyor öyle çok boşboğaz insan var ki yahu sus sorma seni ne ilgilendirir 😡😡😡

Bir arkadaşımızın kızında vardı bebekken küçüktü sonra baya baya çoğaldı 2 yaşında daha çoktu. Şuan kız 4 yaşında annesi hep foto atıyor fotodan görüyorum bende tamamen yok olmuş. Sorun olmaz Allahın izniyle. Geçer Allah başka dert vermesin. Üzülmeyin. 🌼

Bence söz konusu çocuğunuz olduğu için biraz fazla alıngan davranıyorsunuz. Neticede kötü niyet yok. Büyük bir iz olsa düşüncesizlik gibi görebilirdim ama mercimek tanesi kadar bir izi bu ne, düştü mü diye sormak garip değil.
kırmızı diye dikkat çekiyor herhalde

Hanımlar merhaba iyi akşamlar..4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var maşallah öyle güzel bir bebek ki bir bakanı bir daha baktıracak masmavi boncuk gözleri var.Rabbim nazar olmasın diye kızıma nazarlık hediye etmiş sanki kaşının hemen üzerinde hemanjiom denen kılcal damar toplanması var.1 aylıkken ortaya çıktı git gide büyüyor şu an mercimek tanesi kadar yolda sokakta hastanede ya da bir tanıdıkla karşılaşınca maşallah bile demeden sorulan tek bir soru var "alnına ne oldu/ alnındaki ne düştü mü ?" Hele ki şu sıralar o kadar çok soran oldu ki. "Hamileyken ne yedin gizli gizli de alnına sürdün böyle oldu" soruları.Sanki benim suçum var da.Sormayan olursa acayibime gidiyor artık. Kızıma ne kadar çok yakıştırsak da çocukluk çağında arkadaşları dalga geçip üzer mi diye endişe etmeye başladık(bilirsiniz çocuklar acımasız olur) çünkü büyümeye devam ediyor.Nihayetinde kaybolacak ama ne zaman kaybolacak belli değil.Doktorumuz 11 yaşa kadar kaybolma ihtimali var ama isterseniz 1 yaşını geçince aldırırsınız bir zararı yok aldırmanızın ya da kalmasının karar sizin dedi.Eşimle kararsız kaldık anne baba yüreği kıyamıyoruz hangisi onun için doğru olur bilemedik.Daha önce kepçe kulak konusunda post açılmıştı ben olsam ameliyat ettiririm demiştim ama insanın kendi başına benzer şey gelince öyle hariçten gazel okunmuyormuş..Yorumlarınız nelerdir ? Not: Büyük dedesi sakar eşek diye seviyor uyarıyoruz hala sakar eşek diyor.Sakar bizde izi,beni olana derler bildiğimiz manada sakar değil.
Size ozelden mesaj atacagim konuyla alakali lutfen okuyun

Şimdi karar vermenize gerek yok, daha okul yaşına çok var, belki de o yaşına kadar kaybolacak.

Dedeyi de uyarın, şimdi küçükken anlamaz diye rahatça söylüyor da bu minik büyüyecek. İşte o zaman 2-3 yaşına gelmiş çocuk benim kusurum mu var diye ağlayabilir diline alışkanlık yapmadan bıraksın bu huyunu. 😡

Güle güle büyütün miniği.
çok teşekkür ederim.Kızım ileride üzülecekse kaybolsun üzülmeyecek sevecekse nazar boncuğu olsun artık ne yapalım o her haliyle benim gözbebeğim

Bebeğimin göz kapaklarında ve alnında kaşının ortasına doğru hemanjiomları var . Hiçkimse sormadı şimdiye kadar bunlar ne diye

Çok iyi anlıyorum çünkü aynısını bende yaşadım küçük kızımda 😌.
Her gören ay bu ne ,ay nasıl düştü ,ay doğum lekesi ay canım bisey çekmiş yememisin ,ay kimde var böyle leke vs vs sürekli bir sorular .
Benim kızım şuan 5 yaşında çok hafif belli belirsiz duruyor .
Banada doktor geçer demişti geçti nitekim de.

Çok iyi anlıyorum çünkü aynısını bende yaşadım küçük kızımda 😌.
Her gören ay bu ne ,ay nasıl düştü ,ay doğum lekesi ay canım bisey çekmiş yememisin ,ay kimde var böyle leke vs vs sürekli bir sorular .
Benim kızım şuan 5 yaşında çok hafif belli belirsiz duruyor .
Banada doktor geçer demişti geçti nitekim de.
çol teşekkür ederim sağolun

Back
X