• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaciiilll çocuğumun bacağı şişti anneler yardımmm

ZehranurHifa

🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
2.164
8.703
158
Bebegim iki aylik bu gun iki bacagina asi yapildi yavrum sabahtan beri aglamaktan mosmor oldur bilen ya da basina gelmis anneler yardim etsin dayanamiyorum cok uzgunumm

Ben hep aşıya gitmeden fitil verir giderdim.
Allaha şükür hiç olumsuz bişeyle karşılaşmadım
İnşallah önemli bişey yoktur
Allah yardımcın olsun

Canim ignelerden sonra fazla aglamasida ayaklarinin sismesi de normal degil...
Vakit kaybetme hemen doktora gotur...
Alerjik reaksiyon gostermis olabilir...
Gecmis olsun...

Morarmasi kuskulandirdi beni. Acile neden gitmiyorsunuz?

Az kızarma şişme çocukta huysuzluk normaldir soğuk uygulama yeterlidir ama çok şiştiyse götürün hemen acile
Sismis birazda kizarmis sustu suan ama ara ara agliyo off dayanamiyorum felegim sasti

Yaa bi yuru git nasil insansin.!! Benim icim yaniyo ne yapacagimi sasirmisim defol burdan! Laf olsun diye yazma!!

gayet yardımcı olmaya yönelik bir cevap

tarifin bile net değil

ne kadar şişti

hafifçe kabardı mı aşı olunan yer yoksa tüm bacak mı şişti

bir şey olmaz dersek ve olursa ne olacak en temizi doktora gitmek ama aşıyı yapan da şöyle olursa böyle yap demedi mi

Tamam kimse yazmasin. Cigeri yanmis annede uslup bekliyorsunuz. Mune Mune kapatir misiniz konuyu

Sismis birazda kizarmis sustu suan ama ara ara agliyo off dayanamiyorum felegim sasti

Öncelikle sakin olun. Aşı yerinde kızarıklık,şişlik, huysuzluk,ağlama,ateş görülebilen yan etkiler özellikle yapıldığı gün için. Elinizde mevcut olan ateş düşürücü şurup varsa ondan içirmenizi öneririm. Ağrısı olduğu için ağlıyor büyük ihtimal.

Back
X