AAHH KYNPEDER AAHH

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
AKŞAM AKŞAM BUNALDIM VALLAHİ KV-KP KÜSLER HEM ÖYLE BÖYLE DEĞİL BAYRAMDAN SONRA EVİ TERK EDİCEK KV AMELİYAT OLDU VE YATIYO RAHAT ETMESİ GEREKİRKEN KOCASININ MACERALARIYLA UĞRAŞIYO AAH ANLATICAK ÖYLE ŞEY VAR Kİ NERDEN BAŞLASAM BİLEMİYORUM İKİSİNİDE AYRI AYRI SEVİYORUM AMA ŞU SIRALAR BENİ BUNALTTILAR HİÇ BİŞEY ANLATMADAN SORUYIM ÇÜNKÜ HANGİSİNİ ANLATSAM BİLEMEDİM AF EDERSİNİZ İKİ UCU OKLU DEYNEK DURUMUNDA HER İKİ TARAFADA HAKSIZLIKLARINI SÖYLERMİYDİNİZ ŞİMŞEKLERİ ÜZERİNİZE ÇEKİCEĞİNİZŞ BİLE BİLE????????

Simdi olay nasil bir olay bilmiyorum ama sizin birseyler soylemenize gerek var mi ki.birisi birsey soyleyecekse esiniz soylesin.ben olsam karismam

Simdi olay nasil bir olay bilmiyorum ama sizin birseyler soylemenize gerek var mi ki.birisi birsey soyleyecekse esiniz soylesin.ben olsam karismam
Evet sorun o ki ikiside benden destek ve yorum bekliyo

O zaman ne dusunuyorsan onu soyle hic cekinme samimi olursan daha cok yardimci olursun.bu yastan sonra boyle şeyler yasanmasa keske
Ay keşke kolay olsa ikiside yorum istiyo ama haklı olmadıkları konuların yüzlerine vurulmasına tahammülleri yok çok fena durumda bırakıyolar

Karışmayın
Eşiniz halletsin
Sizin sorununuz değil
Bu sorunları çözmek için evlenmediniz, psikolog değilsiniz.

Millete ebeveynlik yapma görevini üstlenmeyin. Koca koca insanlar. Siz olmasaydınız ne yapacaklardı?

Yorum yapmak zorunda değilsiniz.
İkisini de dinleyip, siz en iyisini bilirsiniz demek en mantıklısı.
Yani en fazla dinle ve kenara çekil.
Gerisi sizi aşar, müdahil olmaya gerek yok bence.

AKŞAM AKŞAM BUNALDIM VALLAHİ KV-KP KÜSLER HEM ÖYLE BÖYLE DEĞİL BAYRAMDAN SONRA EVİ TERK EDİCEK KV AMELİYAT OLDU VE YATIYO RAHAT ETMESİ GEREKİRKEN KOCASININ MACERALARIYLA UĞRAŞIYO AAH ANLATICAK ÖYLE ŞEY VAR Kİ NERDEN BAŞLASAM BİLEMİYORUM İKİSİNİDE AYRI AYRI SEVİYORUM AMA ŞU SIRALAR BENİ BUNALTTILAR HİÇ BİŞEY ANLATMADAN SORUYIM ÇÜNKÜ HANGİSİNİ ANLATSAM BİLEMEDİM AF EDERSİNİZ İKİ UCU OKLU DEYNEK DURUMUNDA HER İKİ TARAFADA HAKSIZLIKLARINI SÖYLERMİYDİNİZ ŞİMŞEKLERİ ÜZERİNİZE ÇEKİCEĞİNİZŞ BİLE BİLE????????
Karışma. Karı koca çözerler.

Büyük puntolarla yazmasaydınız daha iyi olurdu ama neyse olmuş bir kere...
Eşim de kuzeniyle eşinin arası bozulunca ayrı ayrı hatalarını yüzlerine söyleyip onları düşünmelerini sağlamak ve kendilerini düzeltip barışmalarını istemiş.
Sonuç; Ayrılma eşiğin de olan bu iki insan bir sğre sonra barışıp eşimin aralarını bozduğunu söylemişler.Eşimde bir daha görüşmemiş.
En iyisi hiiiiççç karışma iyi olurlar kendilerinden dah kötü olurlar senden bilirler.Karı koca arasına girilmez cnm.

Back
X