Aayrılamıyoruz da bir arada da olmuyo nolcak peki

heraa2035

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
535
184
18
34
Kızlar daha once konu acmştım kv ile ilgli oncelikle telden yazıyorum türkçe ogretmeni değilm yazıma laf edecekler yazıpta beni iice germesin lutfen sabaha kadar agladm zaten bide sizin bu takıntılarınzla ugrasamıcam. Eşimle 4 ay oldu evleneli dugunden 3 ay once nikah kıymıştık. Cok severek evlendim diyemem arkadas aracılıgıyla oldu 4 aydır her gun agladım bi kere annemlere gttim eşimin ailesi iki yuzlu insanlar biz iyiyken her gun aradılar biz kötu olunva kızım nasılsın diyen bile olmadı o yuzden ve artı bi sürü detay eşimin ailesi ile gorusmuyorum 2 hafta oldu eşim beni zorla goturmye calışıyo eşimi arayıp burda kalın vs diyolar konşmadgm insanların evnde ne işim var dedm bende dun kıyamet koptu evde eşim surekli ailem ailem der drur ablasyla konuşur ne konştun derm sanane der benm ailem seni ilglendrmez der dun bende aglma krizine girdim ben kimm neym die onlar aile ben neydim? Evden cıktı gtti ailesinin yanına zaten istedgide onlra gtmekti orda kalmaktı ben tbi sabaha kadar agladm ayrılmak istyorum ama calışmıyorum avukata vericek durumum yok ne yapablrm? Eşimle sorunları asamıyoruz cok yıprndm aynaya bakıyorum eski halmden eser yok kendmi mutsuz hissedyorum... tabi bide maddi sorunlar var maaş alıpta hanım al lazm olur yanında dursun demez durumumuz kotu değil sükür ama eşim dusuncesiz nababilrim bilmiyorum kafam cok karstı

Son düzenleme:
iş bulup çalışamaz mısın? ailenle bi konuş. sırf parasızlık yüzünden boşanmamazlık etme.

Keşke o kadar azarlamasaydiniz kk hatunlarini anladık üzgünüz ama biraz fazla olmuş sanki,neyse hakkinizda hayırlısı olsun inşallah...

Keşke o kadar azarlamasaydiniz kk hatunlarini anladık üzgünüz ama biraz fazla olmuş sanki,neyse hakkinizda hayırlısı olsun inşallah...
Yanlış anlaşılmak istemem benm sorunlarım ztn fazlasyla mevcut kmseyi azarlamdm olur mu hiç ben yardm istyorum

Bu adamla mi ayrilamiyosun? Daha 4 aylik evlisin. Cok sevmiyomussin da. Seni baglayan hicbir sey yok.

Yanlış anlaşılmak istemem benm sorunlarım ztn fazlasyla mevcut kmseyi azarlamdm olur mu hiç ben yardm istyorum
Işin şakası o tabiki...Biraz daha sakin olsaniz eşinize karşı hicmi oluru yok peki eşinizin ailesiyle bir araya gelmenin,biraz daha sabredin daha sonra istediginiz yoldan gidersiniz..

Işin şakası o tabiki...Biraz daha sakin olsaniz eşinize karşı hicmi oluru yok peki eşinizin ailesiyle bir araya gelmenin,biraz daha sabredin daha sonra istediginiz yoldan gidersiniz..
Konuşmaktan anlayan biri değil benm bi miktar borcum vardı dugunden sonra takıları satıp onunkileri benmkileri odedik aama o surekli senn borcnu odedm deyip duruyo senn bnm mi var dedm bnde. Butun altınlarımı bilezklerimi bozdrdm gene de yaranamadm smdi de keske satmasaydm dyorum kendme kızıyorum

Sorun aşılmayacak bi sorun değil. Bence zamana bırak biraz sonucta yeni ewlisiniz. Benim eşimde cok düşkün ailesine. Ben 3 senedir babamı görmüyorum. Ayrı şehirlerdeyz göndermiyor. En azındn ani karar werme.

Sorun sadece ailesi değil yapamıyorum sorunlarımız hiç bitmyo nr cinsel anlamda ne maddi anlmda işgsz agzı küfürlü bi eşe sahbm dun ustume yurudu el kaldırrsan seni öldürürm dedm hani ben bi cinnetle bu adama zarar versem benm hayatım mahvolcak durum artk ciddiyte bndi ben kendmi kaybedyorum sinirlenince yanlş bsey yapıp hayatımı mahvetmek istemyorum

Emin olun eşinizi sevseydiniz bu tip sorunları çabuk aşardınız ama sevmeyince insanın üstüne üstüne geliyor bu sorunlar her ne olursa olsun her zaman derim eğer karşılıklı sevgi yoksa evlenmeyin mantık evliliği felan hikaye.

Bende oyle dusunuyorum sevgi saygı hiç bişey yok hayatımı mahvettm sadce

Eşin mi göndermiyor
Ne gerekçeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…