Abajur kıyafetler...

aaaaaa bayıldım yaaaaaaa süperlerrrr eee bunları giysek nasıl oturucaz peki =S merdiven de çıkılmaz len alttan bakan çok olur ama yine de giymek isterim çok hoşlandımm

bakın bir de elbise şeklinde abajurlar var aman bittim yaa böyle birşey almak istiyorum salonuma mükemmel gözüküyor

çok havadarlar yazın serin serin olur

ben giymem giyenede mani olmam.....

Berbat bişey bence

hihoyyythihoyyythihoyyyt[COLOR="Green"cok hoslar bence[/COLOR][/B][/QUOTE]

[quote="yesilirmak, post: 10695415"]Bir benmiyim yani bunlari giymek denemek isteyen

aaaaaa bayıldım yaaaaaaa süperlerrrr eee bunları giysek nasıl oturucaz peki =S merdiven de çıkılmaz len alttan bakan çok olur ama yine de giymek isterim çok hoşlandımm

bakın bir de elbise şeklinde abajurlar var aman bittim yaa böyle birşey almak istiyorum salonuma mükemmel gözüküyor

tabıkı denemek isteyende olabılır istemeyende olabılır ama ben sahsen denemeyı isterım.malice canım senın ekledıklerınede bayıldım ben cok hoslar ellerıne saglık canım

giymeyi çook isterim çok tatlı duruyollar:) ama evde giyerim sdece kociş salmaz dışarı

hani çizgi filmlerde olurdu ya birinden kaçarken lamba gibi dururlardı elinde ampulle aklıma onlar geldi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…