Abartan taraf ben miyim siz olsanız ne yapardınız?

1 tane araba var diye herkes toplaşıp gitmek zorunda mi? Ulaşimin olmadigi biyerde mi yasiyorsunuz?
Arabayla alisveriş senede 1 kere mi yapiliyor? Esinizle gidin baska zaman.
Hic kvyle filan alisveris yapmadim. Eşimle yapariz genelde ve surekli birbirimizin pesinde dolanmayiz arada esim baska magazaya bakarken ben baska bir bölümde veya magazada olabilirim. Ne diye toplu gidip bi de kvnin pesinden ayrilmiyorsunuz ki

Bu kadar kv aşkı yaşayacak ne yaşiyorsunuz anlamiyorum. :D

Arkadaşlar benim kv çok.farkli biri sevmeye çalışıyorum ama illa bisi çıkıyor beni uzaklaştırıyor kv evlendiğimden bu yana sürekli eltim el üstünde tutuyor bak o daha iyi diyor herseyde ama ben bugüne kadar bunu asla takmadım o ne derse desin ikimizin karakterleri ayni kıyafet alacağı zamanda ona da alır bana da haksızlık yapmam der o konuda asla haksızlık görmedim fakat şu sıralar beni deli etmeye başladı yine ben mi abartıyorum bilemedim kv ben eltim alışverişe gittik bana kıyafet alınacak kv o esnafa eltime diyor gel burdan bakalım diye ben peşinden ayrılmıyorum eltimde anne ben bise almiycam ya diyor benim kızıma birşey alacağı zaman eltime söylüyor kızım bak bu nasıl diyor bunu mu alayim diyor eltimde bana sorma anne diyor bana niye soruyorsun diyor aslında onun da hoşuna gidiyor ben mi abartıyorum benimle ilgili olan şeyleri bana değil eltime sorması beni insan yerine koymaması sizce ne yapmalıyım
gerçekten bazen anne babbalar farkında olmadan yapıyorlar bazı şeyleri...eminim sizin üzülceğiniz aklına bile gelmiyordur.

Ben kv ile asla alısverıse gitmem hele eltılerle ohh my god :) Bu alısverısten tam 1 aylık malzeme cıkar . Hele görümce görmeyim ölünce :) Bacım tek basına git yada sende bısey alacagın zaman onlara fikrini sormadan gır al ve cık. Bısey derlerse siz ıkınız takılıyorsunuz diye rahatsız etmek istemedim dersın.

Back
X