Eltim kaynanam arkamızdan dönen dolaplar??

Herkes çok değişik geldi bana.
Siz kayınvalideyle dip dibe gezip hava atmak istemişsiniz, aile de kızın en özel gününde başka şeye odaklanmış.
Benim kuzenim evlendiğinde görümcesi bildiğin renkli gelinlikle geldi, kafasında simler taşlar böyle bir abartı yok. Biz içimizden kınadık, ne kadar da abartmış kıskanç dedik geçtik. Kızın en özel gününden çalmadık. Onu ön plana koyduk görmezden geldik.
Biz de orada tepki versek kuzenimin iyice modunu düşürecektik en güzel gününde gereksiz olurdu.
Aile de tuhaf yani.
Ay ne bileyim siz de değişiksiniz ama. Bugün eşimin abisi evlense normal bir abiye giyerim iki ayıp olmasın diye oynar otururum. Kaynanamla göbek ata ata gezip neden ortaya geçeyim. Neyin şovu?

Size herkes bunları nerden öğrendiğinizi sormuş cevap vermemişsiniz. Ne kv ne elti kendilerini kötüleyecek şeyleri gelip size anlatmayacağına göre bu kadar ayrıntılı olarak bu olayları nerden bilebilirsiniz? Hiç mantıklı gelmedi bana. Israrla nerden öğrendiğinizi de anlatmıyosunuz, yerin kulağı var yazmışsınız. Kim o yer onu soruyoruz işte. Hem kayınvalidenizin bir şeyler söylediğini iddia etmiş hem eltiniz ve ailesinin bir şeyler söylediğini iddia etmiş. Bu kadar şeye kim şahit oldu da size anlattı?

Size herkes bunları nerden öğrendiğinizi sormuş cevap vermemişsiniz. Ne kv ne elti kendilerini kötüleyecek şeyleri gelip size anlatmayacağına göre bu kadar ayrıntılı olarak bu olayları nerden bilebilirsiniz? Hiç mantıklı gelmedi bana. Israrla nerden öğrendiğinizi de anlatmıyosunuz, yerin kulağı var yazmışsınız. Kim o yer onu soruyoruz işte. Hem kayınvalidenizin bir şeyler söylediğini iddia etmiş hem eltiniz ve ailesinin bir şeyler söylediğini iddia etmiş. Bu kadar şeye kim şahit oldu da size anlattı?
İki tarafında ortasında 2-3 kisi duymuş görmüş zaten o kadar ulu orta konuşulmuş ki bunlar duyulması imkansızmiş o 2-3 kişi de beni sever sayar gelip bana anlattı ben zaten artık muhattap almıyorum o tarafı benim yediremedigim şey benim demedigim lafların ortada geziyor oluşu

Herkes çok değişik geldi bana.
Siz kayınvalideyle dip dibe gezip hava atmak istemişsiniz, aile de kızın en özel gününde başka şeye odaklanmış.
Benim kuzenim evlendiğinde görümcesi bildiğin renkli gelinlikle geldi, kafasında simler taşlar böyle bir abartı yok. Biz içimizden kınadık, ne kadar da abartmış kıskanç dedik geçtik. Kızın en özel gününden çalmadık. Onu ön plana koyduk görmezden geldik.
Biz de orada tepki versek kuzenimin iyice modunu düşürecektik en güzel gününde gereksiz olurdu.
Aile de tuhaf yani.
Ay ne bileyim siz de değişiksiniz ama. Bugün eşimin abisi evlense normal bir abiye giyerim iki ayıp olmasın diye oynar otururum. Kaynanamla göbek ata ata gezip neden ortaya geçeyim. Neyin şovu?
Bakın ben anlatamıyorum zatwn eltim benim KV ile geçinmemi istemiyor aramız açık olsun istiyor onun için gitmiş KV doldurmus KV bunu kendi soyeldi sen böyle böyle diyomussun diye ben de onları desem kv ile bu kadar yakın olmam demeye çalıştım onun yalanlarını ortaya çıkartmak için böyle bişey yaptım ortaya çıkıp göbektw atmadım gayet usluplu bir şekilde kuytu köşede oynadık kalabalığın arasında ortaya dalmadim KV bin arkadaş grubunun yanına gittim (5-6 kişi) oynamaya onlarda ortaya cik dediler sonra o sıra kv geldi ortaya aldılar onu kv beni de çağırdı ortaya (arkadaş grubunun olduğu) o şekilde ortada oynadık

Ayy çok derdimdi, evim ayrı yurdum ayrı, millet ne demiş, ne yapmış, ne konuşmuş zerre umurumda olmaz, zaten akılları olsa bana sorarlardi der çekilirim.
*Tabii ben olsaydım. Sen de dert istemiyorsan öyle davran bence.

İki tarafında ortasında 2-3 kisi duymuş görmüş zaten o kadar ulu orta konuşulmuş ki bunlar duyulması imkansızmiş o 2-3 kişi de beni sever sayar gelip bana anlattı ben zaten artık muhattap almıyorum o tarafı benim yediremedigim şey benim demedigim lafların ortada geziyor oluşu
Kim o 2-3 kişi? Eltiyle annesinin aralarında yaptıkları dedikoduyu bile duyup size yetiştirecek kadar hem oraya hem size yakın olan kişiler kim? Valla çok mantıksız anlattıklarınız. Benim annemle yaptığım dedikoduyu eltime kim yetiştirsin? Bu dedikodulara şahit olan kişi bana yakındır, benim akrabamdır sonuçta eltime yakın değildir.

Bakın ben anlatamıyorum zatwn eltim benim KV ile geçinmemi istemiyor aramız açık olsun istiyor onun için gitmiş KV doldurmus KV bunu kendi soyeldi sen böyle böyle diyomussun diye ben de onları desem kv ile bu kadar yakın olmam demeye çalıştım onun yalanlarını ortaya çıkartmak için böyle bişey yaptım ortaya çıkıp göbektw atmadım gayet usluplu bir şekilde kuytu köşede oynadık kalabalığın arasında ortaya dalmadim KV bin arkadaş grubunun yanına gittim (5-6 kişi) oynamaya onlarda ortaya cik dediler sonra o sıra kv geldi ortaya aldılar onu kv beni de çağırdı ortaya (arkadaş grubunun olduğu) o şekilde ortada oynadık
E işte kayınvalideyi paylaşamayıp nispet yapmışsınız açıkça yazıyorsunuz.
Saçma yani yaptığınız.
Aman eşimin kardeşi evlensin aileyle en iyi geçinen o olsun beni sevmesinler zaten mis gibi mesafe bunu mu kıskanacağım 😀

Saçma yani yaptığınız.
Aman eşimin kardeşi evlensin aileyle en iyi geçinen o olsun beni sevmesinler zaten mis gibi mesafe bunu mu kıskanacağım 😀
😂😂 Ay ne kıskancam kiskancak olsam bize yapmayıp onlara herseyleri yaptığında kıskanır kavga cikarirdim ama banane herkes ektiğini biçer o kadar

Saçma yani yaptığınız.
Evet nispet yaptım sen bizim aramızı açmayı çalışırsın evet KV gelip sana beni anlatır ama durum bu demeye çalıştım

😂😂 Ay ne kıskancam kiskancak olsam bize yapmayıp onlara herseyleri yaptığında kıskanır kavga cikarirdim ama banane herkes ektiğini biçer o kadar
E işte bunu kıskanmış farklı bir şekilde çıkarmışsınız.
Amacınız kıskandırıp olayı onların çıkarmasını sağlamakmış.
Dürüst olun

Ayy çok derdimdi, evim ayrı yurdum ayrı, millet ne demiş, ne yapmış, ne konuşmuş zerre umurumda olmaz, zaten akılları olsa bana sorarlardi der çekilirim.
*Tabii ben olsaydım. Sen de dert istemiyorsan öyle davran bence.
Bizim oturdugumuz evde gözleri var onlar oturmasi lazımmış bizim evde öyle deme 😂😂

E işte bunu kıskanmış farklı bir şekilde çıkarmışsınız.
Amacınız kıskandırıp olayı onların çıkarmasını sağlamakmış.
Dürüst olun
Evet tam da o şekilde ama kıskanmadim işte benim onları kıskandığımı düşünüyor vallahi kıskanmiyoeum sadece durup dururken bana yapılan hareketler anlamsız ben de ona bak ben kötüyüm ama KV hep benim yanımda duruyor benlik durum yok ben kötüysem.kv niye benim yanımda diye dusunsun istedim

Bizim oturdugumuz evde gözleri var onlar oturmasi lazımmış bizim evde öyle deme 😂😂
Bakın kanatsız melek değilsiniz hiç biriniz siz de dahil hepiniz saçma işler yapmışsınız.
On senelik evliyim, kaynanam benden çok altın da taksa umursamam yeni gelinle kanka olsa da umursamam. Çünlü bana ne. Benden uzak olsunlar işte daha ne derim. Millete nispet yapmak gbi ucuz işlere girmem.
Yaptığınız şey çirkin. Derdiniz neyse kavga çıkarsaymışsınız ama milletin düğün gününü bozmasaydınız keşke. En güzel gününde insanları üzmek germek çok çirkin.

Bakın kanatsız melek değilsiniz hiç biriniz siz de dahil hepiniz saçma işler yapmışsınız.
On senelik evliyim, kaynanam benden çok altın da taksa umursamam yeni gelinle kanka olsa da umursamam. Çünlü bana ne. Benden uzak olsunlar işte daha ne derim. Millete nispet yapmak gbi ucuz işlere girmem.
Yaptığınız şey çirkin. Derdiniz neyse kavga çıkarsaymışsınız ama milletin düğün gününü bozmasaydınız keşke. En güzel gününde insanları üzmek germek çok çirkin.
Elbette yaptıklarımız çok çirkin bakın bunu kabul ediyorum ama benim kilomla alay etti KV kisiisini doldurup arami açmaya çalıştı beni ezikledi bence yapamasaydi böyle olmazdı

Merhabalar, iyi geceler diliyorum hepinize. Konuya nasıl giriş yapsam bilemiyorum ama elimden geldiği kadar kısa ve öz yazmaya çalışacağım.

Mayıs ayında kaynımın düğünü oldu allah mutluluk ve geçim versin. Düğün günü geldi çattı kuaförlere gidildi, yapılması gereken hazırlıklar yapıldı açıkçası. Gelin alııcısından başlayayım;
Gelini almaya gittik geldik kv kısısınin evinin önündeyiz oynuyoruz, oyun bitti eşimin yanına gidicem tam geçiyorum eltımın annesi bana dik dik bakıyor kaşları çatılı bir şekilde afalladım,şaşırdım neyse dedim yanlış anlamışımdır. Biraz zaman geçti baktım butun maailesi bana bakıyor giydiğim şeyde kırmızı abiye saçlarım topuz ve onunde aksesuar var saçımın gerisinde duruyor abarttığımı asla düşünmüyorum.
Sonra kv eltm faln eve girdiler bıraz zaman geçti ben eltım ile kaynıma karnını doyuracak birşeyler götürdüm afiyet olsun bi lafım yok. Sonra ben ogluma bakmaya içeri girdim onu da doyurmam lazım baktım gelinin olduğu oda kapalı,anne dedım musaitker mi acaba bir gireyim hayırlısı olsun demeye girmez olaydım gülerek içeri girdim eltm bana kafa çevirdi neyse aldırıs etmedim sarıldım hayırlısı olsn diye moralım bozuldu ister istemez. Düğün ywrine gidene kadar bütün ailesi bana baktı şaşırdım kaldım. Akşam oldu düğün yerine köye geçiyoruz kv gel ona hosgeldin diyelim buna hoşgeldin diyelım dedi ben de gittim onunla beraber, oyun oynuyoruz kv gel su tarafla da oynayalım bu tarafla da oynayalım diye diye gezdirdi beni peşınde evet ben de gittim bir gelini olarak. Sonra akrabaları beni ortaya çık ortaya cık diye israr etti kucuk bir grup ayrı oynuyorlar di ben de onların ortalarına girip oynadım kv fln. Sonra ben bana olan bakışların farkındayım ya zaten o sıra bakıyordum eltım bana bakıypr kaynımı durtukluyor cıkart oradan dercesine kaynım geliyor beni cıkartıyor ben bozuntuya vermiyorum cıkıyorum. Ama kv nereye gitse beni cağırıyor ben de gidiyorum belkı uzaktan ben kendi kendime takılıyorum kv peşıne gibi geldi onlara bilemeyeceğim. Neyse butun gece eltımın ve aılesının suratını cektım ama inanın kımseye tek bir kelıme etmedim düğünler bitti etti biz kv evinde denk geldik selam sabah yok onlar da ee o vermıcekte ben mı vericem ben de bermedim sonra kv bana hosgeldn dedin mi dedi demedim dedm git de dedi kırmadım yine gittm hoşgeldiniz dedim gelelım zurnanın zprt dediği yere sonra birgün duydum ki bunlar benim düğünde giydiğim taktğım herşeye kafayı takmışlar yok efendom ben kıskanmısım ondan takmışım bana sacını başını elbiseni değiştir demiş kv ben değişmemişim değişmem demişim halbuki kv kendisi dedi cok guzel oldun sacın başın cok güzel diyen kendisi ben demişim bugun gelin ben oldum demişim neler neler eltim ve ailesi bunları duyunca çıldırmış aslında yemım ediyorum bem öyle bişey demedim iftiraya uğradım anlayacağınız evet eltımın başından beri bana karşı bir suratsızlığı var benım onu kıskandığımo düşünüyormuş benim suratıma söylenen her hangi birşey yok konu ne bilmiyorum ama bu duyduklarım beni derinden üzdü yaraladı beni bilmiyorum ne yapcam ne etcem ve kv ve kp kısısı bize evlenirken 1 grm destel vermedi ama onlara düğünlerine kadar yapıldı gizli saklı bizim haberimiz yok diye biliyorlar aslında herşeyden haberimiz var buna rağmen tek kelıme bile etmedim onlara. Aklınıza ihtiyacım var benm arkamdan donen olayların hiçbirini bildiğimi bilmiyorlar. Tesekkur ederim şimdiden yorumlarınız için :)
Gelin hanımla yüz yüze geldiğinizce dürüst ve düzgünce ne var ne yok konulursunuz, zaten mesafeli olursunuz olur biter

Taşlı kırmızı abiye giyip saçınıza incili aksesuar taktırırken ve kayınvalidenin peşinde tin tin gezip gelin-damat grubundan ayrı bir köşede kayınvalidenin kankilerinin ortasına geçip göbek atarken amacınız eltinizi çıldırtmak değil miydi zaten?
Amacınıza ulaşmışsınız işte, sorun ne anlamadım. Zaferinizi bizimle paylaşmak için mi konu açtınız?

Benim düğünümde de eltim kilolu balık model sırtı açık simli kırmızı elbise giymişti o aklıma geldi aşırı derecede komik duruyordu yakışmamıştı saçı da uzun sarı iğrenç topuz yapmış ve her yere kendini atmıştı zarif de değildi umursadım mı hayır normalde muhattap olacağım bi kadın zaten değil benden rol çalması zaten imkansız ama her düğünde dedikodu sorun oluyor sizin oturduğunuz ev kayınvalidenin mi öyleyse bozulmaları çok normal değil mi mesafe iyidir illa vıcık vıcık olmak zorunda mıyız yüz yüae bakacak denk gelince konuşacak kadar iletişim olsun yeter

Taç değil ki toka gibiydi saçımın topuzuna yapisikti gorunmuyordu bile ve gerçekten abartı değildim ha evet rahatsız olduysa bana gelip çıkar deseydi gerçekten çıkarırdım ama arkamdan dönüyor bu olaylar
Nasıl desin duğunde eltisine tokanın cıkar, hareketlerine çeki düzen ver gibi. Olmayacak iş

Back
X