Kızlar Bugun bi arkadaşımla buluşmak icin dışarıya çıktım . İsim bittikten sonra eşimi aradım eve geliyorum diye oda ben dışardayım asagida arkadaşlarla oturuyorum dedi . (Bizim evin asagisinda büfe var ordaki büfe sahibi Eşimin arkadaşı) bende anahtarım yok eve geliyorum üst yola gel anahtarı alayım ben eve gecicem dedim tamam dedi neyse buluştuk . Arabayla götüreyim seni yürüme bidaha dedi .
Biner binmez icki kokusu aldım ama bisey demedim evin önünde inerken gel öpücem dedim koklayarak öptüm ki ressmen alkol kokuyo ..
Simdi diceksiniz ne var bunda ..
Konularıma bakarsanız 2 senedir bebek bekliyoruz ve olmuyo işin tuhafı eşim benden daha çok istiyo bu bebeği namazlr kılıyo dualar ediyo .. bu hafta sperm testi vericekti bide !
Öptüm ve senden hiç iyi kokular almadım dedim sacmalama dedi evet kokuyorsun dedim yemin etti hemen valla içmedim dedi . Gelme evime dedim indim arabadan eve çıktım pesimden geldi bak içmedim falan hala yalan soyluyo bende bağırdım çağırdım ya bari yalan söyleme sus artık dedim utanman yok mu hiç ben nelerle uğraşıyorum bide sana bak dedim . Asilama olucam bide ocağın basında stresliyim zaten bu beyfendimde balık yiyo icki iciyo çok sinirlendim . Sonra akşam özürler diledi , bende nasıl yemin ettin dedim utanmadın mi . İçimden tövbe dedim diyo salak ya .
Ben simdi onla uyumak istemiyorum ve gerçekten çok taktım buna zor dönem geçiriyorum o yüzden mi abartıyorum
Normalde içen bi adamda degil o büfedeki adamla arkadaşlık kurduktan sonra bunu yaptı . Gerçi insanın içinde olucak onunda bi sucu yok
Ne dersiniz kızlar uzatayimmi anlasın diye napim bilmiyorum