Abartıyo muyum ?

Kızlar Bugun bi arkadaşımla buluşmak icin dışarıya çıktım . İsim bittikten sonra eşimi aradım eve geliyorum diye oda ben dışardayım asagida arkadaşlarla oturuyorum dedi . (Bizim evin asagisinda büfe var ordaki büfe sahibi Eşimin arkadaşı) bende anahtarım yok eve geliyorum üst yola gel anahtarı alayım ben eve gecicem dedim tamam dedi neyse buluştuk . Arabayla götüreyim seni yürüme bidaha dedi .
Biner binmez icki kokusu aldım ama bisey demedim evin önünde inerken gel öpücem dedim koklayarak öptüm ki ressmen alkol kokuyo ..
Simdi diceksiniz ne var bunda ..
Konularıma bakarsanız 2 senedir bebek bekliyoruz ve olmuyo işin tuhafı eşim benden daha çok istiyo bu bebeği namazlr kılıyo dualar ediyo .. bu hafta sperm testi vericekti bide !
Öptüm ve senden hiç iyi kokular almadım dedim sacmalama dedi evet kokuyorsun dedim yemin etti hemen valla içmedim dedi . Gelme evime dedim indim arabadan eve çıktım pesimden geldi bak içmedim falan hala yalan soyluyo bende bağırdım çağırdım ya bari yalan söyleme sus artık dedim utanman yok mu hiç ben nelerle uğraşıyorum bide sana bak dedim . Asilama olucam bide ocağın basında stresliyim zaten bu beyfendimde balık yiyo icki iciyo çok sinirlendim . Sonra akşam özürler diledi , bende nasıl yemin ettin dedim utanmadın mi . İçimden tövbe dedim diyo salak ya .
Ben simdi onla uyumak istemiyorum ve gerçekten çok taktım buna zor dönem geçiriyorum o yüzden mi abartıyorum 😔

Normalde içen bi adamda degil o büfedeki adamla arkadaşlık kurduktan sonra bunu yaptı . Gerçi insanın içinde olucak onunda bi sucu yok
Ne dersiniz kızlar uzatayimmi anlasın diye napim bilmiyorum 😔
normalde bu kadar tepki göstermezdim ama sperm vereceği hafta dikkat etmemesine kızardım. sen anlasılan bu cocugu istemiyosun istesen içmezdin diyip duygusala vur. cok uzatılacak bişey değil

Iyi ne güzel otur oyle olmadigina sevin ozaman. Benim düşünce ve fikirlerim kimseyi ilgilendirmez. Alkollu almadan gitti geldi demek istediğimi anlayan anladi ama irdeleyip bir polemik yaratmak istedigin oyle bir ortadaki. Ayrica esimin kiminle görüşüp gorusmeyecegine karışmam. Milletin yorumlarından nem kapip dondan firlar gibi cikmayin lutfen.
Ay bırak yorum bile yazmaya gerek yok birinin bi sıkıntısı olsada üstüne gitsek diye pusuda bekleyen üyeler var

normalde bu kadar tepki göstermezdim ama sperm vereceği hafta dikkat etmemesine kızardım. sen anlasılan bu cocugu istemiyosun istesen içmezdin diyip duygusala vur. cok uzatılacak bişey değil
Evet canim o anki tepkim biraz sert oldu ama düzeldik çok şükür

Sperm kalitesini düsürür canim Hoppa ama Stressde etkiler tabikide.Arkadasimizinda dedigi gibi Söz vermis icmeyecegine, yalan söylemis yani.. Bu durumda " Zehir ettin" kelimesi sencede Agir degil mi?

Ama adam her gün her hafta alkol almiyor ki. Ayda yilda bir alkolün o kadar etkisi olmaz spermin üzerine. O halde hiç kimse sarhos, bebek yapamazdi.

Zehir ettim kelimesi abarti degil bence. Sokakta bagirmalar çagirmalar. Yani tabiki adam yaptigini inkar eder, ne tepki alacagini biliyor çünkü. Konu sahibi normal bir sekilde derdini, korkularini anlatsa, eside yalan söylemezdi ve derdini anlardi bence.

Ama adam her gün her hafta alkol almiyor ki. Ayda yilda bir alkolün o kadar etkisi olmaz spermin üzerine. O halde hiç kimse sarhos, bebek yapamazdi.

Zehir ettim kelimesi abarti degil bence. Sokakta bagirmalar çagirmalar. Yani tabiki adam yaptigini inkar eder, ne tepki alacagini biliyor çünkü. Konu sahibi normal bir sekilde derdini, korkularini anlatsa, eside yalan söylemezdi ve derdini anlardi bence.
Tatlım sokakta bagirdigimi nerden çıkardın çok merak ettim ??? Ben öyle bisey yazmadım

PEsimden eve geldi ve evde tartıştık iyi oku bence rastgele yorum yapiyosun

Kızlar Bugun bi arkadaşımla buluşmak icin dışarıya çıktım . İsim bittikten sonra eşimi aradım eve geliyorum diye oda ben dışardayım asagida arkadaşlarla oturuyorum dedi . (Bizim evin asagisinda büfe var ordaki büfe sahibi Eşimin arkadaşı) bende anahtarım yok eve geliyorum üst yola gel anahtarı alayım ben eve gecicem dedim tamam dedi neyse buluştuk . Arabayla götüreyim seni yürüme bidaha dedi .
Biner binmez icki kokusu aldım ama bisey demedim evin önünde inerken gel öpücem dedim koklayarak öptüm ki ressmen alkol kokuyo ..
Simdi diceksiniz ne var bunda ..
Konularıma bakarsanız 2 senedir bebek bekliyoruz ve olmuyo işin tuhafı eşim benden daha çok istiyo bu bebeği namazlr kılıyo dualar ediyo .. bu hafta sperm testi vericekti bide !
Öptüm ve senden hiç iyi kokular almadım dedim sacmalama dedi evet kokuyorsun dedim yemin etti hemen valla içmedim dedi . Gelme evime dedim indim arabadan eve çıktım pesimden geldi bak içmedim falan hala yalan soyluyo bende bağırdım çağırdım ya bari yalan söyleme sus artık dedim utanman yok mu hiç ben nelerle uğraşıyorum bide sana bak dedim . Asilama olucam bide ocağın basında stresliyim zaten bu beyfendimde balık yiyo icki iciyo çok sinirlendim . Sonra akşam özürler diledi , bende nasıl yemin ettin dedim utanmadın mi . İçimden tövbe dedim diyo salak ya .
Ben simdi onla uyumak istemiyorum ve gerçekten çok taktım buna zor dönem geçiriyorum o yüzden mi abartıyorum 😔

Normalde içen bi adamda degil o büfedeki adamla arkadaşlık kurduktan sonra bunu yaptı . Gerçi insanın içinde olucak onunda bi sucu yok
Ne dersiniz kızlar uzatayimmi anlasın diye napim bilmiyorum 😔
ya evet bu durumda içmesi koti olmuş ama normalde içmiyor diyosunuz belki oda stresten içmiştir hep kendo tarafınızdan düsünmeyin erkekler bole strese gelince içer e zaten kızmışsınız daha fazla uzatmayın tatsızlık olmasın anlamıştır hatasını ayırca oda istiyor çocuk yapmayı hemde en az sizin kadar o da sizle bir koşturuyor
haksızlık yapmayın olmuş bi kere boşverin.Arkadaskna suç bulmayın zorla mı icirdi

Soyun kurusun ne ya
Yuhh artık
Bu kadar gazlanır bir kadın
Hanfendi konu sahibinin eşiyle kavga etmesini mi istiyorsunuz ya
Burdaki yorumlar beni benden alıyor
Sürekli şunu de bunu de kapıyı açma boşan
Offf sıktınız
Sen diyebiliyor musun eşine bunları?
Diyorsan zaten her gün kavga dövüş oturursun
Saygı diye birşey var
Adam 1 kadeh birşey içmiş stresli bir durumdalar zaten çocuk konusu önemli
Resmen gazı veriyorsunuz pes
Sıkıldıysan cık sayfadan canım.işine bak

Bu arada evet konu sahibinede dedim.benim eşim bundan anlıyor.herkesin yapısı farklı.orda amaç gaza getirmek degil ama siz cabuk gaza gelen bi tipsiniz galiba hemen o yöne çekmişsiniz😂 konu sahibinin aklı var mantıgı var.buraya yazıyorsa her yorumada açık.senin yorum yapma hakkın oldugu kadar benimde var.ve ben insanlara yardımcı olmak için yada fikirlerimi önerilerimi söylemek için giriyorum.senin gibi of bıktım bunaldım bu ne ya diyerek kafama silah dayatılmış gibi girmiyorum sayfaya.cidden komiksin yaa 😂😂😂😂

Niye çıkayım konu sahibi misin
Terbiyesizce konuşmasını istiyorsun kadının kocasıyla
Hayır siz böyle mi konuşuyorsunuz eşinizle pes ya
Saygı sıfır
Ben gaza gelmem ama konu sahibi zaten sinirli çocuk isteyen kocasına soyun kurusun mu desin
Sen böyle konuşuyorsan kocan da küfür kıyamet hersey der bu nasıl uslup
Güzel bir şekilde eşini uyarabilir
Küsebilir çok kırıldıysa ama bu kadar da değil
Sizin gibi iki arkadası olsa valla bu kadınlar yazık yuvaları yıkılır
Çünkü her erkek senin eşin gibi olmsyabilir
Bu dilden anlıyormuş ya eşin

Niye çıkayım konu sahibi misin
Terbiyesizce konuşmasını istiyorsun kadının kocasıyla
Hayır siz böyle mi konuşuyorsunuz eşinizle pes ya
Saygı sıfır
Benim eşimle cocugum olmuyorsa ve test verecegi gün yapmaması gereken bir şekilde alkol alıyorsa basta eşimin bana saygısı yok demektir.saygıdan bahsediyorsan konu sahibinin konusunu iyi oku iyi kavra.yada aldıgın cevapta konu sahibimisin diyorsan o zaman git konu sahibiyle muhattab ol.kendi eşimlede sizin dediginiz gibi kavga gürültüm yok.erkekler cocuk gibi oluyor genelde.ters pskolji yaptıgım an haklısın hayatım diyor benimki.ve bir daha o hatayı yapmıyor.seninki farklı olabilir.herkesi kendi eşin gibi mi sanıyosun sen?

Benim eşimle cocugum olmuyorsa ve test verecegi gün yapmaması gereken bir şekilde alkol alıyorsa basta eşimin bana saygısı yok demektir.saygıdan bahsediyorsan konu sahibinin konusunu iyi oku iyi kavra.yada aldıgın cevapta konu sahibimisin diyorsan o zaman git konu sahibiyle muhattab ol.kendi eşimlede sizin dediginiz gibi kavga gürültüm yok.erkekler cocuk gibi oluyor genelde.ters pskolji yaptıgım an haklısın hayatım diyor benimki.ve bir daha o hatayı yapmıyor.seninki farklı olabilir.herkesi kendi eşin gibi mi sanıyosun sen?
Seninki çocuk gibi demek
Soyun kurusun de bakalım
Ne yapıcak?
Kendin ağzını açamıyorsundır Allsh bilir adama
Kadına neler yazıyorsun
Zaten buradakilerin çoğu gerçek hayatta yapamadıklarımın hırsını burdan alıyor

Seninki çocuk gibi demek
Soyun kurusun de bakalım
Ne yapıcak?
Kendin ağzını açamıyorsundır Allsh bilir adama
Kadına neler yazıyorsun
Zaten buradakilerin çoğu gerçek hayatta yapamadıklarımın hırsını burdan alıyor
Hahahah he aynen kendim gerçek hayatta yapmıyorum burda girip hiç tanımadığım bi kadına hava atıyorum.ve oda beni tanımıyor 😂😂😂😂 valla kusura bakma ama ben cocuk yapmak için kendimi zorlarken eşim keyif yapıyosa soyun kurusun o zaman git arkadaslarınla içmeye devam ette derim.yada yok sana cocuk falan keyfine bak ta derim.ve sen kendi ailenle ilgilenmek zorundasın.benim ilişkiyi nasıl yönlendirdigim sana düşmez.eşim cocuk gibi evet ve birbirimizi çok seviyoruzzz😘😘😘

Bence yatakları ayırmayın. Sonrası hep soğukluk giriyor. Affetmeyin kırgınlığınızı her fırsatta dile getirin. O arkadasınla direk görüsme derseniz karşı çıkar az vakit gecie icki icme de yavas yavas arkadaşlığını bıraktır

Hahahah he aynen kendim gerçek hayatta yapmıyorum burda girip hiç tanımadığım bi kadına hava atıyorum.ve oda beni tanımıyor 😂😂😂😂 valla kusura bakma ama ben cocuk yapmak için kendimi zorlarken eşim keyif yapıyosa soyun kurusun o zaman git arkadaslarınla içmeye devam ette derim.yada yok sana cocuk falan keyfine bak ta derim.ve sen kendi ailenle ilgilenmek zorundasın.benim ilişkiyi nasıl yönlendirdigim sana düşmez.eşim cocuk gibi evet ve birbirimizi çok seviyoruzzz😘😘😘
Ayy sevin zaten ona birşey dediğimiz yok
Sadece bazı insanlar saygı ister karşılıklı
Neyse ne biliyorsan onu yap

Back
X