Abartiyomuyum sabir mi etmeliyim

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
Biz evlendigimizin ilk gununden beri laf isitiyoruz annesinden. Ariyor, yanina cagiriyor soyleniyor kiziyor bagiriyor hep boyle devam etti. Evlendin diye adam mi oldun diyerek basladi ve ben senin hayatina her turlu karisirim benden izin alacaksin diyerek devam etti. Ayni sekilde bendende isteklerde bulundu gittigin yerleri haber edeceksin kocandan izin alman yetmez, gelemediginiz her gun arayacaksiniz, altinlari niye bana vermediniz, dugun sabahi niye gelip kahvalti yapmadiniz misafirleri agirlamadin, esyalarini secerken niye ben yoktum, baban dugunde niye oynamadi, gelinlik bakmaya gittigimizde benim begendigimi niye denedemedin ama en onemlisi ben esimle evli degilmisim aileyle evliymisim, esimle sadece nikahliymisim. Bu soz cok agrima gidiyo hala
Ben buyuk bir sehirden tasindim buraya. Burasi kucuk bir koy, dogru duzgun genci birakin insan yok. Is imkani hele hic yok ve cok bunaldim esimden tasinmayi istedim mutsuz da olsak burda yasayacaz dedi. Halbuki tasinacaz diye birbirimize soz vermistik dugunden once olsun sonra olsun. Neyse bu beni umursamamaya baslamisti son zamanlar yine annesi her gun arayip benimle arasinin nasil oldugunu sorguluyordu. Her gelip gidildiginde evde teror estiriyormus meger sonra bi gun msj gordum kaynimdan. Esime yazmis boyle olmuyor biseyler yap diye annem cok uzuluyo diye. Neye uzuldugunu hala bilmem cunku herseyi laf eder diken ustunde olurum yaninda.
Piskolojik olarak geriledim babamin evine gittim dedim tasinalim bi ev bul. Boylelikle bi ay gecti bi ay icinde bana degisik sozler verip sozlerini yedi esim ama ginede vazgecmedim ondan. Oda bana kizdi yanindan gittim diye ailesi bunu baya bi doldurmus yalan dolanla ama esim her sey onun istedigi gibi olsun istedi fikirlerime kulak vermiyodu. benim hayatim kalmamisti onun ve ailesinin hayatini yasiyodum ben yoktum. Ayaklari uzerinde duran biriyken burda ezilip buzuldum. Haksizim belki ayri kalmakla ama caresizdim sevgisine guvendim tasinmayi kabul eder diye... Sonucta yanlis birsey istemedim tasinmakla gayette dogal cunku burda hayat yok bunu esimde biliyo
Oyle iste zar zor izin aldik ailesinden ama esim huzursuz tasinirsak ailesinden uzak olacak yapamicak diye korkuyo sanirim. Cok saf bazende salak biridir evin maskarasidir ona ben deger verdim ama simdi kiymete binmis durumda... Ailesine cok bagli olduguu icinmidir bana guvenmedigi icinmidir tasinmak onu korkutuyo. Mesele bu kizlar soz verdi ev bulacaz tasinacaz sozum soz dedi guvendim tekrar ve geri geldim ama iyimi oldu kotumu oldu tartisilir

iki ay olacak ve. Su an yine esimin yanindayim ve ailesiyle sorunlar devam ediyor. Hepsi tavir almis durumda, esim ise bana verdigi sozu yerine getirmek icin pek birsey yapmiyor. Her gun evde can sikintisindan patliyorum dun yine soylendim tasinalim diye istemedigini soyledj ama yinede tasinacagini dedi. Hep ben hatirlatiyorum ona verdigi sozu. Sanki biz evi degilde ev bizi bulacak. Sonra dusundum niye zorluyorumki kendisi benle birikte olmak icin tasinmayi istemiyosa bi heves yoksa. Yani burda ben kim icin ne icin varim ailemden uzakta. Esimin derdi yine ailesi. Onlara sirtimimi ceviriyim diyo. Sicaklik verelim birlikte gerekirse her gun gidelim diyo. Cunki tasinacak olsak izin vermeyecekler. Halbuki ortada bisey yok kendi kendilerine tavirlilar aslinda nedeni esimin bana karsi cikmayisi ve bana kizmayisi. Ama esim anlamiyo her gun gidince yaranacagimizi saniyor. Okadar sinirleniyorumki esimin adaletsizkigine ve haksizligina utanmdan ben tasinmak istemiyorum deyisine. Benim icin tasinacak ama konu acilinca yuzu dusuyo falan. sinir hastasi olacagimdan korkuyorum. Amxami aradim gel de geliyim dedi ama abartiyomuyum acaba. Sabirsizmiyim sabir mi etmeliyim akil verin

Tasinamazmisiniz?
Annesi bana normal gelmedi... bi Doktora götürün o kadini

Esim iste tasinmak icin soz verdi ama sozunu yerine getirmek icin birsey yapmiyo. Meger ailesiyle iyi olmadan huzursuz olurmus tasinamazmis ama yaziliyiz sosyalden ev cikarsa gideriz diyo. Savas cikar ailesiyle buna eminim kolay kolay birakmazlar cunku. Istiyoki iyi olalim ailesiyle ama gidip geliorum gerektiignde gerekirse hergn gidelim sicaklik verelim diyo anlam veremiyorum. Onlar tavir aliyor biz elimizden geleni yapalim sirtimi cevirmeyim diyo ailem diyo. bende aksine zaten sevmiyorum gidip geliyorum ara sira daha ne yapiyim. Ve istemiyo tasinmayi esim onu zorlamak istemiyorum dha fazla ama onun icin burdaki hayat olmayan bi koyde yasamaya deger mi bilemiyorum

Esim iste tasinmak icin soz verdi ama sozunu yerine getirmek icin birsey yapmiyo. Meger ailesiyle iyi olmadan huzursuz olurmus tasinamazmis ama yaziliyiz sosyalden ev cikarsa gideriz diyo. Savas cikar ailesiyle buna eminim kolay kolay birakmazlar cunku. Istiyoki iyi olalim ailesiyle ama gidip geliorum gerektiignde gerekirse hergn gidelim sicaklik verelim diyo anlam veremiyorum. Onlar tavir aliyor biz elimizden geleni yapalim sirtimi cevirmeyim diyo ailem diyo. bende aksine zaten sevmiyorum gidip geliyorum ara sira daha ne yapiyim. Ve istemiyo tasinmayi esim onu zorlamak istemiyorum dha fazla ama onun icin burdaki hayat olmayan bi koyde yasamaya deger mi bilemiyorum
Ah canim kim istemez ki iyi olsun ailesiyle. Ama sen onun Göbek bagini bi kes. Yani seni oyalamasina izin verme... Siz uzaklasirsaniz onlar bi iki kizar ama tasina nedenlerinizide aciklayin ve iyi sebebler olsun....
Kocanada ayni sekil yapmalisin... siz onlari hice saymicaksiniz ama artik sizde bir ailesiniz ve sizin ikinizin düsünceleri ve istekleri ön planda olmali ... bunu ona gösterin ... yani iyilikle yaklasin bu konuya

Allah büyük neden böyle kaynanalara hadi leeeeeeeeeennnn senide ayağımın altına alır saçını başını yolarım bidaha evime gelirsen beni ararsan oğlunuda sokaklarda köpek ederim al doyur p*çini diyen deli gelinler denk gelmez.Çok üzülüyorum böyle şeylere.Var deli gelinlerde var,Allah onlardan nasib etmemiş işte.Vardır bi bildiği yüce Rabbimin ne diyim şimdi.

Abartmak mı?
Yahu tabiri caizse el birliğiyle sizi haritadan silmişler.
Ne fikirleriniz, ne de bir hayatınız var. Hayatı olmayan bir adamla evlenerek hayalet olmayı başarmışsınız, annesi elini uzatıyor, sizin içinizden geçiyor eli resmen.
Orada,o annesinin yanından uzağa taşınmaya korkan adamla biraz daha kalırsanız, yakında Casper tek yoldaşınız olacak.
Lütfen normale dönün, gereken restleri çekin ve hayatınızı geri alın o hiyerarşik manyaklardan.

Allah size sabır versin. Bu şekilde devam ederseniz benliğinizi yitirebilirsiniz. Eşiniz çok pasif. Ana kuzusu derler ya tam o tabir. İşiniz çok zor. Bana pek düzelecek gibi gelmedi açıkçası. Kendinizi ezdirmeyin. Onlar mutlu olacak diye sürekli taviz vermeyin. Bir erkek ailesi ile eşi arasındaki çizgiyi tutturamaz ve sürekli eşinden fedakarlık beklerse o yuvadan hayır gelmez ben size söyleyeyim.

Abartmak mı?
Yahu tabiri caizse el birliğiyle sizi haritadan silmişler.
Ne fikirleriniz, ne de bir hayatınız var. Hayatı olmayan bir adamla evlenerek hayalet olmayı başarmışsınız, annesi elini uzatıyor, sizin içinizden geçiyor eli resmen.
Orada,o annesinin yanından uzağa taşınmaya korkan adamla biraz daha kalırsanız, yakında Casper tek yoldaşınız olacak.
Lütfen normale dönün, gereken restleri çekin ve hayatınızı geri alın o hiyerarşik manyaklardan.
Hahhahaha :KK70: boğürtlen kuşu neşelendirdin beni :KK70:

İyi bile sabrediyorsunuz..
Eşinizin de sizi pek umursadığı yok gibi...
Ne demek mutsuz da olsak burdayız demeler..
Evi o bulmuyorsa siz bulun ev buldum diyin eşinize...

önce sözünü tutup ev bulduktan sonra dönseydiniz evinize...

canım siz 3 yaşında değilsiniz
reşit olmuş aklı başında insanlarsınız
ona ne kaynanaya ne demek kaynanadan izin alacağım
bana çok saçma geldi
bu adam düzelmez
ne zaman tutuşturursun belki o zaman
ama çok yıpranırsın

hi hi, abartiyorsun.
tepki gostermeye smdilik gerek yok. kayinvaliden yataginizda araniza girip yasak simdi sevisemezsiniz diyene kadar bekle.

bu adam taşınmayacak gör sen.
anasının yapacaklarından korkuyor.taşınmayı göze alamıyor. ..
göz dagı vermelsin..

işin çok zor.. sanki savaş içindesin.
tek kişiye bir aile..
yani eşin senle aile olamamış hala anasını ailesi belliyor..

Eşin ordan taşınmaz ben sana deyim.. çocuk falan da yapma yalnızlığım geçsin diye.. eşin arayı yapsa senin gönlünü hoş tutsa bence sen sabredersin ama böyle çok zor.. Allah yardımcın olsun..

bir de şu terk ettiğiniz eve geri dönünce karşıdaki insanların direnci daha da artıyor!

bu adam taşınmayacak gör sen.
anasının yapacaklarından korkuyor.taşınmayı göze alamıyor. ..
göz dagı vermelsin..

Goz dagi.. Sanki ben gidince yorgan gitti kavga bitti misali olacak gibi geliyo bana. Bunun kuzeni demis aileni istemeyen biriyle nekadar yapabiliesin diye. ama esim ne benden ne ailesinden vazgecebiliuo sanki. Ayrilalim dediigm zaman yok falan filan

X