Eşim onların getirdiği bohçalarda ne kötü şeyler oldupunu bilmiyor hala söylemedim. Ama bizim götürdüklerimizi görünce oda bizimkilerden daha iyisi olsun diye baya uğraşmışsın demişti. Bemde azolsun öz olsun diye düşündüm 10tanr eşarbı napacak insanlar 1 olsun güzel olsun fena mı etmişim dedim.
Ama ailesi ezildiyse de oh olsun. Bohça bohça diye tutturdular. 30 kişi bir araya gelip 4 kişiye bohça yaptılar biz 3kişi 22 kişiye bohça yaptık herkese yapılırmış üstlerine düşen hiçbieşyide yapmadılar. Yani nişanını nasl istiyrosan öyle yap somra pişman oluyor insan ben evde yaptım onlarda düğün yapmayacaktı zaten istesenizde yapamam dedi annesi gücüm yok dedi somra kına zamanı annesi "knayıda evde yapmayı düşünmüyırsun dimi" deyip güldü alay eder gibi hep sustum yok kınamı yapıcaz dedim sonra baktım 3 oldu 4 oldu bende dayanamadım dedim ki "yok düğün yapamadığınız için bari kınam güzel olsun dedik babam kınam için büyük bi salon tutacak bir tanr kızım var düğünü olmuyor bari kınasını yapayım dedi bana" dedim sustu ağzını açmadı birdaha.
Senin içine sinmesi mühim isteklerine sahip çık hemen sönmesin hevesin ben hep aman bişey olmaz dedim sonra pişman oldum. Herşeye orta yol bulmaya çalışınca kıymetin kalmıyor saygı duymuyorlar sana.