abartıyor muyum bilmiyorum ama çok sıkılıyorum:(

Aslında bende bazen senin düşündüklerini düşünüyorum.Ama işte bazen dayanamıyorum ne bilim.Kalp kıramıyorum zaten çok kırılsam da asla yapamıyorum.Ama bebeğim bana karşı tavır alınca herşey bitmiş gibi geliyor bana.Diyorum ya mutluluğu eşimde tattım bebeğimde tattım.O öyle uzak kalınca yalnız hissediyorum kendimi.

en çokta kırmamak için susutuğumuz için eziliyoruz ya.

Öncelikle herkese merhaba.Siteyi uzun zamandır takip ediyordum.Ne derdim olsa acaba çare var mıdır diye baktığım bir site benim için.Son zamanlarda o kadar çok bunalmaya başladım ki artık çare bulamaz oldum.Kendime yetemez oldum.Bu yüzden sizlerden yardım almak istedim.Şöyle anlatim;ben yalnız bir çocukluk geçirdim.Mutluluğu eşimde tattım.Erken yaşta sevdim onu,erken yaşta evlendim,erken yaşta anne oldum.Bebeğime,eşime tapar oldum.Sorun bu değil tabi sorun şu kaynanam da bebeği benden kıskanır gibi hareketler edinir oldu.Bu durum canımı sıkıyor artık.Belki de ben ondan kıskanıyorum bilmiyorum.Şu an ikinci çocuğuma hamileyim.Büyüğü benimle yatacak diyor kabul etmiyorum.O ayrı odada yatarsa ben meraktan uyuyamam.Üstü mü açıldı ne oldu bilmeden yatamam.Sonra ne bilim onu uyutmaya çalıştığımda biraz sonra odaya dalıp uyumuyor mu alim diyor çocuk da alıştı bekliyor gelsin alsın diye uyumuyor bu halimle iyice perişan oluyorum.Annecim uyu hadi diyorum tükürüyor bana öpüyorum tükürüyor.Benden iyice uzaklaştı.Bu durumdan nefret ediyorum.Ne yapsam bilemedim.Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.:(

siz söylüyemirsanız eşiniz söylesin.en azından size alındığı kadar oğluna alınmaz.keşke evinizi ayırma imkanınız olsa.

O nasil bir kaynana o nasil bir insan yaa kinamaya korkar insan iki tane kizim var Rabbim iyilerle karsilastirsin. Sizi de feraha cikarsin insallah. Arkadasim sen cocugunla bas basa daha cok kalmaya calis. Mumkunse al gezmeye cik. Kucukler kendilerine en cok taviz vereni hep severler ama bizim verdigimiz tavizler cocugu asiri simartmalar onlari cok sevdigimizi gostermez.
Kaynananiza durusunuzu da degistrlirmeyin anneye tukurtmek te ne demekmis oyle. Ben cocugumun bu tur seyleri aliskanlik edinmesibi istemiyorum diyin. Yarin birgun arkadaslari ilunca da ayni seyleri yapae ve kolay vazgeciremezsiniz. Agac yas iken egilir demisler.

Amin! Normalde sert çıkan bir insan değilim ama baktım sonu yok söz konusu çocuğum o yüzden sert çıktım dün.Oda şaşırdı böyle birşey beklemediği için.

siz söylüyemirsanız eşiniz söylesin.en azından size alındığı kadar oğluna alınmaz.keşke evinizi ayırma imkanınız olsa.

Keşke keşke...eşime bu konuları pek taşımıyorum.İş yerinde çok yoruluyor o da farkındadır illa ki bazı konularda ben farkediyorum beni kayırıyor ama üzmek istemiyorum onu ne bilim :)

Amin! Normalde sert çıkan bir insan değilim ama baktım sonu yok söz konusu çocuğum o yüzden sert çıktım dün.Oda şaşırdı böyle birşey beklemediği için.

K.validemle başka sorunum yok diyorsun ama zaten bundan daha büyük bi sorunda olmaz bana göre..Ben her dediğini yapabilirm mesela k.validemin ama çocukla ilgili yanlış bişey varsa ortada gözüm hiç bişeyi görmez..

Şuan yaşadıkları çünkü onun hayatı demek ilerisi için.Anneye babaya saygıyı bilmezse şimdiden, ilerde işin gerçekten çok zor olur.

Ben kolay yorum yapmam genelde yorumlarım hep çocuklarla ilgili konularda olur çünkü hassas noktam bu..

İyi bi gelin olmak herşeye susmak demek değildir.

Seni anlıyorum kötü olmamak için sesini çıkarmıyosun ama emin ol k.validelerde iyi gelin kavramı yoktur zaten pek..

Yani şu an sinirlendiğin şeyleri söylemiyorsun diye seni iyi diye nitelendirmez.. ben iyi bi k.valideyim ondan sesi çıkmıyor der..Başka şeylerde tamam yine sus istersen ama çocuğun yanında seni aşağılamasına asla izin verme lütfen..

K.validemle başka sorunum yok diyorsun ama zaten bundan daha büyük bi sorunda olmaz bana göre..Ben her dediğini yapabilirm mesela k.validemin ama çocukla ilgili yanlış bişey varsa ortada gözüm hiç bişeyi görmez..

Şuan yaşadıkları çünkü onun hayatı demek ilerisi için.Anneye babaya saygıyı bilmezse şimdiden, ilerde işin gerçekten çok zor olur.

Ben kolay yorum yapmam genelde yorumlarım hep çocuklarla ilgili konularda olur çünkü hassas noktam bu..

İyi bi gelin olmak herşeye susmak demek değildir.

Seni anlıyorum kötü olmamak için sesini çıkarmıyosun ama emin ol k.validelerde iyi gelin kavramı yoktur zaten pek..

Yani şu an sinirlendiğin şeyleri söylemiyorsun diye seni iyi diye nitelendirmez.. ben iyi bi k.valideyim ondan sesi çıkmıyor der..Başka şeylerde tamam yine sus istersen ama çocuğun yanında seni aşağılamasına asla izin verme lütfen..

Haklısın...Dün dediklerimden sonra bugün herhangi birşey olmadı.Sert bi şekilde söylemiştim belki de ne kadar üzüldüğümü sıkıldığımı anladı.Bugun hatta kayınpederim geldi ben çocuğu uyutuyordum çocuğa gözükme annesi uyutsun annesine aksilik yapmasın dedi.Normalde olsa kayınpederime bırakmaz kendisi alırdı.Aslında kaynanam çok iyi bir insan ama bilmiyorum o da bazı acılar yaşadı oğluma bağlandı.Dün de beni çok iyi anladığını düşünüyorum.

Back
X