Günaydın güzeller, şu an ağlıyorum. Malum regl oldum onun vermiş olduğu duygusallık cabası. Eşim arkadaşları ile vakit geçirmeyi çok seviyor. Yorgun zamanını evde zinde zamanını arkadaşlarıyla balık tutmaya kullanıyor. Zaten yoğun çalışan birisi. En son beş gün önce birlikte olduk. Geçen sene dhaa sık birlikte olurduk. Şimdi banyo yapmaya eriniyor. Hatta dişini bile haftada bir fırçalar.. Bence beş gün uzun bir aralık. Nazaran eskiye göre. Benimle ilgilidir. Ama birlikte olma sıklığı azaldı. Dün bekledim gelir diye haber izledi. Yanaştım haberleri anlattı falan bana. Neyse ben de uyudum. Sabah kalktım hasta olmuşum. Bana tüh falan dedi. Ben de bu duyguslalıkla kızdım sana tuh dun o kadar yanaştım. Yaklaşmadın. Önemli haber var diye dedim. Gecen sene üşenmezdin banyoya şimdi üşenir oldun dedim.söyle neyini beğenmiyosun artık falan diye ağladım. Yapma aşkım cart curt dedi. Dört gün olmadı falan dedi. Halbuki beş gün oldu yani. Ben de kızdım dün balığa gideceğine evde dursaydın falan. Geldin spor şu bu dedim. Onun için bi sorun yok hastayım diye alınganlık ediyorum. Ama ben bu konuşmayı yaklaşık beş altı aydır yapıyorum. Akışına bırakamıyorum. Zaten banyoyu bile ilişki zamanına göre ayarlar nerdeyse. Oyle üşeniyor. Haftada iki bazen bir eskiden gün aşırı olurdu. Diş fırçalamaz. Utanmasın diye demiyorum. Saçları da yağlanır. Böyle değildi.iyice kilo da aldı. Düşündüm beni çekici mi bulmuyor bilmiyorum artık. Giyimime kokuma hep dikkat ederim. Çevreden olumlu yorumlar alırım ne güzel bakımlısındiye. Benden seneler zarfında bişi değişmedi. Ama eşim üşengeç bi adam oldu. Neden böyle bilmiyorum. Beni de balığa götürür vakit geçirelim diye ama ben sevmiyorum. Niye böyle oldu normal mi teşekkürler.