• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum yoksa hakikaten kaynanam benimle aşık mı atıyor?

evlenmeden önce keşke söyleseydin madem ben bu evde oturmam diye...

Evet keşke deseymişim valla çok haklısınız önceki pişmanlıklar şimdi dile getirilmemeli onuda gayet iyi biliyorum ama alacağım cevabıda bildiğimden herhalde bişey dememişimdir diye düşünüyorum

canım inan bunlar için sıkma canını boşver ben evlendiğimde hiçbişey yapılmadı
kaynanamın eşlarıyla oturdum 2 sene sonra ayrı eve çıktım aldım eşyamı
kayın pederim la kaynanam ayrı kayınpederimin 2 evi var kendi babasının evinde oturuyor
gelin buraya oralarda kirayla uğraşmayın demedi
bende beklemedim zaten
eşimin teyzesinin kocaman apartmanı var
kendi çocuklarıyla almanyada ne işiniz var kirada demedi
zaten deseler dünyanın sonu geldi diye düşünüürüm
:27::27::27::27::27:

Haklısın bişeyler beklememek gerekiyor sonradan hayal kırıklıkları yaşamamak için ama işte kendi ailemle kıyaslıyorum onlar diyor bırak izin ver yaptıralım diye ya konu yaptırıp yaptırmamak değil kii bende yaptırırım taksitle artık devir taksit devri ama konu düşünce yaaa düşünce bir bebek gelecek dünyaya ne yapıyorsunuz ne ediyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz yerine sırf safi nispett başka birşey değil alındığım kızdığım konular bunlar...

Kayınvalide ve kayınpederinizi bilemem ama sadece hamile olduğunuz için sizi işten çıkardıysa patronunuz çok daha acımasız bence. Ne iş yapıyordunuz ki?:31:

Haklısın bişeyler beklememek gerekiyor sonradan hayal kırıklıkları yaşamamak için ama işte kendi ailemle kıyaslıyorum onlar diyor bırak izin ver yaptıralım diye ya konu yaptırıp yaptırmamak değil kii bende yaptırırım taksitle artık devir taksit devri ama konu düşünce yaaa düşünce bir bebek gelecek dünyaya ne yapıyorsunuz ne ediyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz yerine sırf safi nispett başka birşey değil alındığım kızdığım konular bunlar...

evet öyle düşünseler iyi olur ama düşünmüyorlar işte benim kızım 3 yaşında dedesinin daha 100 tl si geçmiştir :27::27:
benim annem babam kayınvalidem yağdırıyorlar
yapmayan yapmıyor işte

evet öyle düşünseler iyi olur ama düşünmüyorlar işte benim kızım 3 yaşında dedesinin daha 100 tl si geçmiştir :27::27:
benim annem babam kayınvalidem yağdırıyorlar
yapmayan yapmıyor işte

aynen yapmayan yapmıyor ama neden hadi geçtim ben benii oğluna yardımcı ol çocuk ben işten çıkarıldım diye 1000 parçaya bölündü o taskdimi ödesin faturalarımı ödesin onumu ödesin hakikatten şu halimde kabul edecek bir iş yeri olsun gireceğim ama istemıyorlar doğal olarak bende geçicilere bakıyorum onlarda istemiyor...

MERHABALAR:3:

niye böyle bi evde oturuyorsun mecburıyettenmı? seçme hakkın varsa taşın..

Kaynananında yaptığına dencek söz bulamıyorum şahsen..! pes mi demsem özentimi desemm aşıkkmı atıyorr desemm bılemedimki:37:

Kayınvalidelerimiz kardeş olabilirmi?ben de ev planlarımı yanında konuştum,havalar biraz daha ısınsın evlerinde tadilat başlıyor.evimiz müstakil,alt katımda oturuyorlar.ben de farklı bir model düşündüm ama asla anlatmïyorum,meraktan çatlıyor söylermiyim hiç.bu arada 78 yaşında ama ben hangi projemi anlatsam kendi fikriymiş gibi daha sonra herkese anlatır.bana gülüp kızmayın ama bekarlïktaki anlattiğım anılarımı bile kendi yaşamış gibi anlatıyor.kadın resmen beni yaşıyor..Artık alıştım yaşına verip görümcelerimle gülüp geçiyoruz artık.biz yaşlanırsak kimbilir nasıl olcaz diye dùşünüyorum.ay nasıl günaha girdim:47::47:

MERHABALAR:3:

niye böyle bi evde oturuyorsun mecburıyettenmı? seçme hakkın varsa taşın..

Kaynananında yaptığına dencek söz bulamıyorum şahsen..! pes mi demsem özentimi desemm aşıkkmı atıyorr desemm bılemedimki:37:

Şuanlık mecburiyetten oturuyorum imkanım olsa keşke de başka bir yere geçsem ama şuanlık yok borç ödüyoruz ve bebeğimiz geliyor kiraya çıksak yapamayız tek maaşla zaman zaman ve sabır düşüyor bana ama bu rutubet işini halletmezsek bir an önce bebeğe yazık olur hadi biz çekiyoruz ona çektirmeye hakkımız yok...

Kayınvalidelerimiz kardeş olabilirmi?ben de ev planlarımı yanında konuştum,havalar biraz daha ısınsın evlerinde tadilat başlıyor.evimiz müstakil,alt katımda oturuyorlar.ben de farklı bir model düşündüm ama asla anlatmïyorum,meraktan çatlıyor söylermiyim hiç.bu arada 78 yaşında ama ben hangi projemi anlatsam kendi fikriymiş gibi daha sonra herkese anlatır.bana gülüp kızmayın ama bekarlïktaki anlattiğım anılarımı bile kendi yaşamış gibi anlatıyor.kadın resmen beni yaşıyor..Artık alıştım yaşına verip görümcelerimle gülüp geçiyoruz artık.biz yaşlanırsak kimbilir nasıl olcaz diye dùşünüyorum.ay nasıl günaha girdim:47::47:

Evet aynen sanki ben yeni gelin değil benim kayınvalidem yeni gelin gibi davranıyor :))

Şuanlık mecburiyetten oturuyorum imkanım olsa keşke de başka bir yere geçsem ama şuanlık yok borç ödüyoruz ve bebeğimiz geliyor kiraya çıksak yapamayız tek maaşla zaman zaman ve sabır düşüyor bana ama bu rutubet işini halletmezsek bir an önce bebeğe yazık olur hadi biz çekiyoruz ona çektirmeye hakkımız yok...

evet bencede halledın o rutubet işini szede yazık o gelcek meleğede:16::16:
alçı malzemesı alsın eşin yapın duvarlara alcı tekrar bı boya sanırsam hallolur bu rutubet işi..

allah bol sabırlar versın bız burdayız bızımle azda olsa kafanı dağıta bılırsın herzamnın yanındayız :21:

evet bencede halledın o rutubet işini szede yazık o gelcek meleğede:16::16:
alçı malzemesı alsın eşin yapın duvarlara alcı tekrar bı boya sanırsam hallolur bu rutubet işi..

allah bol sabırlar versın bız burdayız bızımle azda olsa kafanı dağıta bılırsın herzamnın yanındayız :21:

Alçıyla hallolur dımı valla eşim alsın ben evdeyım nasıl olsa yaparım kendim :))

Saol cnm Allah razı olsunnnn

kayınvalıdenızın sızınle asık attıgını sanmıyorum .
tam tersı sankı sız eltınızın esyalarını kıskanır gıbı
kayınvalıdenızın evını kıskandıgınızı dusundum .
boyle dusunmeme sebep ıse;
sız mutfak dolapları gelın gıbı beyaz olsun ıstıyormussunuz
kayınvalıdenız de gıtmıs kendı mutfak dolabını beyaz yapmıs .
sız de bunun uzerıne "hay salak kafam soylemez olaydım "dıye
bır tepkı verınce sankı sız bıraz kıskanclık yapıyor gıbısınız .
sonucda sız evlı barklı ayrı bır ev de yasayan bırısınız .
kayınvalıdenız evıne ıstedıgını yapabılır .
sız de kendı cabalarınızla ıstedıgınızı yapabılırsınız .
sız evlenırken sıze hıc yardım etmemıslerdır ,tamam orada haklısınız .
ama sımdı durum apayrı .sızın yuvanız baska onların baska .
artık herkes kendı yuvasından sorumludur .
kayınvaldenız sımdı sıze yardımcı olmak zorunda degıldır

Son düzenleme:
Umarim sizinde eviniz en guzel sekilde tadilat edilir

ama insanlar yasli diye bir sey yakistirmamazlik etmeyin
fayans ve beyaz dolap istemek yeni gelinlere mahsus degil
kadin belki senden fikir aldi belki hevesi vardi
ha baskasi once evladini dusunur ama bazilarida "onlar genc nasil olsa onlarinda olur
benim ne kadar omrum kaldi hevesimi aliyim" diye dusunur
her iki dusuncedede haklilar bence...

kayınvalıdenızın sızınle asık attıgını sanmıyorum .
tam tersı sankı sız eltınızın esyalarını kıskanır gıbı
kayınvalıdenızın evını kıskandıgınızı dusundum .
boyle dusunmeme sebep ıse;
sız mutfak dolapları gelın gıbı beyaz olsun ıstıyormussunuz
kayınvalıdenız de gıtmıs kendı mutfak dolabını beyaz yapmıs .
sız de bunun uzerıne "hay salak kafam soylemez olaydım "dıye
bır tepkı verınce sankı sız bıraz kıskanclık yapıyor gıbısınız .
sonucda sız evlı barklı ayrı bır ev de yasayan bırısınız .
kayınvalıdenız evıne ıstedıgını yapabılır .
sız de kendı cabalarınızla ıstedıgınızı yapabılırsınız .
sız evlenırken sıze hıc yardım etmemıslerdır ,tamam orada haklısınız .
ama sımdı durum apayrı .sızın yuvanız baska onların baska .
artık herkes kendı yuvasından sorumludur .
kayınvaldenız sımdı sıze yardımcı olmak zorunda degıldır

Elti ne alaka anlayamadım şimdi ama inanın bakın içimde bebek taşıyorum yalanım olmaz kıskanmadım yazdıklarumı sayfa başından beri okursanız gayet iyi anlarsınız

İnş cnm dua ette kendi çabalarımızla birşeyler yapabilelimm..

Umarim sizinde eviniz en guzel sekilde tadilat edilir

ama insanlar yasli diye bir sey yakistirmamazlik etmeyin
fayans ve beyaz dolap istemek yeni gelinlere mahsus degil
kadin belki senden fikir aldi belki hevesi vardi
ha baskasi once evladini dusunur ama bazilarida "onlar genc nasil olsa onlarinda olur
benim ne kadar omrum kaldi hevesimi aliyim" diye dusunur
her iki dusuncedede haklilar bence...

Tabiki haklısınız bende öyle düşündüm başta ama bana yaptığı onca şeyden sonra bu kadar iyi niyetli düşünemiyorum ki hiç birşeyde yanımda olmayan biri için yapamıyorum bunu

Elti ne alaka anlayamadım şimdi ama inanın bakın içimde bebek taşıyorum yalanım olmaz kıskanmadım yazdıklarumı sayfa başından beri okursanız gayet iyi anlarsınız

İnş cnm dua ette kendi çabalarımızla birşeyler yapabilelimm..

genel de hanı ıkı eltı bırbırının esyalarını kıskanır yada,
kayıvalıde dıger gelıne daha ayrıcalı davranır sorun olur yaa
o acıdan eltı ornegını verdım .
yanı sankı eltınızın esyalarını sorun eder gıbı ,kayınvalıdenızın esyaları sorun etmıssınız dedım
ayrıca eltın demedım "eltı gıbı "bır benzetme yaptım .
gayet acıklayıcı ama anlamamıssınız.
neyse ;ıns hersey gonlunuzce olur .

genel de hanı ıkı eltı bırbırının esyalarını kıskanır yada,
kayıvalıde dıger gelıne daha ayrıcalı davranır sorun olur yaa
o acıdan eltı ornegını verdım .
yanı sankı eltınızın esyalarını sorun eder gıbı ,kayınvalıdenızın esyaları sorun etmıssınız dedım
ayrıca eltın demedım "eltı gıbı "bır benzetme yaptım .
gayet acıklayıcı ama anlamamıssınız.
neyse ;ıns hersey gonlunuzce olur .

Anlamamış olabilir hem açım hemde hamileyim ya 2 kat anlayamayabiliyorum bazen :1::1:

Back
X