Abartıyor muyum yoksa kirilmam alinmam normalmi?

Regl döneminde canın sıkkınken yanına gidip çocuğuyla oynuyorsun.
Azıcık sitem edince seni tersliyor,hala mesaj atıyorsun.
Ablanlardasın diye aramamıştır düşüncesiyle arıyorsun,yine tersleniyorsun.
Akşam konuşamayacaksınız diye sabah yanına gidiyorsun.

Farkında mısın,hep fedakarlık eden,alttan alan,fırsat yaratan taraf sensin.
Hatta önlemler alıyorsun,ablamlardayım diye aramamıştır,akşam annemlerin yanında konuşamayız vs...
Bu adam bu kadar ince düşünmeye karşılık ne yapıyor ? Sürekli öf pöf azarlama halinde.

Bırak arama sorma,o fırsat yaratsın,o alttan alsın,gönlünü alsın.
Aslına bakarsan hatasını anlayıp gönlünü almasına imkan vermiyorsun gibi görünüyor.

Son düzenleme:
valla kusura bakma da beni de çıldırttın konu sahibi.. bence sen birkaç yüz kere daha ara, bir kaç bin mesaj at.. düş üstüne canım düş, adam kıtlığı var ülkede.. :ssz:

Son düzenleme:
Bence gayet normal herkes kirilir bu tavirlara, canin istemiyosa gelme derdim ben regl doneminde olan sensin sanki bitsin oyle gel Allahim yarabbim..

Bence gayet normal herkes kirilir bu tavirlara, canin istemiyosa gelme derdim ben regl doneminde olan sensin sanki bitsin oyle gel Allahim yarabbim.. Sanki bir onun cani var sadece o uzulur cani sikilir dunya onun etrafinda donuyormuscasina davraniyorlar..

Bazen insanların ritmi bozuluyor bunu kabul etmen gerek
Benim eşimde böyledir, canı sıkkınsa hiç sormam, üzerine gitmem, bir iki gün havası bozuk geçer sonra oturup dökülür içinde ne varsa. İlk zamanlar huyunu bilmediğimden, canı sıkkınken ilgimi arttırıyordum, şımartıyordum onu ama ters tepti hep, ben ilgilendikçe o ters çıktı, şimdi sormuyorum bile. Yani herkesin bir huyu var, canı sıkkınsa bırak kendi haline. Üst üste aramak, mesaj bir de üzerine fırça zaten bozuk olan ayarlarını hiç düzelmeyecek şekle getirir bir süre sonra. Mesele pms falan değil, bir küçük gerginliğin ardından konuşmalıyız, akşama vakit yok sabaha mutlaka konuşmalıyız, ültimatom verir gibi olmaz...

Erkek hep nazik olacak, centilmen olacak, hep hassas duygularını düşünecek konuları biraz ütopik, daralınca çıkıyor ağızlarından bizim gibi değiller, kaldıramayacağın lafı duymamak için sık boğaz etmeyeceksin. O bir şekilde sana ulaşacak, gitme üzerine. Dedim ya herkesin bir huyu var, keyfi yerindeyken mesela güzel bir yemek yiyip ardından başbaşa sohbet ederken, söylüyorum kırıldığım şeyleri, anlıyor, bir daha yapmıyor. Mesela ona bir gün bu aralar bana sesini yükseltiyorsun, buna alerjim var beni kavga edecek duruma getirme, bağırdığında seni ciddiye almıyorum dedim, en öfkeli anında bile yapmadı bir daha. Huyuna göre anlayacağı ve aklına yatacağı şekilde anlat istediklerini. Alındım, kırıldım falan boğuyor bu tip şeyler. Gergin anlarda sabırlı davranmak hep alttan almak değildir, ilişkini yürütmek için itidaldir. O sinirli, sen alıngan olursan nasıl uzlaşacaksınız ...

Her ay her ay alinganlik cekemem diyen adama sebeklik yapıp gönül almissiniz tebrik ederim. Su sizdeki sabir midir nedir bunun adi bundan ben de istiyorum. Git o zaman regl sıkıntısı olmayanindan soyle bir yagiz delikanli bul hadi canim der gonderirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ee o kırmış siz gönlünü almışsınız, ben anlamadım bu işten bir şey, artık haddini bildirmenin vakti gelmiş sanırım. ya sevmiyor, ya da çok alttan alığınız için umursamıyor.

Her ay her ay alinganlik cekemem diyen adama sebeklik yapıp gönül almissiniz tebrik ederim. Su sizdeki sabir midir nedir bunun adi bundan ben de istiyorum. Git o zaman regl sıkıntısı olmayanindan soyle bir yagiz delikanli bul hadi canim der gonderirdim.

İnanin bana canının sıkkın olmadigini bilsen bende aynisini derdim. Biz bugüne kadar dünün dişinda hic kavga etmedik ufak bir tartismamiz bile olmadi. Çok ama çok zorlu bir yolculuktu bizim iliskimiz ancak hic bir zaman birbirimizi kirmadik. Dun boyle olunca bende olabilir bugünde onun canı sıkkın ben sabir gostereyim dedim. İyi ki de gostermisim :) bugün yuzyuze konuşmak için yemekten önce tekrar gittim yanina :) konuştuk uzunca bize dair :) ozurlerimizi gönülden dile getirdik sevgimiz itiraf ettik yine yeniden defalarca ve herşey normal seyrine döndü. Su anda maddi sıkıntı çekiyor işinden dolayı ve o bu evreyi atlatana kadar ona sabrimin son sinirina kadar destek olacagim.

İnanin bana canının sıkkın olmadigini bilsen bende aynisini derdim. Biz bugüne kadar dünün dişinda hic kavga etmedik ufak bir tartismamiz bile olmadi. Çok ama çok zorlu bir yolculuktu bizim iliskimiz ancak hic bir zaman birbirimizi kirmadik. Dun boyle olunca bende olabilir bugünde onun canı sıkkın ben sabir gostereyim dedim. İyi ki de gostermisim :) bugün yuzyuze konuşmak için yemekten önce tekrar gittim yanina :) konuştuk uzunca bize dair :) ozurlerimizi gönülden dile getirdik sevgimiz itiraf ettik yine yeniden defalarca ve herşey normal seyrine döndü. Su anda maddi sıkıntı çekiyor işinden dolayı ve o bu evreyi atlatana kadar ona sabrimin son sinirina kadar destek olacagim.

Allah mutlulugunuzu daim etsin. Basa kavga sıkıntı göstermesin

Allah mutlulugunuzu daim etsin. Basa kavga sıkıntı göstermesin

Amin :) çok tesekkur ederim cumlemize inşallah :)

ee o kırmış siz gönlünü almışsınız, ben anlamadım bu işten bir şey, artık haddini bildirmenin vakti gelmiş sanırım. ya sevmiyor, ya da çok alttan alığınız için umursamıyor.

Onun isteyerek kirmadigini bildiğim için alttan aldin. Kavga etmediğimiz için hic çok şükür ki bu ilkti bizim için yani. Bende alinganlik yaptim biraz diye duaunup hem ona moral verme amaçli hem de aramiİ isitma amaçli yakinlasyim simdi herşey çok daha güzel çok şükür.

Amin :) çok tesekkur ederim cumlemize inşallah :)

Onun isteyerek kirmadigini bildiğim için alttan aldin. Kavga etmediğimiz için hic çok şükür ki bu ilkti bizim için yani. Bende alinganlik yaptim biraz diye duaunup hem ona moral verme amaçli hem de aramiİ isitma amaçli yakinlasyim simdi herşey çok daha güzel çok şükür.

Sevindim.. en azından içinizin rahat olmasına.. :54:

Üstüne fazla düşmüşsün. Kaçan kovalanır ve o da kaçıyor.
Bir kere sen de kaçmayı dene bak nasıl herşey tersine dönüyor :34:

Üstüne fazla düşmüşsün. Kaçan kovalanır ve o da kaçıyor.
Bir kere sen de kaçmayı dene bak nasıl herşey tersine dönüyor :34:

Sıkıntinin sebebini cozduk allaha bin şükür bizde kaçan kovalanir pek işlemiyor arada hem ask hem de mantık var :)

Sıkıntinin sebebini cozduk allaha bin şükür bizde kaçan kovalanir pek işlemiyor arada hem ask hem de mantık var :)

Bizlerde de aşk ve mantık var aşksız mantıksız evlilik yapmadık da :34:
Kaçan her zaman kovalanır istediği kadar aşk ve mantık olsun arada :34:

regl döneminde canın sıkkınken yanına gidip çocuğuyla oynuyorsun.

Hatta önlemler alıyorsun,ablamlardayım diye aramamıştır,akşam annemlerin yanında konuşamayız vs...
Bu adam bu kadar ince düşünmeye karşılık ne yapıyor ? Sürekli öf pöf azarlama halinde.

Aslına bakarsan hatasını anlayıp gönlünü almasına imkan vermiyorsun gibi görünüyor.

kesinlikle katılıyoeum
hatta daha az bile söylemişsin meleknaz
biraz kendine saygın olsun arkadaşım
ağırdan alsana kendini biraz
aramıyorsa arama, tersliyorsa ne diye peşindesin hala

biraz dik dur bakalım ne kadar değerlisin o zaman gör

Regl döneminde canın sıkkınken yanına gidip çocuğuyla oynuyorsun.

Katılıyorm kırılan sen gonul alan da seng

kesinlikle katılıyoeum
hatta daha az bile söylemişsin meleknaz
biraz kendine saygın olsun arkadaşım
ağırdan alsana kendini biraz
aramıyorsa arama, tersliyorsa ne diye peşindesin hala

biraz dik dur bakalım ne kadar değerlisin o zaman gör

Kendime saygın elbette var. Kırilganlik alinganlik yaptigim doğru sonrasında oturdum konuştuk anlatti içindekileri. Bir sahada surat asmadi zaten bende anlattim sonrasında düzeldi herşey çok şükür.

Katılıyorm kırılan sen gonul alan da seng

Ama sonuçta gülen yüzler bize ait olduktan sonra ve hatasini anlayip özür dinledikten sonra bir daha tekrar etmedikten sonra bunu yapmaya değer.

Bazen insanların ritmi bozuluyor bunu kabul etmen gerek
Benim eşimde böyledir, canı sıkkınsa hiç sormam, üzerine gitmem, bir iki gün havası bozuk geçer sonra oturup dökülür içinde ne varsa. İlk zamanlar huyunu bilmediğimden, canı sıkkınken ilgimi arttırıyordum, şımartıyordum onu ama ters tepti hep, ben ilgilendikçe o ters çıktı, şimdi sormuyorum bile. Yani herkesin bir huyu var, canı sıkkınsa bırak kendi haline. Üst üste aramak, mesaj bir de üzerine fırça zaten bozuk olan ayarlarını hiç düzelmeyecek şekle getirir bir süre sonra. Mesele pms falan değil, bir küçük gerginliğin ardından konuşmalıyız, akşama vakit yok sabaha mutlaka konuşmalıyız, ültimatom verir gibi olmaz...

Erkek hep nazik olacak, centilmen olacak, hep hassas duygularını düşünecek konuları biraz ütopik, daralınca çıkıyor ağızlarından bizim gibi değiller, kaldıramayacağın lafı duymamak için sık boğaz etmeyeceksin. O bir şekilde sana ulaşacak, gitme üzerine. Dedim ya herkesin bir huyu var, keyfi yerindeyken mesela güzel bir yemek yiyip ardından başbaşa sohbet ederken, söylüyorum kırıldığım şeyleri, anlıyor, bir daha yapmıyor. Mesela ona bir gün bu aralar bana sesini yükseltiyorsun, buna alerjim var beni kavga edecek duruma getirme, bağırdığında seni ciddiye almıyorum dedim, en öfkeli anında bile yapmadı bir daha. Huyuna göre anlayacağı ve aklına yatacağı şekilde anlat istediklerini. Alındım, kırıldım falan boğuyor bu tip şeyler. Gergin anlarda sabırlı davranmak hep alttan almak değildir, ilişkini yürütmek için itidaldir. O sinirli, sen alıngan olursan nasıl uzlaşacaksınız ...

Evet bu söylediklerinde katiliyorum. Ertesi aksam yanina tekrar gittiğimde yemek öncesi konuştuk yolda İa yerinde v.s. anlatti sıkıntisini bende içimi döktüm aramiz düzeldi çok şükür. Hep alttan almiyorum zaten yani daha ilk kavgamiz diyebilirim. Ondan sonrada olmadi zaten ne surat asti nede azarladi. Hatta o günden sonra bize dair daha büyük adimlar atmak için cabaliyor.

Back
X