- 8 Mayıs 2025
- 101
- 331
- 18
- 32
İyi de milletin/komşunun eşyasını/ayakkabısını tekmeleyip kavga çıkaran, sonra nişanlısını insanların üstüne salan birisin; komşum hastalıktan ani bir şekilde “kör” oldu ama öncesinde beni dışlamışlardı ben de kapımı çaldığında açmadım diyen de sensin. Bana bile geçmedi emojiyi nişanlının oğlunun attığı, seni tanıyan halan sana niye kefil olsun. Kaldı ki sana inansa bile çok orta yollu, nötr ve mantıklı bi cevap vermiş.Benim mi beklentim yüksek bilmiyorum ama beni çok yakından tanıyan insanların bana yapılan bir suçlamada Veya iftirada bunu yapmayacak biri olduğumu teyit etmemesi, buna ihtimal vermesi o kişiden soğutuyor. Hayır ,gizlikale bunu yapmaz diyememesi, bunu yakıştırması sinirimi bozdu. Defalarca hala böyle bir nasıl olabilir, nasıl böyle düşünür diyorum onu bilemem , ben orda değilim diyor. Yakıştırılan bayağılık can sıkıcı.
Yakıştırılan can sıkıcı diyor bi de ksksksk insan bu kadar mı kendini bilmez, bacım yakıştırılan aslında tam senlik hareket de nişanlının oğlu da yapmış olabilir şimdi düşününce, babası ne ki yetiştirdiği bebe ne olsun. Bi kararsız kaldım şuan senle el kadar bebe arasında.