Abartıyor muyum?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Merhaba arkadaşlar. Dun benim doğum günümdü. Eşim daha öncesinden bana hediye almıştı sağolsunBiz bit yıllık evliyiz ve geçen yıl da nişanlıyken Sadec e bir yerde yemek yedik hediye falan yoktu çünkü düğün masrafları vardı kendiside söyledi. Ama ben yine dr küçük bir hediye beklemiştim. Çok fazla buyutmedim olayı . Dun de Bana çok iyi davrandı. Fakat diğer günlerden bir farkı yoktu dışarda yemek yedik bir saat içind e ev e geldik.pasta bild söylemedi. Ben Ka c kere dedim canlı müzik olan yere gitsek falan yok dedi orda balık yemek lazım şimdi ocki içemeyiz bilmemne saçma sapan seyl er geveledi .Yemek yediğimiz mekanın yan tarafında canlı müzik vardı aa dedim canlı müzik var. Evet öyleymiş dedi geçti gitti. Ben çok bozuldum . Ostedim ki bir kutlama gibi bisi yspslom ne bilim küçük bir pasta karşılıklı bağıra bağıra söyleyelim. Ama olmadı. Yine olmadi. Defalarca ima etmeme rağmen olmadı . Eve gidince belli ettim tabi sana yaranilmiyir elimden geleni yapıyorum senin için dedi .Ben de tutamadım kendimi ne yaptın ki dedim .kirildi.ama ben de çok kırgınım. Üzgünüm . Belli dert değil benim ki ama ne bileyim ya .Siz olsanız ne yapardınız?

İma etmek yerine keşke açık açık söyleseydiniz. Bir çok sebebi olabilir, sevmiyordur kutlama yapmayı, maddi durumu düşünüyordur, akıl edememiştir vs.

Abartmışsınız. Bence şımarıklık bu yaptığınız..

Eşim sürprizler de yaptı boş geçtiği de oldu. Bu yıl mesela sadece sözlü olarak kutladı :)) hiç de sorun çıkarmadım..önemli olan unutmaması..

Adam elinden geleni yapmış,
Unutmamış,hediyesini almış,dışarıda yemek yenilmiş...

Gereken ilgiyi göstermiş bence...
Abartıyorsunuz biraz...

Y
İma etmek yerine keşke açık açık söyleseydiniz. Bir çok sebebi olabilir, sevmiyordur kutlama yapmayı, maddi durumu düşünüyordur, akıl edememiştir vs.

Ima değil aslında direk söyledim canlı müziğe gidelim dedim .mekandan çıkarken varmış dedim .daha nedim

Arkadaşlar yemeğe veya hediye olsa ne olur şu sonu gelmeyince benim içimi yiyor ay sonu napıcaz diye .Ben mi planı yapicam normal bir ücrette çalışıyorum nr yapayım zaten ksc gündür bunun sınırı var üstümde

Ilk yıl nasildi
İlk yıl yemeğimizi ben hazırladım. O çiçek ve hediye almış. Evdeydik. Sadece 3.yılımızda sürpriz yapıp bi mekana götürdü kalabalıktık. Canlı müzik kemanlar hediye pasta her şey vardı. Şu an yedi yıllık evliyiz ya dışarda yemek yeriz ya çiçek yollar veya hediye alır. Bi defa mesajla bi defa da sözlü olarak kutladı o kadar..

Beklentiler sizi üzer. Yeterince ilgilenmiş adam zaten. Bidahakine planı siz yaparsınız istediğiniz gibi kutlarsınız..

Hamile kaldım sen çalışmazsan nasıl geçinecez deyip içimi yedi. Çocuk en sonunda düştü. Ya beni çok seviyor biliyorum ama bu huylarına tahammül edemiyorum.çocuk gibi söylenmesi benim hiçbişeyden mutlu olmamami sağlıyor. Dayanamıyorum artık

İlk yıl yemeğimizi ben hazırladım. O çiçek ve hediye almış. Evdeydik. Sadece 3.yılımızda sürpriz yapıp bi mekana götürdü kalabalıktık. Canlı müzik kemanlar hediye pasta her şey vardı. Şu an yedi yıllık evliyiz ya dışarda yemek yeriz ya çiçek yollar veya hediye alır. Bi defa mesajla bi defa da sözlü olarak kutladı o kadar..

Beklentiler sizi üzer. Yeterince ilgilenmiş adam zaten. Bidahakine planı siz yaparsınız istediğiniz gibi kutlarsınız..
O ilginin acısını ay sonu nasıl gelecek nu ay sonu diyerek çıkarır zaten . Ben çalışmasam ne hediye olurdu ne yemek

hediye almış, yemeğe götürmüş. hayalinizdekini düşünüp mutsuz olacağınıza o ana odaklanıp mutlu olsaydınız keşke.

Back
X