Sizde abartmiyor musunuz? Hazir gül yapraklari internette de 50-100tl. Pasta desen iyi bir pastayi disarda alsan yine 100tl civarinda oluyor minicik bisey degilse.
Sanki adam servet harciyor gibi. Yok hesap şu kadar, gül bu kadar...
Esim hicbiseyin fiyatini soylemez suprizde he biliyorsam biliyorumdur ama kendi soylemez. Kalkip supriz icin hazirlanan masadaki gulun pastanin fiyatini dillendirip kizmak ne kadar ayip ya. Senede 1 kere ya alti ustu batmazdiniz.
Ben esinizin yerinde olsam gul yapraklarini mezardan yolar, pastayida dandik alir evde kutlardim. Zaten bunu istiyormussunuz
Konu sahibi, ben ozel gunlere takilmam ama dogum gunu ve evlilik yil donumu benim icinde cok onemli severim kutlamalari 4. Senemiz olcak esim atlamaz ama anladigim kadariyla parayla ilgilide derdiniz var sizin. Esiniz belki oyuzden isteksizdir. 50tl lik icecek alirdik diyorsun ama bir icecek alip 1 saat oturamazsin orda. Adam hakli uzatmayin durumu olunca yapar.
iki kişilik bir pasta dısarıda en iyi yerde 100 tl değil.
görmeyen yaşamayan bilmeyen bir insan değilim
eşim buna bu kadar para verdim şuna şu kadar para verdim demiyor
ben evde kocasını bekleyen dünyadan bir haber bir kadın değilim , neyin ne kadar ettiğini biliyorum , mesleğim de satınalma üzerine..
mezardan yollar tabiri çok ayıp olmuş ,
senede bir kere olmuyor bizim için.
eşim tanısma yıldönümünde bile bu tarz organizasyonlar yapar
yılbasında yapar , sevgililer gününde yapar, doğumgunumde , evlilik yıldönümünde, kendi doğumgününde vs vs
senede 7-8 kere bizde böyle durumlar olur
benim aile düzenimi bilmiyorsunuz , eşimi tanımıyorsunuz ben burada detay belirtmedim ama eleştiriniz çok ağır
eşim bana bir hediye alırken 4-5 tane alır
mesela en iyi markanın parfümünü alır ama bir dogumgunumde 3 tane birden alır.
bir özel gün bize en az 2-3 bin tl ye patlar .
gittiğimiz mekanda masaya çiçek söyler ancak eve geldiğimizde bir çiçek daha olur bunun gibi şeyler .
tekrar söylüyorum mezarlıktan çiçek toplama fikri çok aşağılayıcı.
size göre bunlar senede bir iki oluyordur gereklidir
benim evliliğimde senede 7-8 olur ve abartılır gereksizdir.
eşim anneler günü için bile hediye alır bana ki ben anne değilim.