Abartıyor muyum?

Ben şuraya takıldım. Yeni evlisiniz, neden bilmiyorum ama kafede yaklaşık otuz kişi oynayarak bunu mu kutluyorsunuz? Kafede?
Çok saçma bir sahne değil mi ya?

Ben şuraya takıldım. Yeni evlisiniz, neden bilmiyorum ama kafede yaklaşık otuz kişi oynayarak bunu mu kutluyorsunuz? Kafede?
Çok saçma bir sahne değil mi ya?
Eşimin taktığı altınlar vardı Onu kurtarmak maksatlı çünkü düğünü memlekette yapıp uzağa geldik

Eşimin taktığı altınlar vardı Onu kurtarmak maksatlı çünkü düğünü memlekette yapıp uzağa geldik
Biz de öyle yapmıştık ama evimize misafirliğe gelen arkadaşlarımız hediyesini, takısını da getirdi. Normali budur.

Sizi çok iyi anlıyorum aynı durumu yaşadım, tabi ki tüm gün sadece sizinle ilgilenmesini istemiyorsunuz biliyorum, sürekli sizinle konuşmasa bile size ortamda sahip çıktığını hissetmek istiyorsunuz. Aksi takdirde kendini ortamda fazlalık gibi hissediyor. Siz de aynısını ona yapın empati yapsın

Bence haklısınız
Tabi ki farklı insanlarla da konuşup sohbet edeceksiniz ama sizinle de ilgilenmesi konuşması gerekir çok iyi anlıyorum sizi
Aynı şeyi biz de eşimin ailesine gidince yaşıyoruz o yüzden nefret ettirdi yani bu durumdan

Ayyy biri beni anladı tam olarak anlatmak istediğim buydu

Artık gitmek istemiyorum.kendimi kötü hissediyorum

Nasil yani bi dugun de arkadaslara mi yaptiniz taki taksinlar diye. E eve gelinmiyo mu sizde? Cok komik bi durum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…