Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cinaragacivepufboregi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
20
21
3
Malum virüs nedeniyle her yer kapandı. Erkek arkadaşım da arkadaşlarıyla haftanın 4 günü kafeye giderdi otururlardı fix.. Haliyle orası kapanınca arkadaşının evini mesken tuttular. Patlıyorlar sıkıntıdan, oraya yürüyerek gidip sonra gece eve dönüyorlar. Muhabbet edip, film izliyorlar. Bir iki arkadaşı da işe gidip geliyor hala. Bende her gün söyleniyorum bencil olma otur oturduğun yerde çıkma evden artık diye.. O da şurdan şuraya gidiyorum dönüyorum ya ne olacak çok abartıyorsun geziyor muyum sanki diye bana kızıyor. Ki uyardılar misafirliğe gitmeyin kabul de etmeyin diye.. Bilemiyorum ben mi abartıyorum gerçekten? Endişeleniyorum da.. her gün tartışıyoruz uyuz oluyorum. Siz ne diyorsunuz?

O kendini korumuyorsa sizin yapacağınız pek bir şey yok siz kendinizi koruyun ve görüşmeyin kesinlikle. Biz 10 gündür 5dakıkalık mesafedeki yakınlarımızı görmüyoruz görüntülü konusuyoruz. Siz de abartmıyorsunuz insanlar ne zaman ciddiye alacak acaba kendi baslarına ya da sevdiklerine gelince mi.

Ne yaparsan yap deyip, görüşmeyin bir süre. Şuradan şuraya gidiyor olabilir de, sonuçta işe gidip gelen insanlarla görüşüyormuş. Onların kimlerle temas ettiği, işe nasıl gidip geldikleri, öğle yemeklerini nerede yedikleri, görüştükleri başka arkadaşlarının başka kimlerle görüştüğü belli mi? Değil. İzolasyon o yüzden gerekli işte ama anlamayana anlatmak o kadar zor ki. Anlatmaya çalışmaktansa, görüşmemek daha kolay.

Pek ciddiye almıyor sanırım. Yakınlarından birinin ölmesini bekliyor herhalde. Anca o zaman dank edecek belli ki...

Italyada 24 saatde 400 e yaklaşık insan ölmüş. Bıraksın da bir iki hafta abartalim da oturalim evimizde. Ya aslında bu krizde kimin gerizekali olup olmadığı o kadar güzel anlaşılıyor ki, heleki sosyal medyada. Bir sürü Profil sildim. Erkek arkadaşınız da pastanın üstünde en parlayan mum değil gibi

Ya bak sorumsuzluğa sinir olup kalbimde kötü tohumlar yetişince bencil oluyorum
Ama herkes mağdur virüs kimsenin suçu değil
Ama üste düşeni yapmak çok zor değil
Ülke olarak değil dünya olarak bu virüse takım gibi savaşmalıyız

ya herkes magdur ama ben şimdi yurda nasıl donucem diye ecel terleri döküyorum sonra diyorum ki vander ülken bunları bıraksa uymazlar cahillikleri aptallık seviyesine gelmiş...

Sakin ol kır dizini otur diyorum
Keyfe keder gezip virüs getirip bulaştırmanın hesabını kim verecek?
Djdjjd vallaha o sorumsuzları bulup dkdkd bir şeyler yapmak istiyorum

Anlama zorluğu mu yaşıyor erkek arkadaşınız? Ne kadar sorumsuzca. Sinirlendim. Karşı komşuya bile gitmeyeceksin ey Türk halkı!! Aklını başına devşir!

Arayıp ağzına s....sınız, italyada böyle bir kız yüzünden kendi ailesinden 4 kişi öldü, kız doğum günü için evinden çıkıp ziyarete gitmiş, hasta değil ama taşıyıcı...

Siz bu sorumsuz tiple görüşmeyin bu süreçte

İşte tamda bu model yüzünden yayıldı bu ülkede.
Bizimde ağız ağıza doğum günü kutlaması fotosu paylaşan alt komşuya mesaj attım.
Toplanmayın artık (her gece bir aradalar 15 20 kişi)
Virüs bu şakaya gelmez dedim.
Bana ne yazsa beğenirsiniz

Canım çok haklısın.
Ama biz dikkat ediyoruz

Siz de böyle düşünüyorsunuz değil mi? İnsanı çıldırtıyorlar. İzolasyon demek, çevreden uzaklaşmak demek. Sizden başkası ile görüşmemek demek.
Aynen oyle. Bir kere neden derım ikinciye yapma bence der sebeplerini sayarım sonrası hakettıgı oluyor malesef
Bu keyfi, evde canım sıkılıyor dıyıp sokaga cıkanlar ıcın.
CALISMAK zorunda olanların Allah yardımcısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…