• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum?

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.431
358
Kütahya
Öncelikle merhabalar. Yine başkalarına anlatamadığım derdimi burda sizinle paylaşayım dedim. Olaya geçeyim. Bir süre önce instagramdan eski bir arkadaşım mesaj attı ve takip isteği yolladı. Onunla 6 senelik bir arkadaşlığımız vardı, ancak arkadaşlığımızın sonlarına doğru benden hoşlandığını söyledi, reddettim. Bir süre daha arkadaş olarak devam edip sonra bozuşmuştuk. Bunlardan sevgilimin de haberi var. Sevgilim onun mesaj attığını duyunca bana baskı yaptı ve arkadaşımla biraz konuştuktan sonra onu engellemek zorunda kaldım. Sevgilime baya dil döktüm bi dönem benden hoşlanmış olsa da sonuçta kaç senelik bir arkadaşlığımız vardı ve silip atmak istemiyodum.

Geçtiğimiz günlerde de aynı şekilde onun geçmişte arkadaş olduğu sonrasında kızın ona açıldığı sevgilimin reddettiği daha sonra yine arkadaş kaldıkları ancak uzun süredir konuşmadıkları bir kız mesaj attı. Ve gayet hiçbir şey olmamış gibi konuşmuşlar bunu sonradan öğrendim. Üstüne sevgilim o mesaj atınca gitmiş instagramdan da kıza istek atmış. İçimde kıskançlık yok,sevgilimin o kızı yalnızca arkadaş olarak gördüğünü düşünüyorum, kızı ve geçmişteki arkadaşlıklarını az çok biliyorum, normalde olsa arkadaş olmalarına da kızmazdım ama bana zorla engellettikten sonra kendisinin bu kadar rahat olması, benim kızacağımı bile düşünmemesi beni delirtti ve bu ilişkiyi sorgulamaya başladım. Bu aralar zaten karantinadan dolayı çok sıkılıyordu arkadaş arayışındaydı bu da tuzu biberi oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ders niteliğinde.
Demekki sevgili istiyor diye oyle arkadaslari silip engellememek gerekiyormus.
Normalde hiçbir arkadaşıma karışmaz, geçmişte hoşlanması sorundu, başta direttim engelleyemem diye ama sonra o arkadaşım benden hala hoşlandığını ima eder gibi konuşunca diretmedim. Ama sevgilimin imalardan haberi yok. Direk geçmişte hoşlandığı için mimledi.

Ben erkekim diye başlayıp , gadın milleti dediğin diye bir nutuk çekme potansiyeli olan ben yaparım sen yapamazsın modunda bi sevgiliniz var. Bravo 👏🏻👏🏻 Siz de ne derse tamam deyin o istediğini yapsın ama.

(Ben ikinizin de görüşmemesi gerektiğini düşünüyorum daha doğrusu ben görüşmezdim. Arkadaş kıtlığı yok ya. Ama engellemek nedir yahu?)

Normalde hiçbir arkadaşıma karışmaz, geçmişte hoşlanması sorundu, başta direttim engelleyemem diye ama sonra o arkadaşım benden hala hoşlandığını ima eder gibi konuşunca diretmedim. Ama sevgilimin imalardan haberi yok. Direk geçmişte hoşlandığı için mimledi.
Kendisine gelince isler farkli isliyor anlasilan. Bide gidip takip isteği atmis.
Burnundan getir bence hakkin.
Hatta cart curt ederse bas tekmeyi.

Ben erkekim diye başlayıp , gadın milleti dediğin diye bir nutuk çekme potansiyeli olan ben yaparım sen yapamazsın modunda bi sevgiliniz var. Bravo 👏🏻👏🏻 Siz de ne derse tamam deyin o istediğini yapsın ama.

(Ben ikinizin de görüşmemesi gerektiğini düşünüyorum daha doğrusu ben görüşmezdim. Arkadaş kıtlığı yok ya. Ama engellemek nedir yahu?)
Kıçı kırık sevgili yüzünden beni engelliyecek 6 senelik arkadaşımın yüzüne tükürürüm mesafe koyarsın, konuşmazsın ama engellemezsin de...
Sevgilinde gevşek bir ape...
Boşan kendisinden
İlla görüşmek zorunda değilsiniz ama arkadaşınizi engellemek ayıp olmamış sizce de?

Sevgiliniz ben erkeğim, istediğimi yaparım kafasında muhtemelen.

Yerinizde olsam bende rahatsız olurdum. Birşey yapılacaksa iki taraf için de olmalı bu.
Evet aslında ağır oldu pişmanım biraz. O arkadaşımla bozuştuk dediğimiz dönemde bana çok ağır laflar etmişti o yüzden çok da ayıp etmişim gibi gelmemişti o an.

Evet aslında ağır oldu pişmanım biraz. O arkadaşımla bozuştuk dediğimiz dönemde bana çok ağır laflar etmişti o yüzden çok da ayıp etmişim gibi gelmemişti o an.
Eh diyelim o öyle oldu, size baskıyla eski arkadaşınızi engelleten sevgili, aynı şeyi yapınca tepki göstermediniz mi? Bu başka şeylerde de böyle olur. Sen kadınsın dur ben erkeğim yaparım.

Her ne olursa olsun bu sizin almanız gereken bir karar. Mesafeli davranmanızı ya da görüşmemenizi rica edebilir ama engelletmek nedir?

Saglikli bir iliskide esitlik olmasindan yanayim. Size, kendisinin tehdit olarak gordugu baska bir erkegi engelletiyorsa ayni sekilde onun da buna benzer davranislar sergilememesi, herhangi bir eski kiz arkadasi ile iletisim kurmamasi gerekir. Iliski, iki kisilik yasanir. Istedigini yapan egolu erkekler, dogru durust birliktelik yasatip mutlu edemez fikrimce.

Kendisine gelince isler farkli isliyor anlasilan. Bide gidip takip isteği atmis.
Burnundan getir bence hakkin.
Hatta cart curt ederse bas tekmeyi.
Ay üzgümüm ama çok pişkinmiş sevgiliniz insan size yaptığını hatirlayıp utancından eklemez. :KK57:
Kadın yaparsa cıs, erkek yaparsa ne olmuş ki?
Siz bu duruma ne tepki verdiniz?
Evet ve bana o zaman demişti ki ben benden geçmişte hoşlanan kimseyle konuşuyor muyum? Bu lafı birkaç kez etti.
İşten yeni çıkmıştır, bir saat sonra eve gelir. Bir sürü yazdım yazdım sonra işte rahat konuşamayacak ben deliricem biliyorum. Akşam seninle konuşalım, yazmıştım ama mesajları sildim, ağır konuşmamak için kendimi zor tutuyorum yazdım. O kızla konuştuğunu kendisinden öğrendim bu oglen gibi.

Benim takıldığım kısım, arkadaşınızın geçmişte sizden hoşlandığını nereden biliyor? O dönemde birlikte miydiniz? Veya sevgiliniz neden o arkadaşının kendisinden hoşlandığını söylüyor?

Eh diyelim o öyle oldu, size baskıyla eski arkadaşınızi engelleten sevgili, aynı şeyi yapınca tepki göstermediniz mi? Bu başka şeylerde de böyle olur. Sen kadınsın dur ben erkeğim yaparım.
akşam büyük kavga olacak zaten. Bu tür konularda sessiz kalamam asla. Bu aralar çok kavga ediyoruz ve genelde ben çıkarıyorum acaba ben mi sorun cıkarıyorum haklı mıyım diye yazdım aslında. Bugunki kavga belki de gemileri yakmama sebep olacak o yüzden önce buraya yazmak istedim.
Her ne olursa olsun bu sizin almanız gereken bir karar. Mesafeli davranmanızı ya da görüşmemenizi rica edebilir ama engelletmek nedir?
evet öyle kendisine gelince medeni bir ilişki yaşıyoruz, konu ben olunca öyle olmuyor nedense
Saglikli bir iliskide esitlik olmasindan yanayim. Size, kendisinin tehdit olarak gordugu baska bir erkegi engelletiyorsa ayni sekilde onun da buna benzer davranislar sergilememesi, herhangi bir eski kiz arkadasi ile iletisim kurmamasi gerekir. Iliski, iki kisilik yasanir. Istedigini yapan egolu erkekler, dogru durust birliktelik yasatip mutlu edemez fikrimce.
Katılıyorum çok güzel yazmışsınız ki ben artık onun sözlerine nasıl güvenicem? Kendi dediğini kendisi uygulayamıyor demek ki keyfi neyse onu yapıyoruz aslında

Tam bir ben erkeğim yaparım sen kadınsın yapamazsın zihniyeti.Madem eskiden senden hoşlanan bir arkadaşınla konuşman yanlış bir durum kendisi niye aynısını yapıyor ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler.Bu magandayı terk etmelisiniz bence
Aslında bu zihniyette bir insan olduğunu da düşünmüyorum. Konuşunca gayet medeni. Bence sorun fazla vurdumduymaz olması

Benim takıldığım kısım, arkadaşınızın geçmişte sizden hoşlandığını nereden biliyor? O dönemde birlikte miydiniz? Veya sevgiliniz neden o arkadaşının kendisinden hoşlandığını söylüyor?
Kız sevgilimden hoşlandığı dönem ikisini de tanıyordum, ama sevgili değildik. Benimkini de kendim söyledim, söylemesem bir şey saklamış gibi hissederdim.

Kendı demekkı kızla konusmasında yanlıs bıseyler varkı sıze kızdı yanlıs bısey olmasaydı sızın arkadaslıgınızdada kotu bısey aramazdı kızmadı

Back
X