• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karısının ahı beni bulmaz kadınla evli olan ben değilim kadın evlenirken benden söz almadım kendinizi avutmayın boşuna. Ayrıca affeden aldatmayı sorun bile etmeyen gurursuz bir kadının kime ne ahı olacak. Allah görüyor kimsenin hikayesi bitmedi zaman kimin ahının tutacağını gösterir
Sen kadına gururusz diyorsun da sen tam olarak kendini nereye koyuyorsun?

Sana ne kadından tekrar ediyorum sana ne? Koca onun ne isterse onu yapar, seni şikayet eden sana şizofren diyen de o adam işte? Koca koca kadınlar bok herifin uğruna ne hale getiriyor kendini?

Mune Mune hanimcigim Kazen Kazen beycigim, Allah rizasi icin sunun ip'sini falan banlayin.

Bu kadar israrci birinin uzaklaştırma sebebiyle hapis cezasi almasına hic sasirmadim C ccbpearl sen o aileyi canindan bezdirip bu durumlara dusmediysen bende hicbir sey bilmiyorum.

Adam / kadin midesizlermis (sanane?), onun anasina babasina acimamislar, (sen acidin mi anana babana, kendini boyle rezil ederken?)

Cocuklarindan ahi cikarmis (sen kimsinde o gunahsizlara ahin tutacak?)

Ne diyerek edeceksin ??? İftiradan karşı şikayetim var zaten. Adam beni ölümşe bile tehdit etmişti yakalanınca ispatım yok ses kaydıyla mı iletişim kuracaktım kaldı ki hukuku ne sanıyorsunuz adamın yaptığı şikayetler bile boş beleş sadece eziyet için yapılmış şeyler siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya
Hakaret tehtit sizi aradığına dair

Tamam işte ben de bu neyin kafası diyorum. Hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmişler ben de ediyordum evimde otururken yapıldı bütün bunlar. Karşılıklı şikayetleri gerçi çekelim herkes hayatına gitsin bile dedim araya baro başkanı girdi konuştu adam kabul etmedi kadının ailesi yaptırıyor demiş. Adam beni stalklarken orda 2. çocuk yapılmış benimle uğraşmanın mantığı neydi diyorum zaten ben de. Adam bana verdiği zararın farkındaydı da daha fazlasına ne gerek vardı Allah aşkına. Şimdi ben yaşayan bir ölü gibiyim her gece ağlıyorum ne evleneceğim ne anne olabileceğim hayata küstüm ölmek için dua ediyorum ama onlar orada benim felaketimin üzerine saadet yaşıyorlar hak mı reva mı ? Ne evli biriyle ikişki yaşamış ilk kadınım ne de adamın aldattığı tek kadın eminim de son olmayacağım. Ama bütün bunlara gerek yoktu beni değil hayatımı s*kti orada ise hayatlarını yaşıyorlar
Sen kadının hayatını mahvetmek istemissin ama o seninkini mahvetmiş. Kocam beni aldatsa bu şekilde davranmam ama kadının yaptığını beğendim ben. Sana ananın babanın veremediği terbiyeyi vermiş. Ölene kadar evli adamlara yaklaşamazsın bi daha korkundan.

Hahahahhahahah kadın kocasının başka kadınlarla yatmasını sorun etmiyor adamın benimle yattığı evde yatakta yatıyor üstüne de çocuk yapıyor sen hala kadının ahı diyorsun aynen knk öyle olur

Kadının çıkarları bunu gerektirmiştir. Çocuğu ve ekonomik durumu göz önüne alıp, doğru yada yanlış böyle bir karar almış ve onu ilgilendirir. Aldığı bu karar ise onu kötü bir kadın yapmaz ama evli bir erkekle birlikte olduğunuz için sizi kötü yapar.
Ayrıca her konuya aynı yorumu yapıyor, aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz sırf bunun için bile burada size uzaklaştırma verilmeli.

burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Keşke sizi stalkladığında ekran kaydı falan alıp siz şikâyetçi olsaydınız gerçi bu dikkate alınır mıydı bilmiyorum ama ve hiç iletişime geçmeseydiniz, adam bilerek sizi stalklamış, bunu görünce yazacağınızı biliyormuş, böylece kendisini haklı çıkarmış, bidaha bunları yemeyin, yaşadıklarınızı silin ve temiz bir sayfa açın kendinize. İnsandır şaşar beşer.

Evli adama bacak açarken bize mi sordun? Utanıp sıkılacağına millete saldırıyorsun. Ahım tutar mı diye sormuştunuz dikkat edin adamın çocuklarını ahı sizi yerden yere vurmasın.
Bir de millete kitap okuma nasihati vermiş. Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir sözü vuku bulmuş. 😁
Madem bu kadar okuyan eden biriydin niye kendini kullandırdın evli barklı adama diye sorarlar. Kullanıldığınla kalmışsın geçmiş olsun.

Mune Mune hanimcigim Kazen Kazen beycigim, Allah rizasi icin sunun ip'sini falan banlayin.

Bu kadar israrci birinin uzaklaştırma sebebiyle hapis cezasi almasına hic sasirmadim C ccbpearl sen o aileyi canindan bezdirip bu durumlara dusmediysen bende hicbir sey bilmiyorum.

Adam / kadin midesizlermis (sanane?), onun anasina babasina acimamislar, (sen acidin mi anana babana, kendini boyle rezil ederken?)

Cocuklarindan ahi cikarmis (sen kimsinde o gunahsizlara ahin tutacak?)

benim yetkim yok Mune Mune site kurallarına aykırı bir durum var ise işlem yapar. Ben olsam konu ile ilgilenmem diğer konuya geçerim. Çünkü duymak istediklerini kimse yazmıyor bu sebeplerle gelen cevaplardan memnun değil ve devam ediyor. Bir şey değil biri dayanamayıp hakaret edecek ceza alacak, dikkatli olun bence

Sen kadının hayatını mahvetmek istemissin ama o seninkini mahvetmiş. Kocam beni aldatsa bu şekilde davranmam ama kadının yaptığını beğendim ben. Sana ananın babanın veremediği terbiyeyi vermiş. Ölene kadar evli adamlara yaklaşamazsın bi daha korkundan.
Hey allahım ne diyor hala ya dkkfkfkfkfkfkgkglg ben zaten evli adama yaklaşmamıştım canım EVLİ ADAM BANA YAKLAŞMIŞTI işinize gelmez bazı şeyler. O kadın aldatmalara doymaz olmuş Konya ovası da sen neyi hazmedemedin belirsiz

Ulan kadın kocasına madalya takmış birlik olup bana zulmettiler sen daha ne anlatıyorsun bana ya. burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Bence de adaletsizlik var, bu tip durumlarda daha fazla ceza alınmalı, belki bı caydiriciligi olur. Belki düşünür yaptığını anlardin. Bu kadar insan anlamadı konuyu bı sen farkındasın büyük oyunun haklisin.

benim yetkim yok Mune Mune site kurallarına aykırı bir durum var ise işlem yapar. Ben olsam konu ile ilgilenmem diğer konuya geçerim. Çünkü duymak istediklerini kimse yazmıyor bu sebeplerle gelen cevaplardan memnun değil ve devam ediyor. Bir şey değil biri dayanamayıp hakaret edecek ceza alacak, dikkatli olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X