Abartıyor muyum ?

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
884
388
103
27
Merhaba ben gebelik düşünüyorum fakat tüy problemim var hormonlarımda vs hiç bir sıkıntı yok adetim düzenli yumurtalıklarım rahmim tertemiz ama sırf tüylerimle o süreçte nası başa çıkacağım doğuma nası tertemiz gireceğim düşüncesiyle gebelikten uzaklaşıyorum yüzüme bile lazere giden biri olarak yazıyorum.

Bende aşırı tuyluyum. Lazere gittim iki farklı yere malesef sadece azaldilar. Yüzümdede var. Şuan hamileyim. Hicde takmiyorum. Ayda bir agdaya gidin tertemiz olursunuz bunu dert ettiğinizde degmez.

Ben 2 hamileliğimde de çok şükür kendim temizledim. Ağda veya epilatör ile. Hatta doğumdan önce banyo bile yapmıştım. Hani öyle çok ani, acil ve riskli bir durum olmadıktan sonra doğum öyle cart diye olmuyor ve hemen 5 dk içinde hastaneye gitmeniz gerekmez. Olmadı jiletle bile alsanız olur yani ne var? Bu kadar takılmanıza gerek yok aslında. Oldu kıllı gitseniz bile aaa ne bu böyle geldin diyeceklerini hiç sanmıyorum. Doğum bu hani türlü şeyler yaşanabilir. Ayıplanacak bir şey yok bunda.

Bende aşırı tuyluyum. Lazere gittim iki farklı yere malesef sadece azaldilar. Yüzümdede var. Şuan hamileyim. Hicde takmiyorum. Ayda bir agdaya gidin tertemiz olursunuz bunu dert ettiğinizde degmez.
Ben ağdaya da gidiyorum ama 3 gün sürüyor çıkması ve aşırı batık döküntü oluyor yani tüylü olsa bundan daha iyi görünür öyle diyim o yüzden endişeliyim zaten

Ben de öyle düşünüyorum ama kişisel olarak rahatsız ediyor diye başkasından önce kendim kendimden rahatsız oluyorum çok titizim bu konusa ama başa çıkamamak beni üzüyor malesef

Ben de öyle düşünüyorum ama kişisel olarak rahatsız ediyor diye başkasından önce kendim kendimden rahatsız oluyorum çok titizim bu konusa ama başa çıkamamak beni üzüyor malesef
Eğer çok batık durumu yaşıyor iseniz arada jilet, arada ağda olarak devam etmek ve de batık olan yerleri keselemek ya da peeling uygulamak iyi gelebilir. Bir de vücut için de lazere gittiğiniz halde azalma olmuyor mu acaba? Yeni mi başladınız?

Evet vücut içinde gidiyorum tek yaptığı şey tüylerimi zayıflatmak azalma olmuyor çıkmayan hiç bi yerim olmadı heryerden yine çıkıyor öyle ki tek delikten 2 tüy çıktığı oluyor ve diyorum ya bu durumu geçtim gebelikte lazer de yaptıramam başa çıkamamaktan korkuyorum ve ben tahammül edemiyoeum tüye çok rahatsız ediyor beni hadi sırtımdaki inceleri kabul ettim göbek çizgim bildiğiniz kıl ya şaka gibi

Normalde jilet kullanıyor iseniz aynı yerden 3 tane bile çıkabilir. Kullanılan lazerin kıl tipinize uygun olduğuna emin misiniz? Ben hiç gitmedim bir merkeze lazer için. Ama ev tipi var bende. Birkaç yapmama rağmen bazı ufak tefek bölgelerde çıkmıyor. Gittiğiniz yer ne kadar güvenilir ve de diğer lazere giden kişiler memnun mu, bir bilginiz var mı?

Bir doktor kliniğinde amerikan menşeili iyi bir cihaz, çok memnun kalan var kaldı ki bi çok arkadaşım çok ucuz yerlere gidip benden çok daha iyi sonuç alıyor. Malesef sorun bende..

Bir doktor kliniğinde amerikan menşeili iyi bir cihaz, çok memnun kalan var kaldı ki bi çok arkadaşım çok ucuz yerlere gidip benden çok daha iyi sonuç alıyor. Malesef sorun bende..
Belki uzun sürede sonuç alabilirsiniz. Kıllarınızı incelttiğine göre zamanla çıkmamaya da başlayabilir diye düşünüyorum. Teknoloji de gelişip duruyor, belki daha iyi cihazlar çıkar. Hemen karamsar olmayın ve kendinizi sorunlu görmeyin. Hepimizde kıl var. Bir de ben aldıkları paraya değil de iş ahlakı var mı ve de müşteri memnuniyetine önem veriyor mu onu daha çok önemserim. Kimisi dünya para istiyor ama paranla rezil olup dönebiliyorsun.

Yok bence baya iyi bir yer hem hijyenik hem ilgililer ama ben biraz bunaldım çünkü tüm gittiklermi sayarsam 30-40 seans ediyor ve acılı bi süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…