aldatılıyor muyum? yardım..

Ben erkeklere artık kızamıyorum ya.. Yatakta bile basılsa, nasılsa söylediği yalana inanacak konu sahibi...

Nişanlıyken bunları yapan evlenince neler yapmaz. Eskort olayı zaten iğrenç. Türlü türlü hastalığı var. Annene babana söyle onlardan fikir al. Aşığım diye her şeyi sineye çekme. Büyüklerine danış.

kanıtım bile yok o kadar huzursuz ve kötüyüm ki bu ilişkiyi bitirmek istiyorum. 3 ay sonra güya nişanımız olacaktı ama ben bu güvensizlik hissiyle baş edemeyeceğimi anladım. sizin yorumlarınız ne..?
Konunuzu baştan sona okudum :) kanıta gerek yok, adam zaten daha öncesinde aldatmış, şu anda da aldatıyor ama delilleri yok ediyor, aldatıyor mu aldatmıyor mu diye ikileme düşmeniz bir yana, adam uyuyorum deyip evden gidiyor evdeymiş de uyuyormuş gibi numara yapıyor, siz 1 saat kapısında oturup beklerken sanki az evvel evden çıkmış gibi uyduruyor da uyduruyor, arkadaşlarla buluşacaktık diye yine uyduruyor, kendi yalanları bir yana annesi onun için size yalan söylüyor.
Adamın yalan söylemesi zaten çok kötü, sıkıştıkça yalan söyleyen biriyle evlenilmez lakin annesinin yalan söylemesi katmerli kötü, çocuğunun her hatasını her suçunu örtbas edip onun için yalan söyleyen anne, evlenirseniz oğlunun başka bir suçunu bastırmak için sizi hedef gösteren yalanlar da söyler iftira da atar.

Yalanı başka bir yalanla örten annenin çocuğundan da ne arkadaş olur ne eş olur ne baba olur.

Yani yazdığın kelimelere yazık aldatılmışsın yine aldatılıyorsun tekrar aldatılacaksın.

Konunuzu baştan sona okudum :) kanıta gerek yok, adam zaten daha öncesinde aldatmış, şu anda da aldatıyor ama delilleri yok ediyor, aldatıyor mu aldatmıyor mu diye ikileme düşmeniz bir yana, adam uyuyorum deyip evden gidiyor evdeymiş de uyuyormuş gibi numara yapıyor, siz 1 saat kapısında oturup beklerken sanki az evvel evden çıkmış gibi uyduruyor da uyduruyor, arkadaşlarla buluşacaktık diye yine uyduruyor, kendi yalanları bir yana annesi onun için size yalan söylüyor.
Adamın yalan söylemesi zaten çok kötü, sıkıştıkça yalan söyleyen biriyle evlenilmez lakin annesinin yalan söylemesi katmerli kötü, çocuğunun her hatasını her suçunu örtbas edip onun için yalan söyleyen anne, evlenirseniz oğlunun başka bir suçunu bastırmak için sizi hedef gösteren yalanlar da söyler iftira da atar.

Yalanı başka bir yalanla örten annenin çocuğundan da ne arkadaş olur ne eş olur ne baba olur.
çok haklısınız çok teşekkür ederim🫂

Nişanlıyken bunları yapan evlenince neler yapmaz. Eskort olayı zaten iğrenç. Türlü türlü hastalığı var. Annene babana söyle onlardan fikir al. Aşığım diye her şeyi sineye çekme. Büyüklerine danış.
haklısın zaten sineye çekebileceğim kadar sabırlı değilim artık. inanılmaz soğudu içim

Okumadım bunu okuyacak vaktim yok ayrıca ecenur mudur nedir çok itici kendinle salak salak yorumları var muhtemelen buraya üye ve burayı kullanıp takipçi kasıyor bu arada soyleyin adrianayı yiyerek ona benzeyemez adrianaya benziyormuş muş 🤣🤣

Merhaba. Çok yardıma ihtiyacım var 40 yıl düşünsem böyle bir sebepten buraya yazacağım aklıma gelmezdi. Bir kız var tiktok izlerken denk geldim makyajını yaparken bir yandan da buradan hikayeleri okuyordu. "ben de yazmalıyım" dedim. kısaca kendimden bahsedeyim. ben 27 yaşındayım ve 1 yıldır işsiz aile evinde yaşayan biriyim. birkaç ay önce evlilik teklifi aldım. bu kişiyle lise yıllarında tanışmıştım. git gel çok yaşadık fakat birbirimizin büyüdüğüne de şahit olduk diyebiliriz. yıllar önce askere gitmeden aldatıldığımı öğrendiğimde çok keskin bir şekilde ayrılmıştım. aldattığını bana gelen bir mesaj sonrasında benim şüphelerim sonucu kendisi söyledi. sonra "ben sana kendim dürüst oldum" diyerek. hep iyi bir şey yapmış gibi bunu başıma kaktı. ondan ayrılmıştım kendi hayatıma bakıyordum üstüne 2 sevgilim olmuştu sonra yıllar yıllar geçti ve bi şekilde tekrar bir araya geldik. olgunlaşmıştı ne istediğini biliyor gibiydi ve ona inandım. gerçekten bir yola gireceksek bu ciddi olmalı dedi bana. ben de öyle düşünüyordum 1,5 yıldır beraberiz. hep önceliği ben oldum başlarda çalışıyordum sonra işten çıkarıldım. 1 yıldır da evdeyim. bu süreçte evlenme teklifi, aile tanışması, nişan süreci görüşmeleri ve beyaz eşya muhabbetleri olacak kadar ilerlettik. emindim. bana saygı duyuyor ne istediğimi önemsiyor gibi davranırdı hep. beni gerçekten sevdiğine inanmıştım. yaşadığım tecrübelerden dolayı da saygıya daha çok önem veriyordum. sadakate. güvene. sanki huzurluydum yanında. rahattım. belki de öyle sandım bilmiyorum. insan bazen sanmak istiyor ve onu bile çok sonradan fark ediyor. neyse sonra ben buna fenerbahçeli kurabiye yapmıştım onu götürdüğüm zaman bi şekilde telefonuna bir şey (int uygulaması) yolladım. onu açarken biriyle paylaş'a tıkladım. ve direkt whatsap önerildi orada da 2 tane kız pp'si olan birilerini gördüm. sonra sustum suratım düştü. hiçbir şey demeden arabada diğer tarafa baktım. buz kesildim çünkü beklemiyordum. sonra onları silmiş olmalı ki "neyin var?" diye sorduğunda anlattım bunun sonucunda "al bak istediğin kadar(kendinden aşırı emin)" dedi. ben de baktım sildiğine emindim ve ne gördüğüme de. ikimizin de geçmişte ilişkileri oldu, yaşıyorsak her dün bir geçmiştir sonuçta. ona inanmak istedim sanırım "zaten numaramı değiştireceğim, bizi bizimle alakasız hiçbir şeyin üzmesine izin vermeyeceğim" falan diyordu. sonra aradan aylar geçti. bana instagramdan bir mesaj (fake hesaptan) "merhaba siz hala onunla sevgili misiniz?" evet dedim. "bekle sana birazdan ekran resmi yollayacağım" dedi ve beni engelledi. :)) bunun üzerine ben bu durumu onunla paylaştığımda. bunu sorguladığım için bile suçlu hissettirildim. "benden nasıl böyle şeyler beklersin, kim olduğu bile belli değil, delinin biri kuyuya bir taş atıp kaçtı, belki de tanıdığımız bizim kötü olmamızı isteyen biri vs" bunları söyledi. neyse sustum. belki de haklıydı. kanıtlanmış bir şey yoktu sonuçta. aradan 3 gün geçti. zaten son zamanlarda eskisi gibi ilgili değildi. ama ben yaşadığımız sürece vermiştim çok üstüne gitmek istemedim anlamaya çalıştım çünkü bende bu süreci iyi geçirmiyordum. bir cumartesi günü görüşme kararı aldık birlikte vakit geçirecektik. doğum günüydü ve ben ona pasta yapacaktım sonra işten geldi öğlen ve bana hasta olduğunu söyledi bende tam iyileşememiştim zaten ve görüşme ertelendi. sonra ben ailemle tartıştım bu durumu hemen ona anlattım keyfimin olmadığını, dışarı çıkacağımı yürüyüş yapacağımı söyledim. normalde asla beni tek bırakmayan adam bana "ben kendimi toparlayayım akşam alacağım seni, ben uyuyacağım" vs dedi. ben ona derdimi anlatırken aşırı umursamaz tavırla uyuyacağım demesi ondan beklediğim bir davranış değildi. sonra onu görüntülü aradım(hep görüntülü konuşuruz) açmadı. ve ilk kez açmadı. direkt neye inanmadığını anlamadım istersen 10dkya gelirim falan dedi :) ben tek istediğim seni görmek seni yanımda hissetmekti dedim. yine uyuyacağınu söyledi ve telefonumu hiç açmadı. ben bir şeylerin ters gittiğini anladım. bizim evlerimiz yakın ve onun evinin orada park var ben orada yürüyüş yapıyorum. o parka gittim. 1 saat geçince annesini aradım çünkü kendisini aradığımda telefonu kapalıydı annesi evde temizlik yaptığını vs söyledi. ben de ona ulaşamadığımdan aslında akşam görüşeceğimizden ama ben buraya gelmişken şimdi görmek istediğimden bahsettim. bana biraz önce çıktı demişti. yalan söylemişti. o an yıkıldım çünkü evde uyuyor sandığım kişi baya bana yalan söylemişti. afedersiniz sıçtığı boka kadar bana söyleyen gittiği yerleri istemediğim halde bana konum atan kişi.. neyse sonra annesine bir şey çaktırmadım ben ona ulaşıp seni ararım dedi. annesi beni 2. kez aradığında aradan 10dk geçmiş olmasına rağmen evde değilim dedi. :) yani annesi de yalan söyledi. ben hiç çaktırmadım sonra evine gittim yani kapısının önüne. evde olmayan birinin evden çıkmasını bekledim :D şaka şaka. eve döndüğünde beni görsün istedim o an onu mal gibi bırakmak istedim. 1 saat bekledim sonra bana yeni uyanmış gibi yaparak yazdı. telefonu kapanmış da annesi de aramış da. hiç cevap vermeden görüntülü aradım. yine açmadı. sonra normal aradı ben açmadım. görüntülü aradı ve evden yeni çıkmış gibi yaparak "sen neredesin" dedi. beni boşver sen ne ara evden çıktın dedim giyindim çıktım dedi :) bende ben senin kapında 1 saattir bekliyorum bu burada bitti sen beni aptal yerine aldın dedim ve parka doğru yürümeye başladım arkamdan geldi "sen haklısın ama beni dinle sonra yine git seni engellemeyeceğim" dedi. ben de tamam dedim. güya işyerinden arkadaşlarıyla içmeye gidecekmiş ben kendimi kötü hissetmiyim diye bana söylememiş ben ailemle tartışmışken nasıl beni bırakır eğlenmeye gider diye düşünüp üzülmemden korkmuş. bu arada ben o gün ailemle tartışmış olabilirim ama ben aylardır kötüyüm ailemle aram pek iyi değil yani bu yeni olan bir durum değil ve ben ona nazaran ondan daha anlayışlıyım dışarıda vakit geçirsin isterim ses etmem tüm zamanını ve ilgisini bana versin istemem kendine de zaman ayırırsa hatta daha mutlu olurum. sırf bu yüzden bana yalan söylemiş. önce mesaj olayı sonra da bu olunca ben daha çok şüphelenmeye başladım çünkü böyle şeyler hiç olmazdı, yapmazdı. üstüne bi akşam görüştük ben bozuğum kırgınım ve bunu da kendisine söyledim. zamana ihtiyacımız olduğunu bu konular yüzünden. o akşam da bi şekilde konu konuyu açtı ve bana yazan hesaba ondan bakmak istedim bende gözükmüyordu çünkü normalde hiç aniden telefonunu istemem,karıştırmam. o an telefonu aldım ve instagram arama yerinde iki kız arattığını gördüm. bunlar kim diye sorduğumda gülerek önerilerde çıktı dedi. bende sen beni neden aptal yerine alıyorsun,yalan söylüyorsun dedim. ben instagram kullanmaya dün başlamadım öneriler başka arama yerinde kendin aradığın hesaplar başka çünkü. çok sinirlenmiştim bana yalan söylemesinden çok aptal yerine almasına sinirlendim ve beni eve bırak seninle uğraşmayacağım diyerek arabaya bindim. peşimden geldi bir kez daha sordum hala saçma yalanında ısrar etti bende çıkardım yüzüğü verdim eline. yol boyu bana bağırdı "en azından senin gibi silip gelmiyorum, ben bir şey yapsam silip gelirim vs" ben onun hesabına hiç bakmıyordum ki. suçlulukla bana bağırıp üste çıkmaya çalıştı bu kadar kolay değilmiş yüzük çıkarmak falan. neyse başka bir gün kardeşim bana onun fakesi var mı biliyor musun? diyerek ağzımı aradı. bir gün hep beraber içip evlere dağılmıştık. ben eve gelir gelmez uyumuşum o gün kardeşime fake hesabından "ablan uyudu mu" diye mesaj atıp hemen anında herkesten silip engelleyip aynı mesajı kendi hesabından yazmış. fakesi olduğunu o an öğrendim. sonra başka bir gün o kıza bir daha bakmak bahanesiyle instagramına yine girdim. bi baktım ki fakesi açık ve hiç çaktırmadan takip ettiklerine baktım normal hesaplar 17 kişi ve bir tane gerçek kişi. kızdı. ve escrt bir kız olduğu aşırı belliydi. sonra o kızın ismini aldım telefonu geri verip konuyu değiştirdim hiç görmüş gibi yapmadım. anlamış olmalı ki eve dağılır dağılmaz takip ettikleri 16ya düştü :) bana da hiçbir şey demiyor hala. bu arada kızın profilini kendime yollamaya kalkıştım ve başta o kız çıktı. yani konuşulmuş mesajlar da silinmiş. konuştuğuna eminim. bana söylerken fake hesaptan biri bana yazmıştı o olayda "sana kimse benimle ilgili bir şey atamaz ben seninleyken kimseyle konuşmadım, bu süreçte neden bunu yapayım, ben seni seviyorum, ailemin içine soktum, seninle yaşayamadığım bir şey yok" vs diyordu. yani özetle ben ne yaşıyorum ya? yardım edin.. kanıtım bile yok o kadar huzursuz ve kötüyüm ki bu ilişkiyi bitirmek istiyorum. 3 ay sonra güya nişanımız olacaktı ama ben bu güvensizlik hissiyle baş edemeyeceğimi anladım. sizin yorumlarınız ne..?
Güvensizlik mi? Adam düpedüz yalancı. Siz de kendinizi kandırmak için bahane arayışındasınız. Kendinizi seviyorsanız bitirin bu ilişkiyi. Annesi bile yalan söylemiş size. Hissettiklerinizin hepsi doğru. Sizin aklınızla oynuyorlar. Kendinize saygınız olsun istiyorsanız arkanıza bile bakmadan kaçın

Back
X