- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
Selam Kızlar Bugüne stresle başladım. Bugünlerde Düğün tarihini belirliyorduk. Haziran yada Ağustosta olacak. Ben Ramazandan önce olsun istedim düğünü çünkü zaten çok uzattık diye neyse sabah nisanlım aradı Ağustosta olsun diyoruz annemde daha iyi iyleşmiş olur dedi bende tamam siz bilirsiniz dedim bi anda gergin bi ortam oluştu ve Nisanlım " BİR DAHA ETRAFTA DÜĞÜNÜ BİZ İSTİYORUZ ONLAR YAPMIYORLAR" deme dedi. Ben dondum kaldım kime demişim ne demişim ben dedim Şok oldum. Abime Söylemişler dedi. Aksine bana soranlara Her zaman Ben memleketten ablamlar gelecek ona göre ayarlıyoruz düğünü ben istemiyorum ben uzatıyorum işte annesi ameliyat oldu ondan uzadı derim her zaman. Sonra şimdi Abini arıyorum dedim. Aradım abisini, Abi ben kime demişim bunu gelsin yüzleşeyim dedim. Böyle birseyi söylemiş olsam seni ararmıyım ben dedim doğru zaten yüzleşilir dedi. Bak abi dedim ben burda (Gurbette çalışıyorum ) kimseyi tanımam etmem sizin ailenizemi söyleyeceğim böyle birseyi aksine her zaman kendim problem olduğumu söylerim herkese dedim neyse kapattık.. ! Benim Sorunum Şu.. Nişanlım yargısız infaz yaparak bana sorgusuz sualsiz Etrafta konuşma bir daha diye suçladı.. !Beni yapmadığım birsey için nasıl suçlarsın dedim üstelik emin olmadığın birseyde.... Sana gelip benim hakkımda başka birşeyler söyleseler demekki gelip inanacaksın bana sormadan.. Sana göre önemsiz birsey olabilir ama bana göre cok ciddi birsey Kusura bakma ben böyle bir insanla yaşayamam Böyle insanlardan da nefret ederim dedim. Sen beni tanımamışsın dedi. Bi anlık sinirle söyledim yoksa soracaktım dedi.... Kızlar Şimdi soruyorum size Söylemediğim birsey için İtham ediliyorum. haksızmıyım Ayrılma sebebi olarak görüyorum bu adam hep böyle ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum.
GÜNCELLEME...........: Kızlar İnanamayacaksınız Olay Çözümlendi...!! Boşu bosuna insanların günahını almışımm..... Benim işyerimde çalışan bir lanet bir kadın var 50 yaşında... Onun kadar dedikoducu, iftiracı Ş.sizzzz bir insann yokkkk Kadın Şizofrennn...!! Neyse o Söylemiş nisanlımın kuzenine meğerseee... Deliye döndümmmm Bu kadın öyle biriki Allahtan korkmaz Kuldan utanmazz! Benden uğraşıyor adi ş.siz. Bunun Hesabını Soracağım...
GÜNCELLEME...........: Kızlar İnanamayacaksınız Olay Çözümlendi...!! Boşu bosuna insanların günahını almışımm..... Benim işyerimde çalışan bir lanet bir kadın var 50 yaşında... Onun kadar dedikoducu, iftiracı Ş.sizzzz bir insann yokkkk Kadın Şizofrennn...!! Neyse o Söylemiş nisanlımın kuzenine meğerseee... Deliye döndümmmm Bu kadın öyle biriki Allahtan korkmaz Kuldan utanmazz! Benden uğraşıyor adi ş.siz. Bunun Hesabını Soracağım...
Son düzenleme: