• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyormuyum?

Cok sefer reddedince küfrü hak etmis mi oluyoruz?
Surekli reddedilen adamin yirticiya dönüşme hakki mi dogmus oluyor?
Bir de temizlik yapan karısını ayagina cagirarak sevisme baslatmaya calisiyor. Ulan hayvanlar bile bir kur yapar, iki cilve yapar da sevişir.
Vajinamizi cikarip koyalim da kendi kendilerine yapsinlar madem. Teallam.
Terbiyesiz gorgusuz bir pislik.

O ne yaa istedigini alamayinca s.....git bundan sonra seninle sex hayatim bitti de sonra hic bisi olmamis gibi davran.. Allah askina şunu yaparmısin? Bi akşam çok çok guzel ol nebilim farkli seyler giyin evin icinde dolan falan gec tv karsisina , uzan tv izle bakalim nekadar kayıtsız kalicak Eşin? Gelirse yanına bir kulağına fısılda "benimle sex Hayatın bitmişti hayırdır canım" de bakalım ne yapicak. ..
bilmiyorum artık napcagımı bebeğinin yuzune nasıl bakıyor bunlar normalmi

Cok sefer reddedince küfrü hak etmis mi oluyoruz?
Surekli reddedilen adamin yirticiya dönüşme hakki mi dogmus oluyor?
Bir de temizlik yapan karısını ayagina cagirarak sevisme baslatmaya calisiyor. Ulan hayvanlar bile bir kur yapar, iki cilve yapar da sevişir.
Vajinamizi cikarip koyalim da kendi kendilerine yapsinlar madem. Teallam.
Terbiyesiz gorgusuz bir pislik.
ne yapmalıyım sence :( kendimemi üzüleyim bebegimemi şaşırdım

izingünümde zorla bebegimi uyuttum saat 11:30 da gunduz yatacaktım eşim uyandı çay demlemiş kahvaltılık çıkarmış çok nadirdir bunu yaptıgı yedik içtik ben evi toplamaya basladım (onda saat 2,5 da bebegide alıp annesine götürecek ben görüşmüyorum onlardanda az kazık yemedim yok yani o gun evd)bebek uyurken o gun benimde tek izin gunum sonuçta eşime banyoya giriyorum cocuk uyanırsa bak dedim girdim banyoyu temizledim.cıktıgımda malum iş için gelsene dedi işim var sonra dedim. Biz gidince yap işin ne vsBagırmaya başladı s...r git diye.cocuk uyyo bagırma diyorum bından sonra senle sec hayatım bitti s. Git diye sürekli bagırdı sonra oturdu pc de çocuk uyunana kadar oyun oynadı bebek uyandı aldı gitti.s. Git demesi çık zoruma gitti ertesi gun hiç biley yok gibi davrandı tabiki tavır koydum ve konuşmuyoruz dün gecenin 3 de uyuyorum sandı girdi bsnyoya kilitleyip malum işimi gördü çıktı bende o gelince yataktan kalktım salına gittim noldu bile demiyor.sabsh kahvsltısını gasırladım yuzyıze gelmemek için oturmadım sofraya niye yemiyosun bile yok sşz olsanız naparsınız buna?
s.tir git dediğinde tutar kolundan kapıya koyarım. sonrada bir daha sokmam eve. benden alacağı sonraki cevap boşanma celbi olur.

ne yapmalıyım sence :KK43: kendimemi üzüleyim bebegimemi şaşırdım

Bana sktr gt diyen adamlar ayni yataga bile girmem. Kopek gibi kapimda yatmasi lazim. Gitsin nasil hallediyorsa da halletsin kendi işini.
Kufreden adamla nasil ortak bir noktaya varilir hic bilmiyorum gercekten. Konussan anlamaz, kussen anlamaz.
Gidecek bir yeriniz varsa birkac gun gidip kalin bence.

Bana sktr gt diyen adamlar ayni yataga bile girmem. Kopek gibi kapimda yatmasi lazim. Gitsin nasil hallediyorsa da halletsin kendi işini.
Kufreden adamla nasil ortak bir noktaya varilir hic bilmiyorum gercekten. Konussan anlamaz, kussen anlamaz.
Gidecek bir yeriniz varsa birkac gun gidip kalin bence.
ailem her konuda arkamda zaten bebeğime onlar bakıyor gündüz bırakıyor babası akşam alıyor iş dönüşü.yalnız onlarıda huzursuz etmek istemiyorum şaştım kaldım.onlar için bunlar çok basit ve aldatma sayılmıyormuş.ben kendime bakmıyormuşum her gün gidip hadi demiyormuşum hergün yapılması gerekn şeymiş biz haftada 1 yapıomuşuz

bebeğiniz olacakmış buna ragmen yapabilirmisiniz
yaparım tabiki. bana saygı duyamayacak küfür edecek bir adamla büyümesindense sadece benle büyümesini tercih ederim. bütün mutsuz ve depresif çocuklar zaten sorunlu aile ilişkilerinin olduğu ortamlarda büyüyor zaten.

ailem her konuda arkamda zaten bebeğime onlar bakıyor gündüz bırakıyor babası akşam alıyor iş dönüşü.yalnız onlarıda huzursuz etmek istemiyorum şaştım kaldım.onlar için bunlar çok basit ve aldatma sayılmıyormuş.ben kendime bakmıyormuşum her gün gidip hadi demiyormuşum hergün yapılması gerekn şeymiş biz haftada 1 yapıomuşuz

Siz calisan kadinsiniz ya neyden cekiniyorsunuz? Bu sigirdan bosansaniz eminim daha rahat bir hayatiniz olurdu. Bosanmayi dusunmuyorsaniz da kafanizi kaldirin ya. Siz de bagirin. Pistiramayacagini anlasin. Sktr gt dediginde kapiyi gosterin sen sktr gt diye. Boyle kari kocalik mi olur. Cocugunuz büyüyüp bunlari anlamaya başladığında ne olacak.

Siz calisan kadinsiniz ya neyden cekiniyorsunuz? Bu sigirdan bosansaniz eminim daha rahat bir hayatiniz olurdu. Bosanmayi dusunmuyorsaniz da kafanizi kaldirin ya. Siz de bagirin. Pistiramayacagini anlasin. Sktr gt dediginde kapiyi gosterin sen sktr gt diye. Boyle kari kocalik mi olur. Cocugunuz büyüyüp bunlari anlamaya başladığında ne olacak.
Ben eger ki o gece istegini terıne getırsem sıkıntı yok egerki uyuduysam yapacagı belli bunu bilgistardada arama geçmişinde derakarca gmrdüm.evlenmeden öncede cep telinde bideo indirmiş orda gmrdüm ve uyarmıştı. Dışardan başkaları hep derki kocan çok guvenilir kıymetını bil asla bi kadına yanlış gözle bakmıyor hrp böyle der tum iş arkadaşları ama durum bu

izingünümde zorla bebegimi uyuttum saat 11:30 da gunduz yatacaktım eşim uyandı çay demlemiş kahvaltılık çıkarmış çok nadirdir bunu yaptıgı yedik içtik ben evi toplamaya basladım (onda saat 2,5 da bebegide alıp annesine götürecek ben görüşmüyorum onlardanda az kazık yemedim yok yani o gun evd)bebek uyurken o gun benimde tek izin gunum sonuçta eşime banyoya giriyorum cocuk uyanırsa bak dedim girdim banyoyu temizledim.cıktıgımda malum iş için gelsene dedi işim var sonra dedim. Biz gidince yap işin ne vsBagırmaya başladı s...r git diye.cocuk uyyo bagırma diyorum bından sonra senle sec hayatım bitti s. Git diye sürekli bagırdı sonra oturdu pc de çocuk uyunana kadar oyun oynadı bebek uyandı aldı gitti.s. Git demesi çık zoruma gitti ertesi gun hiç biley yok gibi davrandı tabiki tavır koydum ve konuşmuyoruz dün gecenin 3 de uyuyorum sandı girdi bsnyoya kilitleyip malum işimi gördü çıktı bende o gelince yataktan kalktım salına gittim noldu bile demiyor.sabsh kahvsltısını gasırladım yuzyıze gelmemek için oturmadım sofraya niye yemiyosun bile yok sşz olsanız naparsınız buna?

Küfre karşı hiç affım yoktur. En nefret ettiğim şeylerden biridir. Hatta eşimle ilk tanıştığımızda bu tavrımı direk söylemiştim. Bebeğin böyle bir adamla büyüyeceğine, yalnız seninle büyüsün daha sağlıklı bir birey olur.

Yuva yıkmak kolay değil kesinlikle. Ya da eşini karşına alıp, bize anlattıklarını onunla paylaşmalısın. Sana destek olsun. O ev ikinizin, o evlat ikinizin. Sen çalışarak onun yüküne ortak oluyorsan o da sana yardım etmeli hem bebek konusunda hem de ev temizliği konusunda. Yardım da etmiyorsa maaşımdan zırnık koklatmam, kazandığım parayla da bir yardımcı tutardım kendime...

Ama küfür konusunda kesinlikle tavrını çok net koymalısın. Bu düpedüz sana saygı duymadığını gösterir. Baba anneye saygı duymuyorsa, yarın yetiştirdiğin evlat sana nasıl saygı duyacak???

artık duygularım köreldi napcam bilmiyorum

Körelir tabi insan gibi davet yok, kur yok, yanınıza gelip bi sarılıp öpme bile yok. Bunları konuşun. Uzaklaştığınız noktaları anlatın.

Ha anlamaz gibi görünüyor, çok pis bir davranış yani şu. Ama belki anlayacağı tutar, siz sakince bi konuşun.

Ben sizin eski konularinizi da hatirladim. Sizin zaten cok sikintili bir iliskiniz var esiniziniz masturbasyon yapmasından cok saha buyuk sorunlariniz var. Size eski konularinizda ben ve bircok kisi bosanmayi tavsiye etti. Ama siz her seferinde sadece baska bir yeni konu aciyorsunuz. Yani ne diyebiliriz ki size artık

Ben eger ki o gece istegini terıne getırsem sıkıntı yok egerki uyuduysam yapacagı belli bunu bilgistardada arama geçmişinde derakarca gmrdüm.evlenmeden öncede cep telinde bideo indirmiş orda gmrdüm ve uyarmıştı. Dışardan başkaları hep derki kocan çok guvenilir kıymetını bil asla bi kadına yanlış gözle bakmıyor hrp böyle der tum iş arkadaşları ama durum bu

Bosanmayacaksaniz zor bir durum, çözümu olacağını da sanmiyorum ne yazik ki.

Ben sizin eski konularinizi da hatirladim. Sizin zaten cok sikintili bir iliskiniz var esiniziniz masturbasyon yapmasından cok saha buyuk sorunlariniz var. Size eski konularinizda ben ve bircok kisi bosanmayi tavsiye etti. Ama siz her seferinde sadece baska bir yeni konu aciyorsunuz. Yani ne diyebiliriz ki size artık
Evet tek bu olsa ama değil her seferınde daha beni yıkan bi konu.bu saat oldu tek lokma yıyemedim

Back
X