Bide dinim eksikmisEşiniz imanınızı ölçecek kadar ne zaman ilahi boyuta taşınmış
Dinine bu denli hadsizce konuşan ne kadar müslümanmış ?Bide dinim eksikmis
Biz beraber oturuyoruz sabah ugurladikYolcu etmeye gitmediniz mi kp nizi ?
Parayla imanın kimde oldugu belli olmaz... demişler.
İmanını bilmem ama Türkçen zayıf.Alla alla yaa hayret ne desem
Yazmazsam ne olurİmanını bilmem ama Türkçen zayıf.
"Alla alla" ne demek kadeşim?
Yazacaksan düzgünce Allah yaz.
Hahaaaahaaa cevaba gel :)Yazmazsam ne olur
Puf cok sacmasin isine bak alla askinaHahaaaahaaa cevaba gel :)
ilkokula giden atarlı erkek çocuğu gibi
Yazmazsam ne olur
Şaşırma olarak yazdim oldu mu simdiBen sizin onu şaşırma ünlemi olarak yazdığımızı anladım ancak Allah ismi geçtiği icin özenli yazmanız gerekiyor. Bu yoruma yazmazsam ne olacak demeniz de eşinizi haklı çıkarıyor nitelikte. Yoksa esiniz de yuh nerden çıkarmış diyecektim. Demek ki sadece kp ugurlama olayı yokmuş. Genel olarak sizin hakkınızda öyle gözlem yapıyor demekki
Hiç bişey anlamadim biraz acsaniz konuyuKizlar en son paylaştığım konumu bilenler bilir. Bilmeyenlere kısa özet kp umreye gitcekti bu sabah, dun akszm da esimle disari cikicaktik. Çocuğa kv bakcakti. Neyse olmadı öyle, iyi ki olmadi, kp gitti. Ya kv anlatmadığı kimse kalmamış komşularda kızım ayıp felan dediler. Yav konu komşuya anlatacak bu kadar yaygara yapcak ne vardı. Esim senin imanin zayıf diyo... Alla alla yaa hayret ne desem ne yapsam. kafaya taktim iyicee
Şaşırma olarak yazdim oldu mu simdi
Orda oyle dememin sebebi gene konuyu saptircagini dusundugum icin oyle dedim o sahsinHayır yanlis anladınız şaşırma olarak yazdığınızın zaten farkındayım ben de kullanırım bazen. Ben sadece bu uyarıya yapmazsam nolacak demenize şaşırdım. Size gelen tepki sert onu da anlıyorum. Görmezden gelseydiniz dikkatleri bu yorum cekmezdi konunuza yorum yapardık.
Bazi arkadaslarin ilginc takintilari var turkce katledeyi olabilirim napim yazmim mi buraya sıkintimi
Orda oyle dememin sebebi gene konuyu saptircagini dusundugum icin oyle dedim o sahsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?