- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.443
- 348
- Konu Sahibi brunettella
-
Böyle önemsiz konuda söylenmem ama kardeşi bana terbiyesizlik yaptıgında da mı söylemeyeyim mi mesela canım
söyleme. evde iki gün üzgün gez...sorarsa sanki kardeşini düşünüyormuşsun gibi yaptığı yanlışı iyimser şekilde şöyle. yani yaa çok üzüldüm, ben onu öz kardeşim gibi seviyorum cocuk asileşdi, acaba onunla vakitmi gecirsek... baksana artik baya bunaldi... bana bunu bunu dedi gibi. iki uç kere eşini böyle ısıtınca o artik senin iyi niyetine inanacak ve sen kardeşine laf bile desen haklı olacaksın.
Cok fenasiniz siz kadinlar sizden korkulur
Cok fenasiniz siz kadinlar sizden korkulur
Niye akıl vereceksin ona baktım tepki vermiyor,sen ver. Eşin pasif demek ki ailesine karşı. Diğer türlü dolduruşa getirmiş olursun ve böyle düşünecek,aranız bozulacak. Gerek yok sen öatır çatır söylersen karlı çıkarsın. Hem eşin hem ailesi saygı duymayı öğrenir.Bende esimin tepki vermesini bekliyorum onlara.
Ama veremiyor iste.. akil vermem gerekiyor ilaki esime.
belki bidahasina veririm cekinmezsem eger..
Niye akıl vereceksin ona baktım tepki vermiyor,sen ver. Eşin pasif demek ki ailesine karşı. Diğer türlü dolduruşa getirmiş olursun ve böyle düşünecek,aranız bozulacak. Gerek yok sen öatır çatır söylersen karlı çıkarsın. Hem eşin hem ailesi saygı duymayı öğrenir.
Ben ilk evlendiğimde saygıdan kırılıyordum. Bana hakaret edilse ki edildi,sinsi tehlikeli oldum.
Ben sesimi çıkartmıyordum üzülür bişey olur diye. Ama sonradan öğrendim ki saygı susarak değil çatır çatır cevap vererek kazanılıyor. Öyle de oldu zaten :))
Aynen bende senin gectigin yollardan geciyorum ve cok iyi anliyorum kv kendisi iyi niyetli gozuken sinsi bir insan.. sizce mesafe almakta fayda edermi?
Fazla sohbet etmiyorum artik, kisa kisa cevaplar veriyorum artik.
Tabi ki fayda eder. Ben önceden hep dinlerdim sohbet etmeye çalışırdım. Sonra niyetini anladım mesafemi bi kıydum şuan ayda 1 anca geliyor o da ben çağırdığım zaman. Çağırdığımda eşim olur mutlaka. Eşim yokken asla görüşmüyorum çünkü ağzından ne çıkacağı belli olmaz ve bişey der iftira atar. O yüzden hiç bulaşmamak en iyisi. Eşinle birlikte görüş arama sorma da. Ben en son geçen yaz aradım diyebilirim. Bir araya geldiğimiz zaman da bişey anlatır kısa kısa cvp veriyorum,konunun uzamasına izin verniyorum yani :) çünkü sinirlenirim. Ama saygılıyım.eviniz de 10 dk uzaklıkta sen düşün :))
Ben 3 senedir evliyim hic aramadim.. aradiklarinda hep telefonum bozuk veya gormedim duymadim derdimonlarda aliskanlik oldu beni bidaha asla aramazlar :)
Bende uzun uzun sohbetler ederdim herzaman bir konu aramaya calisirdim saf gibi..
Esiniz ne diyor bu konuda? Davranislarindan farkindadir eminim :) tepki vermiyormu? :) neden aileme boyle davraniyorsun diye? :)
Erkekler öyle yapacak gibi görünür eyvallah etmez dersin ama inan öyle değiller anca lafta sözde iş ciddiye binince kuzu olurlar kuzu :)Çok özendim size. Esime ben seni bosuyorum desem beni istemeyeni ben hic istemem der kendi acar davayi. Sevdigini biliyorum ama hiç öyle rest cekemedim.
Bilmiyorum yani esimin huyunu bildiğimden ona boyle bi rest cekemedim hic. Eger cekiyosam da biter bi daha geri dönüş olmazErkekler öyle yapacak gibi görünür eyvallah etmez dersin ama inan öyle değiller anca lafta sözde iş ciddiye binince kuzu olurlar kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?