Abartmak istemiyorum

Gelen hediyeleri ihtiyaç sahiplerine gönderdim
İsim yanlış yazılmış, ama yine makbule geçti, bir sürü insan sevindi yanlış isimle, ne güzel denk geldi
Biz hediyeye sevindik, ihtiyaç sahipleri temiz kıyafete sevindi,
Bilerek hayır yapsanız bu kadar olur
:))

Desen ya

kısaca şöyle diyim: taklid ederek. o ne yapıyorsa hep bir tik fazlasını.
başa çıkmak mümkün değil...ispiyonlaması mümkün değil... en güzel taktık. hep neşeli ve güler yüzlü olmak konuyu çözüyor.sinsice yani. saman altından tehdit bile etdim.
Sizin gibi bayanları takdir ediyorum nasıl basardınız meseka benim kv de kendince cok şakacı bana bi kere erkek torun getirmezsen kuma getiriyorlar burda dedi bende ahaha boşarım ben o kocayı dedim oda boşaa dedi yani gülerek yaptıgı icin bunları eşim nolmus şaka diyor ama şakada olsa sinir bozucu bi kadın

Sende kayınvalidene başka bir isimle hitap et bence bakalım ne hissettiriyor bir görsün. Ne kadar kopabilirsin onlardan tamamen. Çünkü aynı sorunları belki daha fazlasını ben yaşadım en sonunda arayıp boşuyorum oğlunu al ne yapıyorsan yap dedim. Eşim tutuştu tabi iş ciddiye binince ona da dedim senin ailen görüş konuş ben karışmam haddim değil ama benim hayatımda yoklar. Ve bitti 4 aydır kafam müthiş rahat hiç kendimi üzemem valla sende üzme boşver
Çok özendim size. Esime ben seni bosuyorum desem beni istemeyeni ben hic istemem der kendi acar davayi. Sevdigini biliyorum ama hiç öyle rest cekemedim.

Mrba,

Oglum karnimdaykene kv isimle ilgili biraz karismaya calistilar ama ben ciddiye almadim. Mesala ali isimini alihan koyun diye rica etmislerdi.
Ben istemedim.
Suan oglum 8 aylik. Alinin ikici ismi neydi aaa alihan diye hitap edildi. Aldiklari hediyelerin uzerindede alihan diye yazmislar.

Bu davranis benim hic hosuma gitmiyor.
Benim onlardan mesefa almak istedigim bir ornek bunlar. Zamaninda cok kirginim KVme. Hala kirginlik devam ediyor. Suratim asik oluyor ister istemez onlarin yaninda eskisi gibi degilim..
Tabiki nekadar mesafe alabilirim ki onlardan esimin ailesi sonucta.

Sadece boyle karismamalari icin neyapabilirim.. biraz benden cekinmelerini istiyorum .. nekadar iyi davranirsam okadar degersiz olurum ben boyle dusunuyorum..
Hediyeleri kabul etmezdim ismini doğru düzgün öğrenin sonra hediye alın derdim

Sizin gibi bayanları takdir ediyorum nasıl basardınız meseka benim kv de kendince cok şakacı bana bi kere erkek torun getirmezsen kuma getiriyorlar burda dedi bende ahaha boşarım ben o kocayı dedim oda boşaa dedi yani gülerek yaptıgı icin bunları eşim nolmus şaka diyor ama şakada olsa sinir bozucu bi kadın

ohhh böyle şakalar aslında tam gol atmak icin...
hemen yapıştır : evet annee... erkek adamın erkek çocuğu olurmuş oğlun yaptı da benmi doğurmadım de.... sonrada kahkaha patlat
ben işde böyle laf sokuyorum.hep bi tik fazlası... sonrada nişanlıma hahahah bak annenle güzel gülüyoruz diyorum.eğer ispiyonlarsa dedikoducu taraf o oluyor. yap di öyle birkaç kez... nişanlıma anne çok kötü k alplisin tulumba seni çok seviyor şaka yapıyor dedi

Emir vakilerden hic hoslanmam. Karar degistirilmesin die isimle gonderiolar bile bile sana. Sen dogur ama isim hakkin olmasin bunlar kacinci yuzyilin insani acaba.

ohhh böyle şakalar aslında tam gol atmak icin...
hemen yapıştır : evet annee... erkek adamın erkek çocuğu olurmuş oğlun yaptı da benmi doğurmadım de.... sonrada kahkaha patlat
ben işde böyle laf sokuyorum.hep bi tik fazlası... sonrada nişanlıma hahahah bak annenle güzel gülüyoruz diyorum.eğer ispiyonlarsa dedikoducu taraf o oluyor. yap di öyle birkaç kez... nişanlıma anne çok kötü k alplisin tulumba seni çok seviyor şaka yapıyor dedi
Ohaaa bu kadar olur kadına cevap vermediğim halde eşime söylediğimde eşim bana kötü kalplisin fesatsın diyor onlar seni seviyor diyor erkekler düz mantık ama bu iş birazda pratik zeka gerektiriyor ben seni gibi tak diye veremiyorum ya bozacak lafı cok iyisin

Ohaaa bu kadar olur kadına cevap vermediğim halde eşime söylediğimde eşim bana kötü kalplisin fesatsın diyor onlar seni seviyor diyor erkekler düz mantık ama bu iş birazda pratik zeka gerektiriyor ben seni gibi tak diye veremiyorum ya bozacak lafı cok iyisin

eşine soylemiceksin işde. o söylencek dayanamayıp. sen hep şen şakrak. inan bana kvler genelde dayanamıyor. eşin üstüne gelince hemen ağla. .. ben onu cok seviyorum hep güzel mutlu ailem olsun istedim cart curt. hayaliydi büyük bir aile sahibi olmak beni niye kızı gibi sevmiyor hüüüü....

söylenme eşine. cart laf yapıştır.

kısaca şöyle diyim: taklid ederek. o ne yapıyorsa hep bir tik fazlasını.
başa çıkmak mümkün değil...ispiyonlaması mümkün değil... en güzel taktık. hep neşeli ve güler yüzlü olmak konuyu çözüyor.sinsice yani. saman altından tehdit bile etdim.

Bende oyleyim aslinda takmam. Sert bir yapim yok benim boyle guler yuzlu olup sinsi cevaplar veremiyorum versem bile iyi niyetimden algiliyorlar anlamiyorlar yani.
Off her kadinin su kv derdi var yaaa basa belalar!!!

eşine soylemiceksin işde. o söylencek dayanamayıp. sen hep şen şakrak. inan bana kvler genelde dayanamıyor. eşin üstüne gelince hemen ağla. .. ben onu cok seviyorum hep güzel mutlu ailem olsun istedim cart curt. hayaliydi büyük bir aile sahibi olmak beni niye kızı gibi sevmiyor hüüüü....

Kendini acindir diyorsun ha :)

Böyle önemsiz konuda söylenmem ama kardeşi bana terbiyesizlik yaptıgında da mı söylemeyeyim mi mesela canım

Cok sert bir insan degilim. Yapamam boyle bence..
Yumsak biri oldugum icin bence buda onlara cesaret ediyor
Evet çok yumuşak olduğun için öyle yapıyorlar aslında tepkini koyman lazım kim olursa olsun. Kardeş de dahil buna. Yoksa iyi niyetini suistimal ediyorlar

Evet çok yumuşak olduğun için öyle yapıyorlar aslında tepkini koyman lazım kim olursa olsun. Kardeş de dahil buna. Yoksa iyi niyetini suistimal ediyorlar

Bende esimin tepki vermesini bekliyorum onlara.
Ama veremiyor iste.. akil vermem gerekiyor ilaki esime.
belki bidahasina veririm cekinmezsem eger..

Back
X