abartmış mıyım? haksız mıyım?

seloooo

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
461
60
31
Beraber oldugum biri var ileriye dönük bi ilişki Allahin izniyle ama bi kac sorun var kafamda. Istemeye geleceklerdi babam is olmadan olmaz dedi oda idareten bi işe girdi çalıştı askere gidecekti ihtiyaçlarını karşılamak için boş kalmamak için. Bende babam bu isle tatmin olmayabilir kendi sıkıntı cekti benim cekmemi istemez falan dedim. Oda ben bizim icin çabalıyorum kimseyi tatmin etmek zorunnda degilim demişti. Bi arada evlenince ben çok sık gitmem sen gider aileni görürsün demişti sakayla karışık. Ben bunlara alindim. Bi kac gun öncede bu tarz bisey oldu yine bende sana bi daha babamla alakali sorunlarimi anlatmicam uzaklaşıyorsun ön yargıyla yaklaşıyorsun falan dedim. Tartıştık biraz. Simdi konusu açılınca laf vuruyor bana laf etmedim bişey demedim falan diyor. Yani mnasil anlatsam of gıcık oldum işte :KK34:babamla sorunlarim var biraz ama tabiiki cok seviyorum onu dertlesmek amacıyla anlatmıştım bikaç bişey babama karşı saygısızlık yaomaz sandım cok saygılı biri çünkü normalde.

Bozulmakta hakli miyim? Uzun uzun yazdim bende senin ailene kirilabilirim ama saygidda kusur etmem senin ailen benim ailem benim ailem ben onlari cok seviyorum sende sev istiyorum falan dedim. Tamama anlaştık deyip kestirip atti. Bu kinuda tartismak yakışmıyor bize falan dedim ama pej ustelemedi. Haliyle sinir oldum bende abarttim m8 ya kizmakta haksiz miyim?

sorunlar geliyorum demez valla barizzz geliyor..

sorunlar geliyorum demez valla barizzz geliyor..
Gereken cevabi verdim bi daha olumsuz yorum yapamaz şimdi ama düşünmesi bile zoruma gidiyor bende cok kirildim yeri geldiğinde ama asla saygısızlık yapmadim ailesine

Ben is arıyorum çalışmıyorum. Biraz zor evet :/
Siz de çalışıp zorluk yaşayacaksanız eğer rahat etmenizi babanız ister. Hem çalışıp hem geçip derdini düşünmek mantıksız olur bence. Ayrıca ailenize de ayıp etmiş ben olsam soğurdum direk ama siz çok seviyorsanız eğer bırakamayabilirsiniz.

Nolursa olsun onlar sizin aileniz. Laf ettirmeyin. Sevgili, koca gider aile kalır geride.
Biliyorum öyle ama kinduramiyorumda :KK43: saygısız değil hic normalde buna güvenerek anlattım

Birincisi ne demek sen aileni görürsün ben gelmem demek daha şimdiden sana vermiş sinyali
İkincisi aile sorunları sevgiliye kocaya anlatılmaz böyle başa kalkılır
Üçüncüsü o öyle derse sende onun ailesine gitmeyeceğini belirt ya ipi kopar ya da elinde tut yoksa sıkıntıyı sen çekersin

Ailenle ilgili sorunlar kimseye anlatma, hele ki eş sevgili vs. kavga anında bile seni oradan vuruyorlar.
Ne Olursa olsun ailene laf söyletme. Söyleyene haddini bildir.
Ben gitmem sen gidersin demesi bile çok büyük bir ayıp ve saygısızlık.
Bu adam şimdiden böyle sorun çıkartıyorsa ilerisini düşünemiyorum.
Bak sıkıntılar sorunlar şimdiden sinyal vermeye başlamış yol yakınken biraz düşün derim ben.

Beraber oldugum biri var ileriye dönük bi ilişki Allahin izniyle ama bi kac sorun var kafamda. Istemeye geleceklerdi babam is olmadan olmaz dedi oda idareten bi işe girdi çalıştı askere gidecekti ihtiyaçlarını karşılamak için boş kalmamak için. Bende babam bu isle tatmin olmayabilir kendi sıkıntı cekti benim cekmemi istemez falan dedim. Oda ben bizim icin çabalıyorum kimseyi tatmin etmek zorunnda degilim demişti. Bi arada evlenince ben çok sık gitmem sen gider aileni görürsün demişti sakayla karışık. Ben bunlara alindim. Bi kac gun öncede bu tarz bisey oldu yine bende sana bi daha babamla alakali sorunlarimi anlatmicam uzaklaşıyorsun ön yargıyla yaklaşıyorsun falan dedim. Tartıştık biraz. Simdi konusu açılınca laf vuruyor bana laf etmedim bişey demedim falan diyor. Yani mnasil anlatsam of gıcık oldum işte :KK34:babamla sorunlarim var biraz ama tabiiki cok seviyorum onu dertlesmek amacıyla anlatmıştım bikaç bişey babama karşı saygısızlık yaomaz sandım cok saygılı biri çünkü normalde.

Bozulmakta hakli miyim? Uzun uzun yazdim bende senin ailene kirilabilirim ama saygidda kusur etmem senin ailen benim ailem

Daha şimdiden, sen gidersin ben o kadar sık gelip gitmem diyorsa, ilerde ailenize karşı soğuk bir damat olacak belli. Şimdiden ailenizle olan sorunlarınızı anlatmayın derim. Hatta saygızlık yapacaksa, hiç anlatmayın. Anlatmakla hata etmişsiniz.

Siz de çalışıp zorluk yaşayacaksanız eğer rahat etmenizi babanız ister. Hem çalışıp hem geçip derdini düşünmek mantıksız olur bence. Ayrıca ailenize de ayıp etmiş ben olsam soğurdum direk ama siz çok seviyorsanız eğer bırakamayabilirsiniz.
Sogumadim desem yakan olur ama bi anda bitecek bişey degil icimdeki sevgi, kardeşlerimle iyi anlasir annem3 hediye falan alir sadece ben üzülüyorum diye icin için kizmis babama. Hata inda değil bende anlstmamaliydim hic bişey

Ailenle ilgili asla ama asla kötü bir laf etmeyeceksin sevgiline, kocana vs... Kolay gelsin. Evlensen de hep yüzüne vuracak..

Daha şimdiden, sen gidersin ben o kadar sık gelip gitmem diyorsa, ilerde ailenize karşı soğuk bir damat olacak belli. Şimdiden ailenizle olan sorunlarınızı anlatmayın derim. Hatta saygızlık yapacaksa, hiç anlatmayın. Anlatmakla hata etmişsiniz.
Evet hataliyim o kunuda pisman oldum zaten ve ona hiç yakistiramadim

X