abartmış mıyım sizce

Kp yaşıyor mu belki ondan çekindi,ya da gerçeği kabullendi ama yüzleşmek istemedi yaramazlık babında:))))
kp yaşamıyor malesef.. ama zaten birtane büyük yatak yok karşılıklı tek kişilik bazalar var arka odada karşılıklı yatacaktık oda biliyordu

hahaha kabul ediyorum :) ama adetliydim bunu biliyordu
Ama o olmaz bu olmaz sen şimdi kv seni kıskandı dememi istiyorsun mu?:)))))))Adet olduğunu unutmuştur:)))))yinede aklamaya çalışıyorum ya birgün kv aklayacağım aklıma gelmezdi sayende neler yazıyorum.....:))))şaka bir yana boş ver anlam yükleme vardır kafasında bir şey ama kötü niyetli olduğunu sanmam:)

yok yok bende kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum zaten.. sadece ben abartmamışım ama dimi..

Sizin yerinizde olsam ben de böyle düşünürdüm abartmamışsınız sizin yalnız olacağınızı bile bile arka odadan alacaklarını mı düşünmüş gecenin bir vakti.. olsun takmayın kafanıza ne güzel düğün olduğunda kalmamak için bahaneniz var

benim için de öyledir. ama demek ki onlar için öyle değil.
eşine abartmadığını, rahatsızlık vermek istemediğin için evine döndüğünü tekrar tatlı bir dille anlat canım..
abartmış halini hiç görmedi sanırım o senin?

:) anlattım ama konu kapandı sadece ben merak ettim gereksiz alınganlık abartı varmı diye..
gerçi hiçbirşey de söylemedim..

kadın saçmalamış, ben olsam bidaha asla onun evinde kalmazdım, ne büyük terbiyesizlik, odadan ne alacaksan al, hazırla yatağını çık yani nedir bu kadar gelme diyecek, altın madeni mi varmış arka odada,
insan salonda yatırır yine kalmayın demez.

:) anlattım ama konu kapandı sadece ben merak ettim gereksiz alınganlık abartı varmı diye..
gerçi hiçbirşey de söylemedim..
yok hayatım yok, senden yana bir problem görmedim ben.
gereksiz bir tavır varsa da kaynananın tavrı o.
sen de takılma artık bu konuya.
evlendiğinizde eşin annesine anne bizde kal derse sen de bu tarz şeyler söylersin

Kendi evinde bir yatak da mi yok ? Gidip kalsaydın ..nikahlı kocanla kalmak için kayınvalidenin iznine de ihtiyacın yok sanırım ..bu tavır çok yakışıksız olmuş ..

Sen çok asil davranıp yüz göz olmamışsın ama esin abartmış ,saçma !

yok hayatım yok, senden yana bir problem görmedim ben.
gereksiz bir tavır varsa da kaynananın tavrı o.
sen de takılma artık bu konuya.
evlendiğinizde eşin annesine anne bizde kal derse sen de bu tarz şeyler söylersin
yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum size...

arka odada kalırsak eşimle biz arkadan biz nasıl bişey alacağız
rahat edecek misiniz ki gibi şeyler dedi
Kibarca hayır demiş ! Arka odadan alacaklarını gecenin o saatinde ne yapacakmış? Siz yatmadan alabilirdi. .

Bence arka oda hikaye :))) oglusumla aynı odada ne işin var geliiiiinnn, o hala benim demiş :)))

Kibarca hayır demiş ! Arka odadan alacaklarını gecenin o saatinde ne yapacakmış? Siz yatmadan alabilirdi. .

Bence arka oda hikaye :))) oglusumla aynı odada ne işin var geliiiiinnn, o hala benim demiş :)))
hahahaha :) o çoktan benim oldu kaynanaaaa :):):):)

Yarin siz illa ki birgün onlarin evinde kalacaksınız.

O zaman nasıl misafir edecek sizi
Belki de daha düğün olmadigi icin mesuliyet almak istememistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…