- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Kp yaşıyor mu belki ondan çekindi,ya da gerçeği kabullendi ama yüzleşmek istemedi yaramazlık babında:))))yaramazlık yapsak bile bişey dicek birisi değil siz artık evlisiniz karı kocasınız diyip duruyor..
yani başka açıklaması yok çünkü sende düğünden sonra gelin bizde kalın bi gün derse aa anne içerden bişey alırsın rahat edemeyiz dersin lafı ağzına tıkarsınbencede
kp yaşamıyor malesef.. ama zaten birtane büyük yatak yok karşılıklı tek kişilik bazalar var arka odada karşılıklı yatacaktık oda biliyorduKp yaşıyor mu belki ondan çekindi,ya da gerçeği kabullendi ama yüzleşmek istemedi yaramazlık babında:))))
Cnm yaramazlık yapmak için genişçe bir yatağa gerek yok kabul edersin ki:))))kp yaşamıyor malesef.. ama zaten birtane büyük yatak yok karşılıklı tek kişilik bazalar var arka odada karşılıklı yatacaktık oda biliyordu
hahaha kabul ediyorum :) ama adetliydim bunu biliyorduCnm yaramazlık yapmak için genişçe bir yatağa gerek yok kabul edersin ki:))))
Ama o olmaz bu olmaz sen şimdi kv seni kıskandı dememi istiyorsun mu?:)))))))Adet olduğunu unutmuştur:)))))yinede aklamaya çalışıyorum ya birgün kv aklayacağım aklıma gelmezdi sayende neler yazıyorum.....:))))şaka bir yana boş ver anlam yükleme vardır kafasında bir şey ama kötü niyetli olduğunu sanmam:)hahaha kabul ediyorum :) ama adetliydim bunu biliyordu
yok yok bende kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum zaten.. sadece ben abartmamışım ama dimi..Ama o olmaz bu olmaz sen şimdi kv seni kıskandı dememi istiyorsun mu?:)))))))Adet olduğunu unutmuştur:)))))yinede aklamaya çalışıyorum ya birgün kv aklayacağım aklıma gelmezdi sayende neler yazıyorum.....:))))şaka bir yana boş ver anlam yükleme vardır kafasında bir şey ama kötü niyetli olduğunu sanmam:)
benim için de öyledir. ama demek ki onlar için öyle değil.yok hiçbir şey demedim ben eve gideyim dedim babamda erken gelir beni merak etme dedim ama
bana dediği şey sırf inadından eve gidiyorsun bizde kalmıyorsun sırf inadından falan..
sonra dedim rahatsızlık vermek istemiyorum o da abartıyorsun falan dedi annem rahat edebilir miyiz onu soruyor işte dedi
şimdi şöyle söyliyim ben evime gelen hiçbir misafire e bende rahat edebilicek misin ki demem
aa tabi buyur kal derim öyle desem misafir zaten kapıdan gider kalmaz
:) anlattım ama konu kapandı sadece ben merak ettim gereksiz alınganlık abartı varmı diye..benim için de öyledir. ama demek ki onlar için öyle değil.
eşine abartmadığını, rahatsızlık vermek istemediğin için evine döndüğünü tekrar tatlı bir dille anlat canım..
abartmış halini hiç görmedi sanırım o senin?
arka odada kalırsak eşimle biz arkadan biz nasıl bişey alacağız
rahat edecek misiniz ki gibi şeyler dedi
yok hayatım yok, senden yana bir problem görmedim ben.:) anlattım ama konu kapandı sadece ben merak ettim gereksiz alınganlık abartı varmı diye..
gerçi hiçbirşey de söylemedim..
Kendi evinde bir yatak da mi yok ? Gidip kalsaydın ..nikahlı kocanla kalmak için kayınvalidenin iznine de ihtiyacın yok sanırım ..bu tavır çok yakışıksız olmuş ..Merhabalar,
Şimdi bir konu var belki ben abartmış olabilirim eğer abartmışsam bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum yengeç burcuyum alınganım biraz fazla galiba.
Şimdi biz nişanlımla nikahlıyız ama henüz hazırlık aşamasında olduğu için kendi evimize geçemedik. Ben babamlayım hala o da annesiyle kalıyor.
Dün babam gececiydi ve kalabilirsen eşinle kal dedi bende haber veririm dedim. Kv eşim babamın geç geleceğini biliyor. Eşim burda kal dedi bende sessiz kaldım kv eşimi duyuyor ama ağzından tek kelime çıkmıyor. Bende o bişey demedi demek ki rahatsızlık veririm diye kalmadım çıktım. Eşim beni bırakırken geç oldu annemle konuşayım bizde kal dedi.
Aradı annesini annesi e oğlum kalsında biz arkadan nasıl bişey alacağız rahat edecek misiniz gibi şeyler söyleyince bende babamı aradım o da ecde kalacağımı duyunca erken gelmiş zaten.
Ya biz ailede bizde birisi kalacağı zaman aa tabiki kalabilir gibi cümlelere alışık olduğumuzdan dolayı bu tür cümleleri duymak beni rahatsız etti ve tabiki eşim tarafından abartan ben oldum..
Tabi annesiyle de eve gidince tartışmış. Ama ben kızmadım sadece rahatsızlık vereceğimi düşündüm gitmedim. Ama abartmışım..
sizce de öyle mi?
yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum size...yok hayatım yok, senden yana bir problem görmedim ben.
gereksiz bir tavır varsa da kaynananın tavrı o.
sen de takılma artık bu konuya.
evlendiğinizde eşin annesine anne bizde kal derse sen de bu tarz şeyler söylersin
arkada kyafet dolabı falan var ama kendisinin değilyahu onu bizde okuduk da arkadan bişey almak ne demek?
Kibarca hayır demiş ! Arka odadan alacaklarını gecenin o saatinde ne yapacakmış? Siz yatmadan alabilirdi. .arka odada kalırsak eşimle biz arkadan biz nasıl bişey alacağız
rahat edecek misiniz ki gibi şeyler dedi
hahahaha :) o çoktan benim oldu kaynanaaaa :):):):)Kibarca hayır demiş ! Arka odadan alacaklarını gecenin o saatinde ne yapacakmış? Siz yatmadan alabilirdi. .
Bence arka oda hikaye :))) oglusumla aynı odada ne işin var geliiiiinnn, o hala benim demiş :)))
Hobaaa ,ye başını kudur ,diye bir şarkı var ya romanların, yanındayken sık sık dinlehahahaha :) o çoktan benim oldu kaynanaaaa :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?