- Konu Sahibi Nehir_0685
-
kızlar eşimle hamileliğimin 6. ayında boşanmanın eşiğinden döndük daha önce yazmıştım şimdi kızım 3 aylık oldu bazen gelgitler yaşasakta evliliğimizi ikimizin çabası sayesinde kurtardık gelelim konuya bundan iki gün önce bir olay yaşadım ve hala üstümden atamıyorum eşim işe gitmişti ben aradım napıyosun hayatım dedim yemekteyim aşkım dedi bneyse kapattım saatler sonra yine aradım açmadı bende şirketini aradım kimse açmadı meğerse tatilmiş bugün yani kısmi personellere tabi bende kendimi tutamadım msj çektim kızımıda alıp gidiyorum nehalin varsa gör diye hiç cvp gelmedi aramadıda bi baktım kapıda kayınpeder ve kayınvalide heyecanla geldiler ne oldu diye bende ne olmuşki dedim evi terkediyormuşsun dediler ( ki ikiside önceki yaşadığım olayda bana çok destek olmuşlardır. kendini bilen eğitimli insanlardır) herneyse bende ağlamaya başladım kendimi tutamadım biranda kayınpederimin ani çıkışıyla şoka girdim sen nasıl öyle msj çekersin emin olmadığın bişeyden dolayı aklındakileri sil at artık diye evin içinde bağırmaya başladı lütfen sessizz olun bağırmayın diyorum dinleyen yok tabi iyice sinirlewrim bozuldu neyse bir sinirle kalktı gitti eşimin işyerine muhasebeciyle gerçekten şirketin önündeki kebabcıda yemektelermiş boşuna sinirlenmişim orası ayrı konu neyse bunlar bi geldi eşim yüzüme bakmıyor özürdiliyorum dinlemiyor kayınpederde ortalığı yumuşatmaya çalışıyor bütün gecemi rezil ettiler yatana kadar gönlünü almakla uğraştım en sonunda dayanamadım
yeter be dedim bu ne böyle bayan kaprisleri karşınızda insan var sizin sen önce sorunlarını eşinle çözmeyi öğren arayıp açıklasaydınya ne dedim diktin sizinkileri kapıma ( ki hiç adeti değildir) beni çocuğumla tehdit ettiğin için dedi neyse gel affediyorum seni minik meleğim deyip öptü hadi kapatalım konuyu dedi güleryüzle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu insanla dalga geçer gibi bende hala konuşmuyorum bazı şeyler bukadar basit olabilirmi sana bağırsınlar çağırsınlar ogün stresi yaşatsınlar bi dişini gfösterince hadi kapatalım konuyu insan ilişkileri anlamak çok zor inaNIN OGÜNDEN BERİDE EŞİMİN AİLESİNE Bİ SOĞUKLUĞUM VAR GİDEREMİYORUM aşamıyorum napıcam bilmiyorum.. bu hep böylemi olucak ben önceden yaşadığım o olayı unutamıcakmıyım((
önceki mevzunuzu bilmiyorum önceki konuları uzun uzn okumak yoruyor o yüzden eski konularla ilgili bir bilgim yok..ama anlatmış olduğunuz son olayda haksızsınız diye düşünüyorum.Elbette yanlış anlaşılmalar olmuştur ama her yanlış olduğunu düşündüğünüzde şüphelendiğinizde evvi terk etmeye teşebbüs etmek hoş değil,evlilik bu çocuk oyuncağı değil kızdın mı git barıştınmı gel ailelerinizid yorarsınız böyle..Bence ailesnede soğuk olma bir önceki mevzunuzda meleklerdi şimdi kızınca şeytanmı oldular eşinizin işle ilgili önemli bir yemekte telefonlarınıza uzun uzadıya karşılık veremedi ve orayıda terk edemediği için ailesini göndermiş ailesinin suçu sizi birarada tutmaya çalışmakmı birde kavgalarınıza mümkün olduğunca çocuğu karıştırmayın,çocukla tehdit hoş değil.. bence küslüğü çok uzatıp ilişkinizi sakız konumuna getirmeyin... tavsiye...kızlar eşimle hamileliğimin 6. ayında boşanmanın eşiğinden döndük daha önce yazmıştım şimdi kızım 3 aylık oldu bazen gelgitler yaşasakta evliliğimizi ikimizin çabası sayesinde kurtardık gelelim konuya bundan iki gün önce bir olay yaşadım ve hala üstümden atamıyorum eşim işe gitmişti ben aradım napıyosun hayatım dedim yemekteyim aşkım dedi bneyse kapattım saatler sonra yine aradım açmadı bende şirketini aradım kimse açmadı meğerse tatilmiş bugün yani kısmi personellere tabi bende kendimi tutamadım msj çektim kızımıda alıp gidiyorum nehalin varsa gör diye hiç cvp gelmedi aramadıda bi baktım kapıda kayınpeder ve kayınvalide heyecanla geldiler ne oldu diye bende ne olmuşki dedim evi terkediyormuşsun dediler ( ki ikiside önceki yaşadığım olayda bana çok destek olmuşlardır. kendini bilen eğitimli insanlardır) herneyse bende ağlamaya başladım kendimi tutamadım biranda kayınpederimin ani çıkışıyla şoka girdim sen nasıl öyle msj çekersin emin olmadığın bişeyden dolayı aklındakileri sil at artık diye evin içinde bağırmaya başladı lütfen sessizz olun bağırmayın diyorum dinleyen yok tabi iyice sinirlewrim bozuldu neyse bir sinirle kalktı gitti eşimin işyerine muhasebeciyle gerçekten şirketin önündeki kebabcıda yemektelermiş boşuna sinirlenmişim orası ayrı konu neyse bunlar bi geldi eşim yüzüme bakmıyor özürdiliyorum dinlemiyor kayınpederde ortalığı yumuşatmaya çalışıyor bütün gecemi rezil ettiler yatana kadar gönlünü almakla uğraştım en sonunda dayanamadım
yeter be dedim bu ne böyle bayan kaprisleri karşınızda insan var sizin sen önce sorunlarını eşinle çözmeyi öğren arayıp açıklasaydınya ne dedim diktin sizinkileri kapıma ( ki hiç adeti değildir) beni çocuğumla tehdit ettiğin için dedi neyse gel affediyorum seni minik meleğim deyip öptü hadi kapatalım konuyu dedi güleryüzle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu insanla dalga geçer gibi bende hala konuşmuyorum bazı şeyler bukadar basit olabilirmi sana bağırsınlar çağırsınlar ogün stresi yaşatsınlar bi dişini gfösterince hadi kapatalım konuyu insan ilişkileri anlamak çok zor inaNIN OGÜNDEN BERİDE EŞİMİN AİLESİNE Bİ SOĞUKLUĞUM VAR GİDEREMİYORUM aşamıyorum napıcam bilmiyorum.. bu hep böylemi olucak ben önceden yaşadığım o olayı unutamıcakmıyım((
kızlar eşimle hamileliğimin 6. ayında boşanmanın eşiğinden döndük daha önce yazmıştım şimdi kızım 3 aylık oldu bazen gelgitler yaşasakta evliliğimizi ikimizin çabası sayesinde kurtardık gelelim konuya bundan iki gün önce bir olay yaşadım ve hala üstümden atamıyorum eşim işe gitmişti ben aradım napıyosun hayatım dedim yemekteyim aşkım dedi bneyse kapattım saatler sonra yine aradım açmadı bende şirketini aradım kimse açmadı meğerse tatilmiş bugün yani kısmi personellere tabi bende kendimi tutamadım msj çektim kızımıda alıp gidiyorum nehalin varsa gör diye hiç cvp gelmedi aramadıda bi baktım kapıda kayınpeder ve kayınvalide heyecanla geldiler ne oldu diye bende ne olmuşki dedim evi terkediyormuşsun dediler ( ki ikiside önceki yaşadığım olayda bana çok destek olmuşlardır. kendini bilen eğitimli insanlardır) herneyse bende ağlamaya başladım kendimi tutamadım biranda kayınpederimin ani çıkışıyla şoka girdim sen nasıl öyle msj çekersin emin olmadığın bişeyden dolayı aklındakileri sil at artık diye evin içinde bağırmaya başladı lütfen sessizz olun bağırmayın diyorum dinleyen yok tabi iyice sinirlewrim bozuldu neyse bir sinirle kalktı gitti eşimin işyerine muhasebeciyle gerçekten şirketin önündeki kebabcıda yemektelermiş boşuna sinirlenmişim orası ayrı konu neyse bunlar bi geldi eşim yüzüme bakmıyor özürdiliyorum dinlemiyor kayınpederde ortalığı yumuşatmaya çalışıyor bütün gecemi rezil ettiler yatana kadar gönlünü almakla uğraştım en sonunda dayanamadım
siz eşinize yaparken iyi eşiniz size yaparken mi kötü.bence eşiniz haklı.o eve gelseydi kayınpederle kayınvalide gelmeseydi bu sefer eşinizle kavga edecktiniz bi şekilde bu kavga olaaktı.belliki eşinizin ağrına gitmiş bu güvensizlik.
Olaya bak saygısızlığa ve de sağlıksızlığa bak...tamam esın iş gunu olmadıgını duymussa aç telefonu be adam adam dıyemıycem adam degılmış...anasına babasına sığınan potansıyelsızmış.öyle yapacagına aç hanımın telefonu alttan alarak izah et baktın anlamıyor bağır çağır ama enazından ıkna et ısyemegınde olduguna anlamıyorsa ananı babanı havale edersın ama o enson ıs once kendın eşin gitmeden yetişmeye çalısrsın.rezaletlere sevıyesizlıklere bakın sız.iş yemegındeysen bir musadeisteyıp köşede eşinle telefon gorusmesı yapabılırsın yapmak zorundasın,sorumsuzluk ıste.hem pimpiriklendiriyor hemde üstüne gidiyor.o açıkları kendı kapasın önce.bence bır evlılıkte eşine telefonu açamadıgın durumda bır msj atabılırsın degılmı kanlı bıçaklı bır savaşta degılsın nıhayet!!!yazık çok yazık....sımdı de bunları unutmaya çalıs..erkek olan yaşasın hayatını ben çalısıyorum dıye özgürce,kadın olan mahkum gıbı kara kara dusunsun hep çok buyuk haksızlık!!şimdi esın toparlasın bakalım ortalığı nasıl toparlayacak!!!anasına babasına havale etsın yıne seni alçak!!babasındada kabahat var oğluna söz gecıremedıgı ıcın sana yuklenıyor oğluyla kavga edecek senı tutacak,haber verceksın karına guven kırmayacaksın guven aşılayacaksın sorumluluğunu bıleceksın her adım attıgını eşine haber vereceksın dıye!!!!!madem bu kaçıncı krız olmuş,dıyecekkı oğluna ya bu deveyı gudeceksın ya bu dıyardan gıdeceksın bu kacıncı krız sızınlemı uğraşacagız adam olda karınla aranı ıyı tut. dıye oğullarına yuz verırlerse 10 yasında cocuk gıbı boyle olur!!!!bilinçsiz aile!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?