- Konu Sahibi Nehir_0685
kızlar eşimle hamileliğimin 6. ayında boşanmanın eşiğinden döndük daha önce yazmıştım şimdi kızım 3 aylık oldu bazen gelgitler yaşasakta evliliğimizi ikimizin çabası sayesinde kurtardık gelelim konuya bundan iki gün önce bir olay yaşadım ve hala üstümden atamıyorum eşim işe gitmişti ben aradım napıyosun hayatım dedim yemekteyim aşkım dedi bneyse kapattım saatler sonra yine aradım açmadı bende şirketini aradım kimse açmadı meğerse tatilmiş bugün yani kısmi personellere tabi bende kendimi tutamadım msj çektim kızımıda alıp gidiyorum nehalin varsa gör diye hiç cvp gelmedi aramadıda bi baktım kapıda kayınpeder ve kayınvalide heyecanla geldiler ne oldu diye bende ne olmuşki dedim evi terkediyormuşsun dediler ( ki ikiside önceki yaşadığım olayda bana çok destek olmuşlardır. kendini bilen eğitimli insanlardır) herneyse bende ağlamaya başladım kendimi tutamadım biranda kayınpederimin ani çıkışıyla şoka girdim sen nasıl öyle msj çekersin emin olmadığın bişeyden dolayı aklındakileri sil at artık diye evin içinde bağırmaya başladı lütfen sessizz olun bağırmayın diyorum dinleyen yok tabi iyice sinirlewrim bozuldu neyse bir sinirle kalktı gitti eşimin işyerine muhasebeciyle gerçekten şirketin önündeki kebabcıda yemektelermiş boşuna sinirlenmişim orası ayrı konu neyse bunlar bi geldi eşim yüzüme bakmıyor özürdiliyorum dinlemiyor kayınpederde ortalığı yumuşatmaya çalışıyor bütün gecemi rezil ettiler yatana kadar gönlünü almakla uğraştım en sonunda dayanamadım
yeter be dedim bu ne böyle bayan kaprisleri karşınızda insan var sizin sen önce sorunlarını eşinle çözmeyi öğren arayıp açıklasaydınya ne dedim diktin sizinkileri kapıma ( ki hiç adeti değildir) beni çocuğumla tehdit ettiğin için dedi neyse gel affediyorum seni minik meleğim deyip öptü hadi kapatalım konuyu dedi güleryüzle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu insanla dalga geçer gibi bende hala konuşmuyorum bazı şeyler bukadar basit olabilirmi sana bağırsınlar çağırsınlar ogün stresi yaşatsınlar bi dişini gfösterince hadi kapatalım konuyu insan ilişkileri anlamak çok zor inaNIN OGÜNDEN BERİDE EŞİMİN AİLESİNE Bİ SOĞUKLUĞUM VAR GİDEREMİYORUM aşamıyorum napıcam bilmiyorum.. bu hep böylemi olucak ben önceden yaşadığım o olayı unutamıcakmıyım
(( 
yeter be dedim bu ne böyle bayan kaprisleri karşınızda insan var sizin sen önce sorunlarını eşinle çözmeyi öğren arayıp açıklasaydınya ne dedim diktin sizinkileri kapıma ( ki hiç adeti değildir) beni çocuğumla tehdit ettiğin için dedi neyse gel affediyorum seni minik meleğim deyip öptü hadi kapatalım konuyu dedi güleryüzle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu insanla dalga geçer gibi bende hala konuşmuyorum bazı şeyler bukadar basit olabilirmi sana bağırsınlar çağırsınlar ogün stresi yaşatsınlar bi dişini gfösterince hadi kapatalım konuyu insan ilişkileri anlamak çok zor inaNIN OGÜNDEN BERİDE EŞİMİN AİLESİNE Bİ SOĞUKLUĞUM VAR GİDEREMİYORUM aşamıyorum napıcam bilmiyorum.. bu hep böylemi olucak ben önceden yaşadığım o olayı unutamıcakmıyım