abarttığımı düşünmüyorum

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
kızlar eşimle hamileliğimin 6. ayında boşanmanın eşiğinden döndük daha önce yazmıştım şimdi kızım 3 aylık oldu bazen gelgitler yaşasakta evliliğimizi ikimizin çabası sayesinde kurtardık gelelim konuya bundan iki gün önce bir olay yaşadım ve hala üstümden atamıyorum eşim işe gitmişti ben aradım napıyosun hayatım dedim yemekteyim aşkım dedi bneyse kapattım saatler sonra yine aradım açmadı bende şirketini aradım kimse açmadı meğerse tatilmiş bugün yani kısmi personellere tabi bende kendimi tutamadım msj çektim kızımıda alıp gidiyorum nehalin varsa gör diye hiç cvp gelmedi aramadıda bi baktım kapıda kayınpeder ve kayınvalide heyecanla geldiler ne oldu diye bende ne olmuşki dedim evi terkediyormuşsun dediler ( ki ikiside önceki yaşadığım olayda bana çok destek olmuşlardır. kendini bilen eğitimli insanlardır) herneyse bende ağlamaya başladım kendimi tutamadım biranda kayınpederimin ani çıkışıyla şoka girdim sen nasıl öyle msj çekersin emin olmadığın bişeyden dolayı aklındakileri sil at artık diye evin içinde bağırmaya başladı lütfen sessizz olun bağırmayın diyorum dinleyen yok tabi iyice sinirlewrim bozuldu neyse bir sinirle kalktı gitti eşimin işyerine muhasebeciyle gerçekten şirketin önündeki kebabcıda yemektelermiş boşuna sinirlenmişim orası ayrı konu neyse bunlar bi geldi eşim yüzüme bakmıyor özürdiliyorum dinlemiyor kayınpederde ortalığı yumuşatmaya çalışıyor bütün gecemi rezil ettiler yatana kadar gönlünü almakla uğraştım en sonunda dayanamadım
yeter be dedim bu ne böyle bayan kaprisleri karşınızda insan var sizin sen önce sorunlarını eşinle çözmeyi öğren arayıp açıklasaydınya ne dedim diktin sizinkileri kapıma ( ki hiç adeti değildir) beni çocuğumla tehdit ettiğin için dedi neyse gel affediyorum seni minik meleğim deyip öptü hadi kapatalım konuyu dedi güleryüzle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu insanla dalga geçer gibi bende hala konuşmuyorum bazı şeyler bukadar basit olabilirmi sana bağırsınlar çağırsınlar ogün stresi yaşatsınlar bi dişini gfösterince hadi kapatalım konuyu insan ilişkileri anlamak çok zor inaNIN OGÜNDEN BERİDE EŞİMİN AİLESİNE Bİ SOĞUKLUĞUM VAR GİDEREMİYORUM aşamıyorum napıcam bilmiyorum.. bu hep böylemi olucak ben önceden yaşadığım o olayı unutamıcakmıyım :((( :63:

Karı koca arasına 3 kişi girince böyle oluyor işte ama bence hata eşinde neden haber verdi sinir oluyorum bu duruma eşini affedebilirsin ama kayınpederini affetmiyceksin belki konu kapancak ama içinde hep bi nefret olcak... Eşinden sen özür dileme aslında sevinmesi lazım hala onu seviyorsun ve kıskanıyorsun onun babasına haber vermesı gerekmezdi

kızlar eşimle hamileliğimin 6. ayında boşanmanın eşiğinden döndük daha önce yazmıştım şimdi kızım 3 aylık oldu bazen gelgitler yaşasakta evliliğimizi ikimizin çabası sayesinde kurtardık gelelim konuya bundan iki gün önce bir olay yaşadım ve hala üstümden atamıyorum eşim işe gitmişti ben aradım napıyosun hayatım dedim yemekteyim aşkım dedi bneyse kapattım saatler sonra yine aradım açmadı bende şirketini aradım kimse açmadı meğerse tatilmiş bugün yani kısmi personellere tabi bende kendimi tutamadım msj çektim kızımıda alıp gidiyorum nehalin varsa gör diye hiç cvp gelmedi aramadıda bi baktım kapıda kayınpeder ve kayınvalide heyecanla geldiler ne oldu diye bende ne olmuşki dedim evi terkediyormuşsun dediler ( ki ikiside önceki yaşadığım olayda bana çok destek olmuşlardır. kendini bilen eğitimli insanlardır) herneyse bende ağlamaya başladım kendimi tutamadım biranda kayınpederimin ani çıkışıyla şoka girdim sen nasıl öyle msj çekersin emin olmadığın bişeyden dolayı aklındakileri sil at artık diye evin içinde bağırmaya başladı lütfen sessizz olun bağırmayın diyorum dinleyen yok tabi iyice sinirlewrim bozuldu neyse bir sinirle kalktı gitti eşimin işyerine muhasebeciyle gerçekten şirketin önündeki kebabcıda yemektelermiş boşuna sinirlenmişim orası ayrı konu neyse bunlar bi geldi eşim yüzüme bakmıyor özürdiliyorum dinlemiyor kayınpederde ortalığı yumuşatmaya çalışıyor bütün gecemi rezil ettiler yatana kadar gönlünü almakla uğraştım en sonunda dayanamadım
yeter be dedim bu ne böyle bayan kaprisleri karşınızda insan var sizin sen önce sorunlarını eşinle çözmeyi öğren arayıp açıklasaydınya ne dedim diktin sizinkileri kapıma ( ki hiç adeti değildir) beni çocuğumla tehdit ettiğin için dedi neyse gel affediyorum seni minik meleğim deyip öptü hadi kapatalım konuyu dedi güleryüzle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu insanla dalga geçer gibi bende hala konuşmuyorum bazı şeyler bukadar basit olabilirmi sana bağırsınlar çağırsınlar ogün stresi yaşatsınlar bi dişini gfösterince hadi kapatalım konuyu insan ilişkileri anlamak çok zor inaNIN OGÜNDEN BERİDE EŞİMİN AİLESİNE Bİ SOĞUKLUĞUM VAR GİDEREMİYORUM aşamıyorum napıcam bilmiyorum.. bu hep böylemi olucak ben önceden yaşadığım o olayı unutamıcakmıyım :((( :63:

Daha önce neden ayrılık kararı almıştınız bilmiyorum ama eşinize güvenmeniz şart.
Adam telefonu açmadı diye şirketine kadar aramışsınız,açıklama dinlemeden de ayrılığa kalkışmışsınız,o da sizi kaybetme korkusuyla ortalığı ayağa kaldırmış.
Her ikiniz de hatalısınız bana göre.

önceki mevzunuzu bilmiyorum önceki konuları uzun uzn okumak yoruyor o yüzden eski konularla ilgili bir bilgim yok..ama anlatmış olduğunuz son olayda haksızsınız diye düşünüyorum.Elbette yanlış anlaşılmalar olmuştur ama her yanlış olduğunu düşündüğünüzde şüphelendiğinizde evvi terk etmeye teşebbüs etmek hoş değil,evlilik bu çocuk oyuncağı değil kızdın mı git barıştınmı gel ailelerinizid yorarsınız böyle..Bence ailesnede soğuk olma bir önceki mevzunuzda meleklerdi şimdi kızınca şeytanmı oldular eşinizin işle ilgili önemli bir yemekte telefonlarınıza uzun uzadıya karşılık veremedi ve orayıda terk edemediği için ailesini göndermiş ailesinin suçu sizi birarada tutmaya çalışmakmı birde kavgalarınıza mümkün olduğunca çocuğu karıştırmayın,çocukla tehdit hoş değil.. bence küslüğü çok uzatıp ilişkinizi sakız konumuna getirmeyin... tavsiye...

bencede kesinlikle haksizsin canim.hemen cocugu alip gidiyomlar fln.önce dinleseydin keske.biz kadinlar böyleyiz ama baska kadin fikri kafamiza girdimmi gözümüz dönüyor:18::18:

Anlamadan dinlemeden gidiyorum dersen.Aileside kocanda haklı olarak tepki gösterir.Aynını sna yapsalar yada gelininiz yapsa annenle baban sakin durabilir mi ?? Ben bu gitme mevzusunu biraz oyuncak gibi görüyorum.Eğer geri döneceksen neden gidesin ki ?? Gidiyosan arkana bakmamak üzere gitmelisin diye düşünüyorum..

Valla bence haksizsiniz.anlamadan dinlemeden cocugumu alip gidiyorum derseniz karsi taraf dur ya ne oluyor diye afallar sonucta..belki esiniz yanlis yapmis göndermis ailesini ama kim olsa gelir gidiyorum diyorsunuz sonucta...haliyle bir takim seyler olmus kizmislar falan ama unutursunuz.Benim kayinpeerimde iki kere öyle bir kalbimi kirdi ki ama ben büyük dedim sevgiyle yaklastim oda bana eskisinden de iyi oldu...Insan zamanla unutuyor ben bütün evli insanlar icin diyorum karsi tarafin ailesini ne olursa olsun her zaman kabullenmeliyiz.Cünkü sonucta gene bizler mutsuz oluyoruz.

Bence unutmaya calis canim..

Siz neden anlamadan, bilmeden, ufacık şey için evliliğinizi tehlikeye atıyorsunuz?

Eşiniz neden sizin aranızdaki şeyi başkasına yetiştiriyor?

İkinize de anlam veremedim.

Hee Hala Abarttığını Düşünmüyorsun Yani!!:27:
Özrün Kabahatinden Büyük, Bak Hatuna Birde Üste Çıkıyor Yahu:1:

(Erkeklere Müstehaktır):60:

Sizin bu kadr büyük tepki vermeniz hata ,eşinizin ortalığı ayağa kaldırması hata,kayınpederinizin bukadr bağrışması hata..
Önce eşinize olan güveninizi gözden geçirin derim çünkü ozaman aklınıza gelen düşüncelerle ani tepkiler veriyorsunuz..
Haklısınız demiyorum ama haksız da değilsiniz yaşanmışlıklar var.Eşiniz en azından bu gün ben çalışıcam deseydi siz durumu önceden bilseydiniz böyle olmazzdı..O aradaki çizgiyi tutturmalıydınız.hem neden herkes öle bağrışmış anlamadım hele eşinin yaptğı kapriste cabası..Orasına katılıyorum bende okdar kaprise dayanamaz haksız da olsam üste çıkardım :51::51:

eşinizin hemen ailesini karıştırması hata ama sanırım gideceğinizden korkmuş ve bunun engelliğeceğini düşünmüş.daha öncede ailesi yardımcı olmuşsa belki olsa olsa onlar çözer bunu diye düşünmüş galiba.kayınvaldenler de kimbilir ne oldu da yine sorun oldu diye panikleyip gelmişlerse sorun olmadığını da anlayınca o sinir bozukluğuyla tepki verdiler sanırım.yinede sana bağırması kötü olmuş.ama anlayabilirsin bu durumda.bence unutmaya çalış.keşke hemen böyle bir tepki vermeseydin bunlar hiç olmazdı.

dinlemeden böyle bi tepki vermek çok yanlış..bide karşı taraf affedip yumuşak davranınca ağır yapmak daha yanlış bana göre.. bu şekilde bi sen küsersin bi o artık

canım benim önceki konunu bilmiyorum ama sonucta iki tarafta gayret ederek evliliğininzi kurtarmışsınız döndüysen unutucaksın unutamıyorsan dönmeyeceksin. böylesi iki taraf içinde en iyisi. sen gereksiz bir tepki göstermişsin hemen gitmek ne demek bu konuda haklılar tabi senide anlıyorum ama kendine yapma cnm bnm. kayınpederinede gelince gene aynı olaylar olucak diye tepki göstermiştir.bir hata ile tüm iyiliklerini yıkıp geçme cnm

siz eşinize yaparken iyi eşiniz size yaparken mi kötü.bence eşiniz haklı.o eve gelseydi kayınpederle kayınvalide gelmeseydi bu sefer eşinizle kavga edecktiniz bi şekilde bu kavga olaaktı.belliki eşinizin ağrına gitmiş bu güvensizlik.

yinede olay birşekilde tatlıya bağlanmış sayılır... öncelikle bebeğinle ve sana vede eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.... bilmelisinki lohusalık dönemi 18 ay sürüyor.... öncelikle sen ve senin çevrendekilerin bunu idrak etmeleri gerek... eşini suçlama... klasik tipik bir davranış sergilemiş... sorunu kendisi çözemeyeceğinden korkup büyüklerini devreye sokarak seni istemeden incitmiş.... unutma; yuvayı dişi kuş yapar.... kadındır herşeyin ucunda... akıllı ol... güleryüzlülüğünü asla bırakma.... eşler arasında mutlaka tartışmalar, senin ailen- benim ailem tartışmaları yaşanır... önemli olan bunu nasıl algıladığın ve nasıl atlatacağın... esnek ol... senin yuvana düzenine karışan baskı uygulayan olmadığına göre gençkızlık tiriplerinden sıyrıl eşine ve yuvana sahip çık... sahip çık ki, eşin eve gelmeye can atsın... yoksa kim ister iş çıkışında dırdırcı şüpheyle konuşan birini evde.... evde öyle pozitif rüzgarlar essinki herkes haddini bilsin... tatlıdille, akılla yuvanı yuva yapacak kocan değil sensin bebeğim...üstelik 6 aylık çocuğunuzda varmış... rahat ol... ve hemen aklına başına getir... dünü unut.... ve kendine gelerek güzel bir karşılama hazırla kocana... sen mutlu olursan oda bebeğinde evde huzur bulur.... sevgilerle bol şans.

Olaya bak saygısızlığa ve de sağlıksızlığa bak...tamam esın iş gunu olmadıgını duymussa aç telefonu be adam adam dıyemıycem adam degılmış...anasına babasına sığınan potansıyelsızmış.öyle yapacagına aç hanımın telefonu alttan alarak izah et baktın anlamıyor bağır çağır ama enazından ıkna et ısyemegınde olduguna anlamıyorsa ananı babanı havale edersın ama o enson ıs once kendın eşin gitmeden yetişmeye çalısrsın.rezaletlere sevıyesizlıklere bakın sız.iş yemegındeysen bir musadeisteyıp köşede eşinle telefon gorusmesı yapabılırsın yapmak zorundasın,sorumsuzluk ıste.hem pimpiriklendiriyor hemde üstüne gidiyor.o açıkları kendı kapasın önce.bence bır evlılıkte eşine telefonu açamadıgın durumda bır msj atabılırsın degılmı kanlı bıçaklı bır savaşta degılsın nıhayet!!!yazık çok yazık....sımdı de bunları unutmaya çalıs..erkek olan yaşasın hayatını ben çalısıyorum dıye özgürce,kadın olan mahkum gıbı kara kara dusunsun hep çok buyuk haksızlık!!şimdi esın toparlasın bakalım ortalığı nasıl toparlayacak!!!anasına babasına havale etsın yıne seni alçak!!babasındada kabahat var oğluna söz gecıremedıgı ıcın sana yuklenıyor oğluyla kavga edecek senı tutacak,haber verceksın karına guven kırmayacaksın guven aşılayacaksın sorumluluğunu bıleceksın her adım attıgını eşine haber vereceksın dıye!!!!!madem bu kaçıncı krız olmuş,dıyecekkı oğluna ya bu deveyı gudeceksın ya bu dıyardan gıdeceksın bu kacıncı krız sızınlemı uğraşacagız adam olda karınla aranı ıyı tut. dıye oğullarına yuz verırlerse 10 yasında cocuk gıbı boyle olur!!!!bilinçsiz aile!

Son düzenleme:
siz eşinize yaparken iyi eşiniz size yaparken mi kötü.bence eşiniz haklı.o eve gelseydi kayınpederle kayınvalide gelmeseydi bu sefer eşinizle kavga edecktiniz bi şekilde bu kavga olaaktı.belliki eşinizin ağrına gitmiş bu güvensizlik.

eşim bana enbüyük hatayı hamileyken yaptı ve affettim birdaha konusunu bile açmadım yani ben bi hesap sormuşum diye çokmu oldum anlamıyorum ki o konuşmadan önce defalarca arıyorum yüzüme kapanıyor tel en sonunda geldi bana işte öyle bir msj çektim sonuçlara bakarmısınız..

Olaya bak saygısızlığa ve de sağlıksızlığa bak...tamam esın iş gunu olmadıgını duymussa aç telefonu be adam adam dıyemıycem adam degılmış...anasına babasına sığınan potansıyelsızmış.öyle yapacagına aç hanımın telefonu alttan alarak izah et baktın anlamıyor bağır çağır ama enazından ıkna et ısyemegınde olduguna anlamıyorsa ananı babanı havale edersın ama o enson ıs once kendın eşin gitmeden yetişmeye çalısrsın.rezaletlere sevıyesizlıklere bakın sız.iş yemegındeysen bir musadeisteyıp köşede eşinle telefon gorusmesı yapabılırsın yapmak zorundasın,sorumsuzluk ıste.hem pimpiriklendiriyor hemde üstüne gidiyor.o açıkları kendı kapasın önce.bence bır evlılıkte eşine telefonu açamadıgın durumda bır msj atabılırsın degılmı kanlı bıçaklı bır savaşta degılsın nıhayet!!!yazık çok yazık....sımdı de bunları unutmaya çalıs..erkek olan yaşasın hayatını ben çalısıyorum dıye özgürce,kadın olan mahkum gıbı kara kara dusunsun hep çok buyuk haksızlık!!şimdi esın toparlasın bakalım ortalığı nasıl toparlayacak!!!anasına babasına havale etsın yıne seni alçak!!babasındada kabahat var oğluna söz gecıremedıgı ıcın sana yuklenıyor oğluyla kavga edecek senı tutacak,haber verceksın karına guven kırmayacaksın guven aşılayacaksın sorumluluğunu bıleceksın her adım attıgını eşine haber vereceksın dıye!!!!!madem bu kaçıncı krız olmuş,dıyecekkı oğluna ya bu deveyı gudeceksın ya bu dıyardan gıdeceksın bu kacıncı krız sızınlemı uğraşacagız adam olda karınla aranı ıyı tut. dıye oğullarına yuz verırlerse 10 yasında cocuk gıbı boyle olur!!!!bilinçsiz aile!

ya ben onu aramasam neyse defalarca arıyorum bikere açıp durum bu dese hiç problem olmıcaktı :(

Back
X