Ağrıdan kıvranan öz çocuğuna kanser olmuştur! diyen adama değil bizlere mi yazıklar olsun? Ya verdiğiniz ilaç işe yaramasaydı, ya ağrının sebebi başka olsaydı veya ağrıdan bilinç kaybı yaşasaydı? Çocuk ağlayarak, siz de hastaneye mi götürsek diyerek gürültü etmiş adamın rahatını bozmuşsunuz. Kocanıza da bir anneyi böyle üzmekten utan dediniz mi? Demediniz değil mi, çünkü o sizin paşanız. Merhameti olan, çocuğunu düşünen adam sizin demenizi beklemeden alır götürür çocuğunu. Ben de yurt dışında yaşıyorum, buralarda da çocuklar gece yarısı hastaneye götürülüyor bilginiz olsun.
Herkes zorlukla büyütüyor çocuğunu, 24 saat annelik yapıyor, açma kapama düğmeleri yok. Babası yardım edip destek olsaydı belki bu kadar zorlanmazdınız. Adamın stress topu olmuşsunuz, her dediğini söylediğini alttan almışsınız bari çocuğunuza sahip çıkın ezdirmeyin. Çocuk gece yarısı kötüleşirse komşularınıza söyleyin götürsünler hastaneye. Boş beleş bencil adamı rahatsız etmeyin.
İşe bak, kendi de çocuğu da değer görmüyor ezikleniyor ama bizlere kükrüyor. Çocuk ağrıdan yatakta zıplayacak, babası hastaneye götürmeyecek, arkasını dönüp uyku numarası yapacak, kanser olmuştur diyecek ve o adama kocam denecek. Bence de abartmışsınız. Böyle bir şahsiyetle beraber olduğunuz için çok şanslısınız, sakın bırakmayın olur mu?