• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abarttım mı..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet böyle birisi. Çoğu zman oturup hatalarımızı değerlendirebilirz. Kendimiz hakkında öz eleştirilerde bulunabilirz. Ben böyleyim şöyle olmalıyım aslında diye kendisini kabul eder ve değiştirdi de bazı şeylerini. Çocuk eğitimi hakkında bile kitaplar okuruz ara ara. Gelişime açık biri oyuzden de bazı yaptığı şeyler beni çok şaşırtıyor öyle durumlar var ki mesela stresini yönetmek için gerçekten profesyonel destek alması gerekiyor. Stresi yoğun yaşıyor. Ve yönetemiyor. Vücuduna da yansır hemen karnı ağrır başı ağrır. En yakın zamanda devam edecek inşallah
şifa olsun o zaman ne diyelim umarım iyileşirsiniz beraber daha güzel günler için

siz size derdini açan kişileri böyle mi azarlarsınız hep. Böyle mi eleştirirsiniz. Her insan hatalı olabilir evet ben olay esnasında sessiz kalarak hatamı kabul ediyorum. Elimden geleni yaptım. İlacını verdim. Zaten öncesinde doktora götürmüştük. Ağrının sebebini ona bağladım ama rahatlamasa yine götürecektim. Herlese tek tek aynı şeyi anlattım. sizin dediğinizgibi çocuğu ihmal etmedim. Eşimle sonrasında çok büyük kavga ettim. Söylediği o çirkin söz ve ilgisizliği için. Uzun süre konuşmadım. Bidaha olursa diye de uyardım. Bidaha yapmamak üzere söz verdi. Cahilliğini kabul etti bilmiyormuş bu durumun tehlikesini. Lütfen artık ben beni azarlayın diye açmadım bu konuyu.
Derdini açanlara değil, o derde sebep olanları savunanlara alerjim var. O akşam bir sebeple evde olmasaydınız, çocuğu babaya emanet etseydiniz neler yaşanacaktı bir düşünün. Bu kaçıncı, ısrarla götürecektik değil götürecektim yazıyorsunuz. Tek sizin mi o çocuk ? Hepimiz çocuğunuza acıdık, kimsenin eviyle evliliğiyle derdimiz yok. Kocanız çocuk gelişim kitapları (kitabı da değil) okumaya devam etsin. Kendini savunamayacak kadar küçük, derdini anlatamayan bir çocukla empati yapmayı öğrenir kanser manser diyip saçmalamaz belki.

Konu başlığınıza gelecek olursam hayır abartmamışsınız, bu tip adamlar kolay değil zor yoldan öğreniyor.

Size şey yüklenmedi mi ya , anne olduktan sonra size yapılanlara bir nebze susuyorsunuz ama çocuğa ilgisizlik, ters davranmalara asla gelememeler. Aslan, kaplan oluyorum o durumda ve en çok tartıştığımız konu olabilir çocuktan sonra.

Apandisit olmayabilir ama çocuk ağlarken uyuyan bir baba değil de bir insan düşünemiyorum şahsen. Komşu duysa o bile hadi kalk gidelim der. Bence bu kısım üzerine vurgu yapın. Hasta bir varlığa kayıtsız kalan insan çok normal değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X