ABD Ordusunun Engelli Gazilerinin Ses Getiren Çıplak Fotoğrafları

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.447
Michael Stokes, Los Angeles, Kaliforniya'da yaşayan ve çalışan bir fotoğrafçı. Kitap hâline getireceği son fotoğraf projesi ise epey ses getirmiş durumda. "Always Loyal" (Daima Sadık) isimli çalışması, ABD Ordusu'nun savaş gazileri ile gerçekleştirilmiş.

Takvim modeli tarzında pozlar veren gaziler ampute vücutları ve protezleri ile kendilerinden oldukça emin ve gururlu görünüyorlar.

Bakalım siz ne düşüneceksiniz?

"Birçok insan, bana gelip teşekkür ediyor. Onların öz güvenlerini geri verdiğimi söylüyor. Onlara öz güvenlerini geri vermedim. Onlar buna zaten sahipler."

Kimi insanlar, engelliler hakkında ön yargıları kırdığını düşündüğünü ve engelli insanların da güzel/yakışıklı ve çekici olduğunu gösterdiği için projeye epey olumlu yaklaşmışlar.
Fotoğrafçının projesi Kickstarter'da sadece ilk 1 saatte 48 bin dolarlık hedefini yakalamış.Toplamda ise 100 bin dolar civarında bağış toplamış durumda.

Not: Fotoğraflar çıplaklık içerdiği için foruma eklemedim, dileyen linkten bakabilir.

http://paylasman.com/content/see/29...lerinin-ses-getiren-ciplak-fotograflari.html#

Son düzenleyen: Moderatör:
shot,
onedio link verdirmiyor.
Tüh.
Ben de foruma cıbıl cıbıl kadın erkek koymayayım diye link verecektim.
Kilitleyebilir miyiz peki başlığı, böyle saçma oldu. Fotoğraflarda da hassasiyet gösterecek üyeler olabilir diye direkt foruma yapıştırmak istemiyorum : )

Tüh.
Ben de foruma cıbıl cıbıl kadın erkek koymayayım diye link verecektim.
Kilitleyebilir miyiz peki başlığı, böyle saçma oldu. Fotoğraflarda da hassasiyet gösterecek üyeler olabilir diye direkt foruma yapıştırmak istemiyorum : )
Aynı içerikle ve fotolarla haber yapan başka bir kaynak ekledim. Açık kalabilir:KK66:

Taş.

600*400.png

X