- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi MasalKenti
-
konuyu görmedim varsa kapatilsin,
buda iki yüzlü ABDnin gercek yüzü, birde bizim polisimize laf atarlar
Malesef kıyaslamaya zorluyorlar. Yüceltme adı verilen savunma mekanizması mı ne?Kiyaslamami yapacagiz simdi ?
Bu konuyu bu yuzdenmi actiniz ?
Malesef kıyaslamaya zorluyorlar. Yüceltme adı verilen savunma mekanizması mı ne?
Malesef kıyaslamaya zorluyorlar. Yüceltme adı verilen savunma mekanizması mı ne?
Aklamak gibi bir sorunum yok Ülkeyi kötü niyetli dagitana daha fazlasi da yapilabilir, o konuda iyi bile sabrettiler
ben de anlamadim bunlar hep Akpliyim diye sanirim, chess acsa bu sorular gelmezdi tahminen, nasil bir hirssa artik diger konularda tam alamadilar herhalde firsat bu firsat degerlendiriyorlar mi acabakonu actin suclu oldun bacim
haberin icerigine degilde acan kisiye bakildiginida ilk defa goruyorum..chess hapi yuttu bu durumda..
insan gibi eylem yapsalar hic birsey demezdim inan bana, desteklerdim hatta basta zaten dedim (inanmazsiniz simdi) kesilmesin agaclar diye, ben onlarin yaptigina eylem demiyorum, devletin malini o hale getirmelerini destekleyemem bunlar kasttir ayiklanmayla temizlenebilecek bir "eylem" degildievet kötü niyetlilere polis daha fazlasını da yapabilir, buna katılıyorum ama kötü niyetten kastın ne? hükümetin bazı isteklerine karşı eylem hakkını kullanmak mı? ya da iyi niyet ne? hükümetin her dedigine amin demek mi?
mesela bi zamanlar örtülüler eylem yaparlardı. o eylemlerde de insanlar öldürülmeli miydi, ya da biber gazı falan? bunu savunur muydun? herhalde savunmazdın dimi, sadece provakatörler ayıklansın alsın cezasını derdin dimi?
insan gibi eylem yapsalar hic birsey demezdim inan bana, desteklerdim hatta basta zaten dedim (inanmazsiniz simdi) kesilmesin agaclar diye, ben onlarin yaptigina eylem demiyorum, devletin malini o hale getirmelerini destekleyemem bunlar kasttir ayiklanmayla temizlenebilecek bir "eylem" degildi
24 saat canli yayin vardi sagolsunlar eksik birakmadilar gördük herseyi, bu konuda da ayri fikirdeyiz 'bence' bastan beri kötü niyetli bir organizasyondu, Allah firsat vermesin kötü niyetlilereinsan gibi eylem yaptılar zaten ama hükümetten veya cemaatten gelen emir ile durduk yere göstericilere sert çıktılar. ardından da göstericiler başladı... tabi bu da provokatörlere ve ergenlere yaradı. ama başlangıcı polis yaptı, çünkü insanlar orada öylece oturuyorlardı.
sen uzaklardaydın büyük ihtimalle, olanları göremedin bu yüzden sanırım. neyse saglık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?